måndag




har iaf varit och köpt pentgrejs idag och varit på banken med mormor och sanna. och tagit det ganska så lugnt, kollat film med anton och så har vi även skjutsat jonas och hans kompis till deras teoriprov. sen har jag inte gjort mkt mer:) eller ja, surrat i telefon med stina, men det är ju inte så ovanligt;)





hade egentligen tänkt att skriva ett ganska långt inlägg nyss men jag insåg precis att det ändå inte kommer vara till någon nytta.






over


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




söndag

har inte uppdaterat på ett tag så känner att det börjar bli på tiden nu :)


i helgen har jag iaf träffat 3 kompisar som har flyttat här i från. 3 st på en helg !!!! väldigt ofattbart men otroligt roligt :) igår hann jag med väldigt mkt iaf. hann hjälpa mamma på hennes loppis, träffa marit där också, var på stan med linn, fika på vetehatten, kolla auktion, for på lekia med linn och hennes fammo, åt tacos, var ute och gick med silla, träffade jessica, fotosession med linn och jessica, flera timmars prat med tjejerna och sen äntligen gonatt. vi hoppade i säng efter 2 och jag kastade sönder min kontroll i golvet till dvdn för den vägrade att funka och jag var trött:) fast blev ju inte så god natts sömn eftersom linn sätter sig upp mitt i natten och bara gallskriker, och jag höll på att skita ner mig:P och så frågade jag henne vad det var och då la hon sig bara ner och somna om.

och idag så har jag, mamma och linn hunnit vara och sola en sväng. sen gick jag och linn förbi emma, som var med stina, och kollade på deras nya valp, mira, skit söt :) sen for vi till stina en sväng och sen var jag tvungen att fara hem för att jag var så hungrig:) och nu så sitter jag här, med inte ett jävla skit att göra.




peace



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




måndag

okej, känner mig ganska så stolt. har gjort både ett matteprov och ett nk förhör idag.=) återstår bara att se om jag klarade det eller inte;D.. gjorde även bort hemuppgiften i nkn idag med sofia, skönt !! har bara ett engelskaprov kvar på fredag och sen är det lovlovlov=) då kommer linn och så hade jag också tänkt att hinna umgås med stina, jennie och även anton=) inte att förglömma!!

är i valet och kvalet. rakt eller lockigt? långt eller kort? fan va de är  jobbigt att bestämma sig när man vet att man kan få allt;P






peace ( som JAG har börjat att skriva först !! ) haha;)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer




lördag

här kommer ett ganska så värdelöst inlägg






har inte gjort så mkt i helgen. mest pluggat och tagit det lugnt. igår var vi på stan en sväng och kikade lite sen for vi hem och kollade film sen somnade vi :)


enda betydelsefulla jag har gjort idag är att jag har varit med mamma och pappa till gällivare och hälsat på pappas arbetskompis som har köpt en valp från oss.. skrållan döpte vi henne till men dom valde att döpa om henne till wilda/vilda ;S jaja, det var iaf skit kul eftersom hon rent ut sagt skrek och hoppa och bet och allt för att hon blev så glad. man kan lugnt säga att hon kände igen mig och mamma:) inte pappa lika mkt eftersom han inte har tagit hand om valparna lika mkt som mig och mamma=) hon ser iaf prick likadan ut som silla (mamman, våran hund) och wilda/vilda satt i min famn på golvet hela tiden. fick också några rejäla ansiktsduschar av henne:P skit söt iaf.



aja, lite tv, duschen och sen anton ♥






peace




· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




torsdag

och imorron är det redan fredag:D
har varit på stan med mamma en sväng och köpt mig en lila tröja och sen övningskört hem !:) börjar bli lite bättre på det iaf;P ska sitta här och vänta på  min pojkvän som skulle komma snart och lämna lite grejjer från finland;) vars han och öberg har varit en sväng idag. och sen efter de ska jag vänta på att syrran slutar och sen ska vi förbi eriksson och kolla en sväng:) sen blir det väl bara myspys med hjärtat ♥

jag har sån jävla trääääningsvärk så jag hade kunnat spyyyyy. har haft det sen i tisdags (sen jag var och spela handboll för första gången sen jag slutade för typ 1 ½ år sen ) och plus att vi hade styrketräning idag på gympan, så jag kommer säkert vara lika mör imorron som jag har varit dom här dagarna:) är ganska så hemskt jag har börjat koppla på elen och så ska man stå och hålla armarna i luften as länge;P är inte så trevligt och helst inte när man har träningsvärk + blåsor på mina fingrar, som också är från handbollen. hojja=) det har varit så synd om mig dom här dagarna;)

var ganska så lyckat på elen nu också;P två dagar i rad har jag smällt säkert 5 säkringar;D hahaha, måste erkänna att jag inte är sååååå duktig på att koppla ännu men de ger sig:) och förresten så sa våran lärare dagen innan vi skulle börja koppla att "imorron ska vi smälla säkringar" så han var nog inte så förvånad när det faktiskt hände:b


nu till matten...:(



peaceout


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




söndag :/

och som vanligt så var det söndag igen.
har just lagat mat till mig och anton och sen städat i köket, flitig va?;)

och igår så hade då jag det trevligt:)
först var jag och stina hos henne och fixa oss, sen for vi till jennie (stina övningskörde och jag fick lätt nackskada;)
skämt åsido;P du är faktiskt ganska duktig:)
sen gick vi och mötte stinas loverboy och hans kompisar vid statoil och sen gick vi till andreas. och typ vid halv 2 ringer anton och frågar om vi ska åka hem, så då gick jag utanför krogen och sen åkte vi hem:)

och så klart så vaknade jag ju vid 9 idag. alltid när jag vet att jag får sova, då vaknar jag as tidigt. men när det är skola, då hade man kunnat sova fast hela dan!!:P




lite kortfattat om vad som hände igår, men självklart så var de inte allt som jag har skrivit, de hände mkt mer också;)



och nu tillbaka till min stackars pojkvän som är lite trött sen gårdagen;) ♥


out.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




lördag

jahapp, och inte blev det då som jag hade tänkt. tänkte nu ska jag fan blåsa på till minst 10 eller 11. vet du när vi vakna ? 8 !!!! stina gick på toa och jag kunde inte somna om, inte hon heller=) gissa om vi kommer vara trött ikväll ? ;D haha .. vi gick och la oss och kolla en film vid typ halv 12, redan 12 hade då stina däckat:D
sen somnade jag just och vaknade av att jag hörde röster i huset, jag menar, jag och stina var ju själv. så jag smög upp där på natten och hittar sanja och hennes kompisar här hemma, mitt i natten, fast hon inte fick vara hemma själv när mamma och pappa är i stugan... så jag körde iväg dom , gick och la mig och somna:)

och dessutom var de så jävla varmt i morse för när jag vaknade till låg stina alldeles tätt bakom mig och hade satt benet över mig och så låg hon och höll om mig :) haha=) jag tror att hon trodde att de va alex;)


nu stan med jennie ♥, får se vad som händer ikväll..
 



overandout


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




några saker som jag hittade på andras bloggar:)







S. Easy to fall in love with
A. You like to drink.
N. You can keep secrets.
D. You like to drink.
R. Fucking crazy.
A. You like to drink.


haha blev ganska mkt "you like to drink" ;P undrar om de stämmer;b








VEM VAR DEN SENASTE..

Du sade någonting till: mamma
Du hade ett seriöst samtal med: stina
Du ringde: mamma
Som ringde dig: anton
Du bestämde "träff" med: jennie
Du fikade med: anton (frukost;P)
Du skrev till på Bilddagboken: ...
Du skickade ett sms till: anton
Du fick sms av: jennie
Som såg dig gråta: mamma
Du fick en komplimang av: bella
Du kramade: anton
Du var ute med: stina
Du bråkade med: mamma
Du skrev till på msn: linn
Som var i ditt rum: silla
Som fick dig att skratta: sofia

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU..

Gråtit: nej
Köpt någonting: ja
Varit sjuk: nej
Sjungit: ja
Saknat någon:ja


SENASTE...

Låt du hörde: cocaine
Film du såg: friends forever
Sak du stal: .. ? har aldrig
Mat du åt: palt
Låt du laddade ner: the traffic jam


DAGENS..

Låt: apologize
Ord: svimma
Väder: sol men svinkallt
TV: idol=)
Ångest: vad man ska hitta på imorron
Humör: varken glad eller sur
Måste: plugga
Kommer att göra: se en film, idol, plugga
Film: friends forever
Bok: ego girl
Djur: hund
Möbel: soffan
Klädsel: t-shirt och jeans
Pålägg: skinka
Dryck: cola
Teknisk pryl: dator
Önskan: få as mkt pengar
Känsla: förvånad
Ros: Sofia, för att hon alltid skrattar och är omtänksam =)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




fredag med stina=)

ska vara med stina idag, om nu inte nått kommer i mellan;P


image20


dock så är lördag ännu mystisk;P
eller ja, ska väl vara med stina då också (som vi har bestämt iaf) men vad vi ska göra de vet vi inte;)
vi har lust att fara ut, men ändå inte:b får se vad som händer iaf:) får snacka ihop oss ikväll=)

alltså gud vad veckorna går snabbt, redan fredag!! =)

måste skriva nk arbetet, räkna lite matte och kolla igenom engelskan. nice va ? :/

idag så kommer tanja hit och ska visa mig och mamma olika sätt man kan sminka sig på. najs;P


ska också kolla klart filmen "friends forever" tror jag den hette. vi började kolla den igår och fan va pigg jag var när jag la mig, sen efter typ 20 minuter vände jag mig om och somna=) och anton ♥ låg och kolla klart som vanligt, tror att han sa nånting om att den va bra och att jag skulle kolla klart den imorron ? minns inte =) det är ju han som brukar vara borta på morgonen och natten, inte jag !:P



timbaland - apologize , fan va bra!!
in flames - metaphor, gammal goding, kan inte sluta lyssna på den fast den är flera år gammal!=)




piiiiiiiiis ;P


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




den här är bara för din skull linn ;)

Ta närmaste bok och slå upp sidan 133, rad 7 vad står där?
- Där är Calum Best som du tjatat så mycket om. Fram och hälsa på honom nu då.

Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
en lampa

Vad var det senaste du såg på tv?
ja, för ett tag sen när jag gick förbi så var cityakuten på=)

Utan att se efter gissa vad klockan är:
17.10  (17.19)

Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
silla som springer runt

När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
nyss, åkte till konsum


Vad tittade du på innan du började svara på den här?
lkabs hemsida ( ett arbete till nkn)

Vad har du på dig?
mjukisar och antons tröja;)

Drömde du något i natt? i så fall vad?

jag vet att jag drömde inatt men kommer inte ihåg vad det var;)
drömmer varje natt:P


När skrattade du senast?

Idag i skolans aula

Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
tapeter, en piltavla, proppskåp och så ;P


Vilken var den senaste filmen du såg?
perfect stranger tror jag. Fast somnade efter 20 minuter

Om du nu blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
ett hus till mig utomlands och ett hus till mamma, pappa och sanja och sanna hade nog också fått ett hus;)

Berätta något om dig som folk inte visste
är superkänslig, tycker jätte synd om såna som måste sitta ensam i matsalen t ex.  
Om du kunde förändra en sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle de vara?


ta bort allt knark

Tycker du om att dansa?
ibland, när jag är på bra humör;)

Vad tycker du om Geogre Bush?
jag tycker ingenting om han, han är inte intressant.


Vad skulle dina barn heta, pojke respektive flicka?
Elias och Melissa, Tindra och Hugo =)

Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
att min uppgift på jorden var slutfört

Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?

Jennie Keinström
Stina Mathiasson
Anton Knekta
& Sanna Landström


DITT RIKTIGA NAMN
Sandra Viktoria Landström

DITT GANGSTAH NAMN
 (2 första bokstäverna i ditt förnamn + izzle)
Saizzle

DITT DETEKTIV NAMN
 (favoritmat och djur)
kötthund

 DITT STARWARS NAMN
(det tre första bokstäverna från ditt efternamn och två första från ditt förnamn) 
Lansa

 DITT HJÄLTE NAMN
(favorit färg och favorit dricka)
svartmjölk

 DITT ARAB NAMN
(två första bokstäverna i ditt första namn, tre sista i ditt mellannamn,fyra första i ditt efternamn)
Sarialand



DITT SPÖK NAMN
 (svarta och ditt/dina husdjurs namn)
svartasilla



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




onsdag, med glädje=)

jepp, exakt. onsdag med glädje. känner mig ganska lugn på något sätt. är väl kanske för att jag inte har prov i något just nu.

dagen började då med att jag och anton snoozade till halv 8 ungefär(som vanligt kommer vi för sent:b ), klev väl upp en sådär 8.35, fikade och slängde snabbt på mig kläder. väl i skolan fick jag tillbaka mitt prov som jag gjorde i går, och jag fick g ! =) mkt nöjd, för jag pluggade typ 20 minuter på måndagen.


jag gick på massage, vilket var välbehövligt. fick även veta att hon trodde att jag hade inflammation (IGEN!!!!) i nacken på vänster sida. har förbannat ont och de bara kokar, hade kunnat steka ett ägg på min "trapps" för att vara exakt;P


och sen då så åkte jag, sanna och jossan till oss för att äta, eftersom det var krögarkorv(?) i skolan.

sen gick jag och sofia och lyssnade och kollade en film om "don´t drink and drive",  och där fick vi oss ett gott skratt ( märk väl, EJ till filmen ) utan innan den =) de var stinas lärare som var så rolig :b

och sen kom jag hem, började laga mat med mamma, vilket blev super gott;) iaf min potatisgratäng och tzatsiki eller hur de nu stavas:Þ


och nu då ? jo, sitter här i antons tröja som jag har tjuvlånat en stund;) ska försöka skriva min nk uppgift så den är bortgjord.


så, min dag kort och gott;b


nu nk och sen blir de väl en prompis med silla =) ↓


image18








over Ξ




· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




tisdag

för visst är det tisdag idag ?
känner mig helt virrig. är säkert för att hjärnan är överhettad;P har ju haft svenska skrivning och trefas prov.
satt 1 ½ timme på svenskan och lite mer än 1 timme på trefasen. sen fick vi sluta för dagen, alltså halv 12. göran är snäll, iaf mot mig, sofia och alexandra=)..


fick för övrigt mina papper från vägvärket idag.. jag blev godkänd och även så mina föräldrar:P så nu är det bara att köra på ;P .. när bilen nu är hemma, är väl mest sanna som kör nu ;P


ska göra ett tappert försök att ändra min blogg, annars får linn hjälpa mig ;)




peace ♥


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




måndag

äntligen så är den här skoldagen avklarad, skönt!


har haft mest värdelösa lektioner idag;/ engelska, svenska, nk och matte.. hojja;/
däremot så är styrteknik som vi också hade idag, lite roligare än de andra ämnena:)

pratade med jennie idag som sa att vi hade haft inbrott på stöten. fy fan, vad är de för idioter som gör sånt ? okej, dom fick några dvd-filmer och så, men är det värt det ? är det värt att göra inbrott i en affär bara för att få några filmer och typ några cigg paket eller snusdosor eller något annat ? skulle inte tro de =) okej, pengar hade väl varit enda orsaken, men jag hade aldrig kunnat gå så långt att jag hade gjort inbrott för den sakens skull.



har ganska så mkt ångest för morgon dagen.. bara prov. först prov i svenska, 3 timmar får man sitta. sen så har vi även prov i trefas efter svenskaprovet, som att man inte kommer vara ganska så död efter ett prov då?
äh, skönt att få bort trefasen också. blir min första kurs i 2an som jag är klar med;) de vill säga om jag nu klarar provet, måste ju få minst g iaf=)




har suttit och kollat bilder från när vi hade valpar i april, saknar dom.. :/
okej, de va jobbigt där ett tag när dom for och rev i allt och pissa och sket överallt, men nu efteråt så saknar jag det lite=) att ha små hundar som springer och jagar fötterna och biter en överallt:D charmiga.

får så ont i hjärtat också när jag kollar på bilder på lilla mysan. hojja;/ trodde inte ens hundar kunde få vattenskalle. hela 6 veckor blev hon. och sötare hund finns fan inte. hon var ju den vi skulle behålla, men så blev det inte. eller javisst, visst har vi behållt henne, fast på gården. hade hellre föredragit att ha henne här inne springandes än nere i ett hål i marken. Je t'aime    Nalingi yo    Ngiyakuthanda      Eu te amo




mysan ♥

image17





out.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




söndag

lika fort som det blir fredag, lika fort är det söndag också..


grattis linn iaf för att du hittade min blogg;) inte lätt de inte=)




har just varit på bingo med mamma i nilivaara(eller hur de nu stavas) och vi vann inget:(..
jag brukar ju ha tur och vinna då och då, men ingenting nu ;/

ganska värdelös helg också.
igår på kvällen var det ganska skoj men fredag sög. bråkade med mamma och sanja och så blev anton arg på mig också;P fast de var bara en liten stund, sen kollade vi en film, eller ja, kollade och kollade, vi gör som vanligt, somnar;P haha=)

funderade iaf på en grej idag och kom underfund med att jag hatar såna tjejer som kallar sig för ens kompis men sen går bakom ryggen på en.. är man kompisar då ?



peaceout


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




fredag, igeeeeen!!:)

alltså, fan va tiden går snabbt. det är redan fredag igen.

måste TYVÄRR sitta och leta fakta och allt skit till min uppsats på tisdag. känner mig helt slut i huvudet. jag menar, man går skola 5 dagar i veckan, fast de är som att man går 7 dagar för även om man ska vara ledig 2 dagar, så slipper man ändå inte alla uppgifter och prov man har veckan efter.. måste man gå i skolan ?! :b



jajustde. var ju och övningskörde igår också. tycker att jag är väldigt duktig om man jämför hur många ggr man har gjort det;) fast jennie den tönten var typ rädd och börja hålla för ögonen, 2 ggr !!! fast de inte ens var nån fara:D. själv är hon värsta fartdåren:b




måste faktiskt erkänna att de är ju kanske inte så skoj att läsa min blogg just nu, det mesta handlar om skola. för det är ju det man måste tänka på hela tiden, har ju knappt tid med nå annat:(.. hade säkert varit mkt roligare och mer intressant om jag skrev hur t ex mitt kärleksliv är, fast det får ni tyvärr inte ta del av just nu eftersom allt knallar på och jag är lycklig=). haha. jag vet själv, hellre läser jag om nått dramatiskt som har hänt än nån annans skolarbeten=)
fast för mig så spelar de ingen roll om hur många som läser min blogg eller tycker att de är fränt eller så, de är bara skönt att skriva av sig faktiskt=)


måste ju skriva att de ska bli kul när Linn kommer heeem=) (mest för att hon sa att hon kommer läsa min blogg varje dag) nä jag skoja bara gumman;) men de ska bli kul och umgås igen=).. var ju ett tag sen , senast i februari va ? tror de var nå sånt. eller om de var mars. a, men om man jämför när vi var små och var med varandra jämt så :)

image16





och vad ska man göra idag ? får se vars dagen bär.


over.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




4 okt

för det första måste jag bara säga att jag är så stolt över min syster som fick sitt körkort idag:D
sen för det andra så är jag lättad eftersom vi har gjort bort NK:n och så har sofia och alexandra hjälpt mig komma på argument till min svenska uppsats som vi ska skriva på tisdag:(


har även matteprov om typ 2 veckor och även trefas prov efter svenska uppsatsen. så jag antar att jag kanske måste plugga lite idag, imorgon och i helg:/

ska iaf och käka lunch imorgon med syrran och jennie tror jag. :) och sen vet jag inte=) får väl se vad som händer:)

det är verkligen helt otroligt hur snabbt veckorna går. först är det måndag och då känner man typ shiiiit vad länge till helgen, och sen bara pooof så är de fredag igen och lika fort måndag. så där håller det på.

har ju också varit och biffat lite på gymmet idag med sofia=) var ju som ett tag sen jag var där så jag hoppas att jag inte får träningsvärk imorgon=). vi var sååå hurtiga, med tanke på att vi gick direkt till gymmet efter ett 80 minuters pass på gympan=)


och så måste jag ju säga att jag har beställt en skiiit snygg jacka:) den är från junkyard. deeeni=)
längtar tills den kommer så jag får pröva den och sen när det blir lite kallare så får jag börja använda den =)


well well, tillbaka till svenskan..




out.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




tisdag

har just varit på jobbet och jobbat 1 timme. woho=)
har även pluggat lite matte och kollat på svenskan och försökt komma på tre argument till ett ämne men tyvärr utan framgång:P. kommer bara på 1 eller 2, inte 3 som man måste ha:/


har även hudvårdsgrej idag;P jag ska inte vara med men förhoppningsvis nästa gång, de är så skönt=)

sitter här och fördriver tiden lite, väntar på att anton ska äta klart:)
är as sugen på chips och dipp;P och en film=) hade varit skönt att bara slappa men måste plugga lite matte
också:( hojja..



och måste väl erkänna att jag är stöten nörd(när jennie är där) var där ett ganska långt tag i helg;D.. fast var faktiskt ganska kul och tiden bara flög iväg:)


peace.



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer