....

jag hoppade över provet idag, ska göra det nästa vecka istället och jag tror att det var ett klokt val. =) har iaf hunnit vara och hämta mer burkar idag och sen har vi hunnit pynta på el =)

imorgon luleå, jag längtar;P
nu duschen





peace


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




skola hela tiden

ja, allt handlar verkligen om skolan just nu. känns som att jag har fullt upp med allt. t ex så har jag prov i motor 3 imorgon som jag knappt har pluggat till, sen massa praktiska övning i el och sen svenska redovisning och matteprov. och till råga på allt så har vi dom där kakburkar och jag tycker att det mesta med studentkommittén är kaotiskt, helst när alla stressar därifrån så man knappt hinner andas eller bestämma grejer =) men de är väl kanske så de ska vara, inte vet jag =)
på lördag ska vi iaf till luleå, jag längtar. funderar starkt på att ta ut mina sparpengar och köpa julisar för dom, har annars inge pengar att köpa för ;P hatar verkligen julen ibland, det är ju meningen att julen ska vara lugn och fridfull och så, men istället har man bara ångest när den börjar närma sig för att man måste köpa så mkt julklappar. hojja ! funderar också på att beställa tid till tatuering, får se hur de blir med det =)



peace


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




redan tisdag idag

fan vad tiden går fort alltså =) i helg har jag iaf varit ut på fredagen, var riktigt roligt faktiskt ;) kolla min facebook för bilder, har lagt upp litegrann ;) har iaf gjort bort samhällsprovet idag, gick sådär. sen på fredag ska jag mest troligt göra motor 3, om jag pallar, får se:D längtar tills på lördag, då ska vi till luleå och shoppa och kolla hockey;) hoppas bara studiebidraget hinner komma ?



ps. sofie, jag går el, inte energi ;)





peace



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




slutkörd

i huvudet efter praktiska provet i motor 3;/ okej, om mina klassisar läser det här så lär dom garva, men det var faktiskt jävligt jobbigt !!!! helst när det höll på att tjorva hela tiden;/



idag har jag bara varit i skolan sen på stan med anton en snabbis. nu väntar jag på att tacopajen ska bli klar.
imorgon blir det mest troligt att fara ut, får se;)



peace


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer




lugn helg

ja, som sagt så har detta varit en väldigt lugn helg. I fredags var jag och anton först på bio =) sen for vi förbi jesus som hade fika (fyller år först imorgon men han hade det i fredags som sagt =) i lördags var jag och anton förbi hans syrra för att träffa deras kusin och hennes barn, sen funderade vi på om vi skulle och käka med jesus och dom, men efter många om och men så orkade vi inte, så istället for vi och köpte godis, hämtade datorn och kollade en film tills vi somnade =) helt underbart det också. låter som att jag har spenderat hela helgen med anton fast det har jag faktiskt inte, för han har varit och jagat typ hela dagarna så vi har bara varit med varandra på kvällarna =) inte för att man ska behöva förklara men som sagt, hade jag inte sagt hur de låg till så skulle man väl bli kallad toffel eller nått av dom som inte har så mkt annat att klaga på!=)  haha





och nu mina kära vänner så väntar jag på min pojkvän, deni. jag ska vara med han hela 3 kvällar i sträck.



peace






· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




rättvist ?

idag på samhällsen så hade vi genomgång om olika löner och så.. Även fast det är förbjudet att könsdiskriminera och ge sämre lön pga av kön osv så finns det endast ett enda jobb som kvinnor tjänar mer än män !!!!! i resten av jobben är det männen som har ca 20 % mer än kvinnor, även fast dom gör precis samma jobb. Jag tycker att det är helt rubbat!!  t ex manliga läkare tjänar nästan 10 000 kr MER än kvinnor. Är det rättvist ?




ja de har väl inte hunnit hända så mkt sen jag skrev. men jag har iaf hunnit vara och gratta kussen jens som fyllde 25 år i lördags =) i fredags var jag med anton, sebbis och robin. var ganska roligt faktiskt och bara vara med grabbar, fick iaf skratta som fan, vilket man alltid får göra med dom =) har också haft fottitunering som gick väldigt bra faktiskt, lite gnäll av vissa folk som verkade ta allt på jättestort allvar och gick runt och kallade folk för saker, visar bara hur omogna dom är ;)




i brist på annat så blev jag medlem på denna sida http://pengargratis.se/?r=6603.





peaceout


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




sjuk

jag hatar att vara sjuk ;/ fast jag måste ju medge att det är himla skönt och bara ligga i sängen och kolla film och ta de lugnt =) imorgon är det fotbollsturnering, får se hur det går. hoppas iaf det kommer mkt folk och kollar så vi får ihop lite pengar;)









peace


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




nu är lovet över

och fan va tungt det känns;/

i fredags var det riktigt roligt:D var på jennys 18/halloween-skiva, sen for vi på krogen.
i lördags var jag bara i stugan och tog det lugnt. kändes inte som att det var värt och fara ut på lördag när inget var öppet för 18åringar + att jag inte hade nått att dricka.
idag blir det och bara ta det lugnt, imorgon skola:( fan va jobbigt. det har iaf varit riktigt skoj att träffa både Linn, Emma och Emelie här på lovet =)







peace


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer