Jaaaaah! TGIF

Fredag idag och solen lyser med sin frånvaro.. Idag blir det nog fika med Stina och ett presentköp. Tänkte köpa hem lite klorin också, är så jäkla sugen och bleka och göra om mina gamla tråkiga jeans, är så less på dom!! Har redan börjat pimpa några och snart fortsätter mitt pyssel med att sy om de kläderna som har blivit för stora osv. Har dessutom rensat både förråd och garderob till loppisen på söndag. (får dansa soldansen så det blir solsken). Känns väldigt skönt och göra sig av med sånt som bara legat i garderoben för att det är 'bra att ha'.. Nog från mig, hej :)



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Ma problems

Ja. Tog alltså mig i kragen och ringde läkaren, fick åka och lämna prover och sen doktorbesök. Sen ännu mer prover. Och har ännu inte fått veta något förutom att B12 var lågt. Han hade ju dock sina teorier men ville vänta på ytterligare provsvar. Fick iaf vitaminer och nå piller som verkade lugnande så att jag sover bättre. En liten "snabb botning" tills vi får veta verkliga orsaken. dock har han inte hört av sig än.. Kan iofs säga att jag vet inte om det är vitaminerna eller tabletterna som gör att jag känner mig lite piggare. Är det för att vitaminerna gör sitt eller tabletterna gör att jag får börja ta igen mkt förlorad sömn? Jaja nog tjatat om det. Var bara tvungen och skriva av mig.



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Sista natten

Sista natten för denna omgång. Känns skönt. Imorgon åker vi till ritsem, de blir nog skit bra. Nästa gång vi har natt så är det samma visa, jobbar endast några nätter sen åker vi till Turkiet. Åh vad jag längtar. Idag har vi hämtat våra nya telefoner på jobbet, samsung galaxy s2. Än så länge är den riktigt jobbig, hatar verkligen att behöva lära mig nya telefoner, fast snart är vi nog vänner, kanske till och med bästa vänner här på jobbet, HEHE :p



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




problem

När man har ett problem så kan jag sitta och googla hur länge som helst, rätt eller fel? Dock så är man ju säker på att man har allt eftersom det alltid verkar stämma in så bra på det man känner. Nu är det så här att jag har varit konstant trött i ca 4 månader. Har hela tiden tänkt att det är för att det är mörkt, jag har tränat för lite osv osv.. Men har verkligen gjort allt för att försöka göra det bättre. Alltså ändrat kost vilket har resulterat i -10 kg(wohoooo till mig) tagit tag i träningen, det har blivit ljusare ute men jag är tamefan lika trött oavsett. Spelar ingen roll om jag sover 4 h eller 10 h, jag är lika trött oavsett!! Saknar verkligen mitt pigga jag. Känner mig inte som mig själv. Dessutom så drömmer jag hela tiden när jag sover och det är aldrig nå bra drömmar vilket betyder att jag alltid vaknar i skräck...... FAN vad less jag är. Kanske dags att ringa farbror doktorn?


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer