fredag och lov

sista dagen innan lovet alltså. najs =)

Idag har jag och Sofia varit riktigt produktiva. Var och gjorde klart hela installationen och kolla så allt fungerade. Efter det for vi tillbaka till skolan, och alla i våran klass hade fått sluta, men vi stannade kvar och gjorde varsitt prov ;P Känner mig riktigt stolt över mig själv =) Nu återstår det bara att se vad resten av dagen har att erbjuda.



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 4 kommentarer




brunett

ja, jag blev brunett efter många om och men.. ´Känns skönt att vara tillbaka i sitt gamla element. Även fast jag har varit brunhårig största delen av min tonårstid, blir jag ändå lika förvånad när jag kollar mig i spegeln. haha =)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




kusin

nyss fick jag höra att jag har fått en kusin, en liten flicka :D synd bara att dom bor i umeå ;/


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




blond eller brunett?

Det är frågan. Ska till frissan imorgon. Är så jävla less på min svarta utväxt + att jag har varit blond i 1 år nu. Visst det är jättefint, fast jag börjar bli ganska less =) Det jobbiga är ju att om jag vill bli blond sen igen så är det en jävligt lång resa tillbaka från brunt hår. Men det kanske är värt det, man kan ju börja med att göra slingor isf. Aja, men får se imorgon, ska klura hela dagen innan vi har tid .. =)


Imorgon efter frissan ska jag måla om min toa, om jag orkar. Jag skulle kanske ha gått bygg istället för el ?


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




kämpigt

idag har jag hunnit med både det ena och det andra. Har varit i skolan, på vårdcentralen, käkat lunch med Sofia, varit på stan med morsan och syrran, fixat klart i mitt rum, klippt pappa och hjälpt till att klippa klorna på Silla. Nu sitter jag här helt död. Vissa dagar kan vara helt lugna och jag hinner sitta på datorn i flera timmar om jag vill, andra är så stressiga att jag knappt hinner sätta ner arslet, fast kul är det ju då också =)




och igen min kom-ihåg-lista (har så dåligt minne)


Belysningsprov

Säkerhetssystem 1
yrkes 3a
yrkes 3b

svenska modernismen
yrkes säkerhetsprov
samhälls läxförhör lag och rätt
säkerhetssystem 2
säkerhetssystem 3
samhälls, hålla tal i 3 min
avd C, (2 delar)
svenska nationella (tal) (16/3)
svenska nationella (skriv) (1/4)

på fredag får jag stryka en av dessa saker, skönt.
fan vad jag längtar till lovet och sen sommaren. Vill bara att alla skolgrejer ska vara klara !!



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




fix och trix

jag är helt klart ett levande bevis på att man inte får fyrkantiga ögon av för mkt sittande vid datorn. Sådeså. Synd allihopa om jag krossade den myten som era föräldrar säkert tutat i er när ni var yngre;)




Som man kanske ser, har jag suttit och försökt fixa med bloggen i X antal timmar. Kommer faktiskt inte ihåg när jag började men det var väl kanske vid 4 tiden, haha. Har också hunnit få några kommentarer så designen och headern kanske är ganska hyffsad hittills iaf =)


Gjorde samhällsprovet idag också. Fick 22/24, ganska najs.
(min kom-ihåg lista)

Belysningsprov
Säkerhetssystem 1
yrkes 3a
yrkes 3b

svenska modernismen
yrkes säkerhetsprov
samhälls läxförhör lag och rätt
säkerhetssystem 2
säkerhetssystem 3
avd C, (2 delar)
svenska nationella (tal) (23/3)
svenska nationella (skriv) (1/4)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




ryggskott

idag när jag höll på att dona i mitt rum, skulle jag flytta min tv-bänk med tvn på. Ja, jag böjde mig och började dra och då knaka de till i ryggslutet/svanken så jag var tvungen att lägga mig på min säng och det bara spruta tårar för att det gjorde så ont. Efter ett tag kom mamma och hon var tvungen att dra upp mig ur sängen, för jag hade / har så jävla ont och jag kunde inte ställa mig upp själv :(
Kan man få ryggskott när man är 18 år ?


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




renovering

hallå folket. Känns som att jag inte har suttit vid datorn på evigheter =) Har som sagt renoverat mitt nya rum;P
Började i torsdags och måla en vägg silver. Fredag fortsatte jag och måla resterande golv- och taklister svarta, for på stan och så, fortsatte måla väggarna, städade igenom, tog ner sängen och lämnade det för väggarna för att torka, for till Anton och somna vid 11 tiden på kvällen efter ett försök att kolla benjamin buttons otroliga liv. Igår for jag hem från Anton, byggde ihop min tv-bänk, for på feministiskt självförsvar, hem och fortsatte med allt slit, dvs sätta upp alla grejer på väggarna och fixa. På kvällen kom hjärtat och hämta mig så for vi och hämta Robin och Uba, sen for vi till Sebbis och Anna och där bastade vi och mös på. Vid halv 12 ungefär var vi på manuella och käka en välbehövlig middag, sen raggade vi runt, for till Robin och kvällen slutade hos Anton klockan 3 på natten, var ganska slut efter hela dagens sysslor och hela kvällen/nattens chaffis. Idag for jag och morsan förbi syrran, sen på dollar och handlade lite välbehövliga saker och sen har allt fortsatt i mitt rum. Har iaf hunnit tömma hela min garderob från mitt gamla rum och även börjat fylla den nya. Dock saknas några hyllplan så alla mina kläder får inte plats så det måste jag vänta på att det blir fixat. Alltså har jag ganska många klädhögar som ligger på golvet ;/.  Hatar när man håller på med saker, och så vill man ha det klart, men då måste man vänta och vänta och kan inte fortsätta, irriterande ;P Ja men iaf, det var hela min helg i stort, inte alltför händelserik alltså =)


Funderar starkt på att göra om min blogg, men jag orkar inte börja. Kanske det blir mitt projekt imorgon ? Har förresten prov i samhälls men jag har inte pluggat nått;/ jaja, vi får se hur det går. Nu blir det att snoka runt på olika bloggar sen kommer Knärre;)
puss


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




självförsvar

På lördag så ska jag på självförsvar, ska bli riktigt roligt faktiskt. Tack Sissi ;)
Det kommer faktiskt bli intressant att veta hur man ska göra i vissa situationer. Idioter finns överallt och det kan vara bra att kunna försvara sig mot dom ;)


 sökte på självförsvar och då kom denna bild upp, lite rolig faktiskt .. =)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer




updt skolan;/


Belysningsprov
Säkerhetssystem 1
yrkes 3a
yrkes 3b

svenska modernismen
yrkes säkerhetsprov
samhälls läxförhör lag och rätt
säkerhetssystem 2
säkerhetssystem 3
avd C, (2 delar)
svenska nationella (tal)
svenska nationella (skriv)



Fick förresten MVG på svenskaprovet, fan va stolt jag är =)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




jag ska måla hela världen, lilla mamma

inte riktigt, men tänkte faktiskt börja lite smått i mitt rum idag. Fast det vill säga om min kära pojkvän kan komma och skruva isär en säng samt hjälpa mig med lite småsaker =) Har iofs bara en färg nu, silver. Saknar min svarta som ska vara på resten av väggarna, men det är ju bra att jag får en början iaf.. Bara syrran kunde komma och hämta hennes jävla lådor som fortfarande står i rummet....


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




sjuk

Igår vaknade jag upp med världens hals- och huvudont. Ringde och sjukanmälde mig, min lärare frågade om jag hade druckit whiskey ? Antagligen för att jag lät som en hes tant. Idag är jag fortfarande hemma från skolan. Kändes inte lockande att gå dit eftersom jag inte är särskilt pigg idag heller, fast imorgon ska jag dit. Då ska jag göra bort det mesta i elen, så jag bara har praktiken kvar. Börjar förresten bli lite nervös, bara nån vecka kvar;P


Mamma läste just i tidningen att LKAB inte kommer ta emot sommarvikarier ;/ Får hoppas att jag får jobb på en firma, annars gör jag vad som helst, bara jag tjänar lite pengar ! =) Hade aldrig kunnat gå omkring och vara arbetslös och inte få några pengar, ett tag fram över har jag iaf mitt på det torra när jag har studiebidraget, är iaf inte helt fattig. Får man inte jobb här kanske man får flytta ett tag, jag kanske kommer till dig Linn och jobbar om jag inte får något jobb här ?=) Hade ju varit ganska skoj ;)

Nä nu ska jag fördriva tiden på något annat sätt. hatar att vara sjuk


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




balis



Jessica ! =)
min balis, dock ska jag ha en svart =) snygg va ?;P



satin rhinestone dress



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer




tacos

tacos hos syrran och danne på ett tag, fan va smarrigt






· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer




söndag

idag var det uppstigning klockan 10, morsan fyllde år och jag hade inte köpt nått. Slet upp Anton från sängen, tömde hela flaket med kartonger sen kickade dagen igång på riktigt. Packade in massa kartonger och påsar och for och lämna det i syrran och Dannes lägga, sen på dollar och sökte plugg och lite sånt, till Anton och slängde i oss varsin macka till frukost, hämtade Sanja, for till konsum, handlade, sen hem och fikade med morsan och allihopa. Tillbaka till läggan, hjälpte till och fixade lite grann plus att vi hann ta en siesta ett tag, hem och äta våran efterlängtade middag, plocka ihop massa saker i källaren (mitt blivande rum), dammsugit och torkat av lite grejer, morsan har fotat lite möbler och vi har satt ut på annons, vi har fixat med annonserna, jag har nyss kvällsfikat och nu sitter jag här och undrar vars fan tiden försvann idag?



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




lördag

var det uppstigning väldigt tidigt pga att jag var tvungen att rusa mot tossin. Har aldrig haft sådan baksmälla tidigare, fy fan;/ Sen efter det kunde jag med nöd och näppe gå och lägga mig med syrran och Danne en sväng, eftersom Anton hade farit för att göra lite ärenden.

Haha, när jag la mig med dom sov vi ett tag, sen smög Sanna upp från sängen och Danne sov fortfarande, han visste inte att jag hade lagt mig där. Så börjar jag tänka vafan, tänk om han börjar känna under täcket eller något ? (eftersom han lär ju tro att det är syrran som sover där, fast hon hade ju klivit upp) Då smäller jag till han så han vaknar tänkte jag. Sen efter ett tag somnade jag, och vaknar av att han flyttar sig skit nära och håller om mig, jag sa:  håll inte om mig för fan! Så kommer syrran, hade vi inte kännt varandra utan och innan så hade hon nog blivit sur ;) Sen iaf när vi vaknade till ordentligt så fick jag på mig kläder, åt några tuggor sen var det en riktigt helvetesfärd till syrrans och Dannes lägga, höll på att spy hela vägen. Väl där så bar jag upp en kudde, la mig på en kartong bit och blev liggandes i 3 timmar på golvet medans alla andra höll på och dona. förlåt syrran. Fast jag har ju gottgjort det nu eftersom jag har städat och hjälpt till med andra grejer, jag gjorde bara inte det där grovjobbet :P Men snabbt gick det iaf och på en dag hade vi format ett hem, och dom kunde sova där redan samma dag.

På kvällen for vi på "romantisk par-middag" på kina. Nja, inte så romantisk eftersom vi alla ramlade in med mjukisar och dagen efter frisyren och äckligaste andedräkterna, men gott var det iaf =) Efter det for vi tillbaka till deras lägga, tog det lugnt och sen var det hemfärd vid halv 1-tiden för mig och hjärtat eftersom det hade varit full fart hela dagen, iaf för alla andra;) Fick förresten ett jättegulligt kort och en sån där hjärtformad sak med gelehjärtan i, han är bäst mitt hjärta.




· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




fredag

ja i fredags då. Var först i skolan, sen hämtade jag ut våra balklänningar sen for jag förbi Julia och fika, eftersom hon fyllde 19 år ;) Var sen hem en sväng och sen på stan med morsan, sen hem och börja fixa mig och de inför kvällen. Tiden gick otroligt fort hela fredagen. Förresten så slutade kvällen i typ kaos, tror aldrig jag har varit så full. Fan va skämmigt. Aja, då vet jag ju till nästa gång;P haha


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




balklänning

nu har jag provat min balis, den satt jätte bra:D Hör och häpna, lite tajt i brösten bara ( jag som har världens minsta ) Men jag funderade om man kanske kör utan bh ?=) Ja, det återstår att se, är ju som sagt några månader kvar:D



Nu ska jag på stan med morsan, ska köpa "sockerdricka" och kanske en outfit till ikväll om jag hittar:D



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer




hum hum

ja mina vänner, idag har jag fått reda på att min syster får flytta mest troligt i helgen, vilket betyder att rummet där nere snart blir mitt =) Fast vi måste ju måla och allt sånt innan, men ändå ! Trodde först att det skulle bli mitt i mars eftersom dom sa att läggan skulle vara klar först då, fast så blev det inte :)

Fick också en "avi" från konsum att våra balklänningar har kommit. Tänkte att jag men de här blev ju billigt och bra, sen när jag kollar på lappjävlen så måste vi betala tull också, alltså 300 kr var. Helvete alltså ! Aja, ska man vara snygg så måste man betala för det, haha :P







måste plugga nu tills imorgon då jag har mitt tredje prov på 5 skoldagar, fan vad less jag är ! Fast då är jag ju också klar snart, najs =)



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




fan bloggen

vad du är seg idag !!!!


Blev som sagt en solning idag, var mkt skönt, helst att basta en snabbis också, man känner sig alltid jätte ren efteråt =)
Efter det hämtade Anton mig och vi for till el&kraft och Anton börja skruva lite i bilen, själv satt jag och pluggade lite, mkt bra gjort av mig själv. Lite trist iaf att hans bil redan har börjat tjorva, med tanke på att han köpte den i söndags. Ja, men vi får väl se, de är förhoppningsvis bara ett litet fel.

Efter många om och men så bestämde jag mig för att jag inte orkade pallra mitt feta arsel och starta min -30 iskalla golf och köra till Anton, därför fick det bli att jag sover hemma, ensam, utan min värmepanna ;P Aja, det är ju inte allt för ofta det händer så det gör ingeting. Faktiskt ganska skönt att slippa bli slagen / dragen i håret / armbågad hela nätterna för en gångs skull :p


Nä, nu brothers and sisters, sen kanske jag orkar plugga annars är det natti.
puss



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer