hej hej fakeblondiiieeee

nu är det ju så att jag håller på att bli blond. och det går verkligen seg. var hos frissan förra veckan och blev blondare, dock inte blond. så imorron hade jag en till tid, men då var hon sjuk. och jag har redan gått en vecka med den här färgen. jag tror att jag dör. fan va jobbigt det är att ha mössa så ofta, det kliar som fan när man inte är van =)


har varit till wikman och fikat idag också, som fyllde 18 år=) har fått tillbaka mitt prov i yrkes 2 som jag knappt klarade, 23.5 / 40 typ. mitt sämsta resultat hittills. men vem bryr sig, jag klarade ju provet iaf =) snart är det helg också och alla verkar ha något planerat förutom jag såklart. det är ännu oklart om vi ska nånstans, har ingen lust att åka utan anton men vill han inte så vet jag inte hur jag gör. känns lite b att sitta hemma på påsken liksom. men men, det är många dagar kvar så det finns tid till att tänka =)


har faktiskt inte så mkt att berätta just nu. helgen var ganska trevlig iaf =) och igår jobbade jag 4 timmar. det var väldigt stressigt, fast på slutet var det ganska dött. men ganska svårt att komma ihåg allt man lärde sig för typ 4 veckor sen, i 3 dagar liksom. + att jag fick göra massa som jag inte ens fått lära mig. så det var ganska svårt men det gick ju ändå =) kul att lära sig nått nytt också =)




nu ringde anton och skulle hämta mig så det är bäst att jag gör mig klar.




over


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




fan fan och åter fan

fick mitt första jobb-sms från ica. och såg det först typ 40 minuter senare och då var båda skiften såklart tagna ! gud vad jag blir arg på mig själv och på skolan som alltid måste ha lektioner så man inte hör när mobilen vibbar. åh :P jag som behöver pengaaaaar!!!!! är i väldigt stort behov av det. sitter iaf hemma på lunchen nu. vägrar att ens gå till matsalen när det är slökorv. slökorv !!!!!!! vad är de för mat egentligen ?! tror dom att vi är hundar ?. nä usch. dålig mat hela veckan också, kommer inte ens ihåg vad det var eftersom det var så konstiga namn. och förra veckan var det korvbollar, jag vet inte ens vad det är.




nu matten, engelska och religion ;/







out


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




könsdiskriminering

hatar när alla äldre människor blir så jävla förvånade att tjejer är elektriker. jag har varit med om det värsta, jag har blivit kallad grabb 2 ggr, bara för att gubbar inte tror att tjejer kan bli elektriker. jag är förbannad. det värsta jag har hört också var när en gubbe frågade mig " får tjejer bli elektriker ?" " kan tjejer bli elektriker ?".. är människor helt pantade eller ? måste man ha snopp för att kunna bli elektriker eller? först kläderna och nu människorna. hate it all... =P.... måste även säga att jag och sanna är dom första systrarna som någonsin har gått på elprogrammet på välkomma. =)





nu vill jag bara att tiden ska gå fort, vill åka utomlands. sola, bada, ta de lugnt, mysa, umgås. åhhh. hoppas att jag får jobba på påsklovet, hade varit guld. behöver pengarna eftersom jag har tid för en grej i maj också som kommer kosta ganska mkt, + att jag måste ha råd att åka utomlands =) får se om jag kanske jobbar hela sommaren också, känns så värdelöst när man ändå inte ens har fyllt 18 =)



nu brothers and sisters. my latest habit                                           peace


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




snälla lärare, låt mig få slippa alla uppgifter vi har !!!!!!!!!

hojja. verkligen inte rolig första dag i skolan efter lovet. har en svenska uppgift, men tack och lov har jag redan gjort bort den + idrotten. creds till mig. men sen har jag NP i matte efter påsken så då blir det att plugga till det + att jag måste göra yrkes 2 provet och plus att jag har lokala datanät och idag fick vi även en uppgift från religionen .. väldigt kul va ? not:(


för övrigt så är jag väldigt trött idag. hade lång lunch också, från halv 11 till 1 ungefär. for till anton, mös, kolla film och så somna jag. ville verkligen inte kliva upp eftersom jag höll på att frysa ihjäl, plus att det inte var så lockande när man visste att man skulle till skolan !!!:( och imorron blir det mest troligt att fara ut och jobba. undrar vars vi ska och den stora frågan är med vem ? helst så vill jag slippa fiket, tack !!!! pinsamt att stå där i alldeles för stora arbetskläder och greja :( måste verkligen säga att jag tycker att det är könsdiskriminering när blåkläder och alla andra företag inte har damstorlekar på kläderna. vilket betyder att vi tjejer måste gå med alldeles förstora byxor och jackor. förut kunde man iaf ta XS i herrstorlek, och dom jackorna passa ganska bra (har provat syrrans) men dom har ju självklart utgått och går inte att få tag på. hade kunnat skriva en hel jävla bok om hur irriterad jag är över storlekarna och så, men det räcker med den lilla sammanfattaningen =)



fast jag har nog hellre häng på byxorna när dom är lite större än har dom såhär=)




nu ska jag ta de lugnt ett tag, orkar varken jobba matte eller ta tag i religionen, det får bli en annan vacker dag. nu lite brothers and sisters eller one tree hill.




peace love





· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer