för det första

Så måste jag säga att jag är oerhört tacksam att Sofia klarade sig utan några allvarligare skador i krocken ! Det hade ju kunnat gå hur hemskt som helst;/


För det andra så har jag lov och har haft det ett tag, det är så himla skönt och ta de lugnt på morgonen, läsa lite HP och sen göra vad man vill =) Har hunnit vara med Linn och Stina ganska mkt, sen har vi ju alla tjejer varit ut tillsammans på juldagen och det var riktigt skoj ;) Har också hunnit sola och läst nästan 400 sidor i min braiga bok ;) Imorgon är det nyår och då blir det 50års skiva, sen får vi se var vi hamnar sen, man vet aldrig :)




kommer inte på så mkt att skriva, hörs senare ;)
peace



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




och de slutade på vårdcentralen

ja mina vänner, nu ska jag berätta en ovanlig historia för er.
Igår så var jag och Stina ute och promma med valpen som jag var hundvakt åt. Plötsligt fick jag ont i foten men orkade inte gnälla allt för mkt. Sen fortsatte det hela dagen, och jag tänkte att jag har sträckt mig under foten, för det kändes så konstigt. När vi var hos Stina så ville Linn promma till statoil, men jag sa att jag hade ont i foten så därför orkade jag inte. Dom tog det säkert som att jag bara var slö ;) Sen efter många om och men så var jag hos Anton och skulle klä av mig och sova, så tänkte jag att jag kollar om jag typ är blå under foten. Så när jag kollar så ser jag något som är jävligt konstigt, först såg det ut som ett sår, men när jag tittade närmare så såg jag att det var ett hundhår !!! inne i foten, typ som en sticka. Jag väckte Anton ( stackaren som skulle upp och jobba och klockan var ju 1 på natten ) och han tog en pincett och fick tag i håret, och när han drog så gick halva håret av och fastnade i foten. Han försökte jätte länge att få ut den medans jag satt och grina. Tillslut gav han upp och jag ringde till mamma på jobbet och böla, och hon fick mig att ringa akuten, som sa att jag skulle komma imorgon. Då gick jag och la mig, kunde knappt somna för det bultade som fan under foten. Efter många om och men som sagt så hamnade jag på vårdcentralen och läkaren hade typ aldrig sett något liknande, han var från Frankrike och sa på lite knaglig svenska "jag inte förstå materialet" hundhår sa jag och så sa han "de va väldigt ovanligt, jag aldrig sett liknande" haha, och jag kunde inte hålla mig för skratt för jag insåg hur komiskt det var med ett hundhår i foten :D Iaf så bestämde vi att han skulle ta bort den, så jag la mig på sjuksängen och han stack en nål i fotsulan, och jag nästan skrek och böla =) sen var det bedövat och han kunde skära ett hål eller vad han gjorde och tog bort det förbannade hundhåret och nu sitter jag här med en bedövad fotsula och snart med antibiotika i magen. Allt detta på grund av ett förbannat hundhår !!

hett tips : borsta av sockarna innan ni stoppar in dom i skorna om ni har varit hos nån med hund;P





snart blir de att sola och hämta ett paket från konsum ;D yeey
peace


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




so fucking happy

Jag klarade matte B provet, alltså är jag helt klar med kursen. Fan va naaajs !! =) Underbart sätt att börja jullovet på ;)
Idag har jag, Stina, Bella och Kim kolla avslutningen, sen hängde Sofie också med på en fika, sen har jag mest varit på ranten med morsan, gjort lite ärenden och så, sen for jag med Sanna på stan och hips vips så var jag hos Anton för att ca 30 minuter senare hamna hemma igen, får väl se vad resten av dagen bjuder på..







peace


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




a new haircut?

Ja, det behövs verkligen. Today is the day som jag ska till frissan =) längtar verkligen;P Sen blir de kanske lite julklappsköp. Skrev ett inlägg igår men då la internet av, men då kan jag nu istället berätta om min gårdag:p
inte för att det var något speciellt, utan de enda som hände var att jag var i skolan sen kom stina hit typ vid 5 tiden och for hem vid 11 =) en riktig heldag alltså, inte helt fel;) vi kollade tv, spelade lite alias, surra och fika, sådär som man kan göra en vanlig onsdag;)

Idag har jag varit och bowlat i klassen, vann första omgången;) Sen var vi till matsalen och käka lite jullunch, var väl sådär =) Gick ju iaf och äta, fast killarna i klassen bara satt och gnällde att de var dåligt, så dåligt var de ju inte utan de gick ju ner ;P Vars sitter deras fel ? Ja men iaf, får se vad som händer sen ikväll, om gubben kommer hem så kanske jag ska mysa med han =) Han har ju varit borta och jobbat ända sen i måndags ! ;(  Förresten, orkar man gå på julavslutningen imorgon ?



Ses vi i dimman i helg eller på juldagen ?;P
peace


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




och nu ska man sitta här en hel dag och vänta

På resultatet på matteprovet och jag ber till gudarna att jag har fått godkänt !!!!!!! Får jag godkänt så betyder de att jag inte behöver ha nå mer matte, i hela mitt liv !! Om jag nu inte bestämmer mig för att plugga vidare eller så, men de tror jag inte. Om jag nu inte får godkänt så är de skolbänken i A-huset som gäller igen och ett nytt prov måste göras;/ men som sagt så håller jag alla fingrar och tår på att de ska gå bra =)



idag har jag haft skola i 1,5 h, for och hämta lite mer burkar som syrran ska ta på jobbet, sen hem och käka lite, sen kom Stina förbi och vi for till Gällivare på banken och sen köpte jag förköp till mig och Linn, till juldagen på Olles. Nu återstår de iaf inte mkt kvar av höstterminen och skoja inte att de har gått förbannat fort. Imorgon är det vanlig dag i skolan sen på torsdag ska vi och bowla med hela el och sen ska jag till frissan, förbannat skönt de också  ;P ser verkligen ut som skit i håret. En kille i min klass sa åt mig

Pekka: Sandra, ska inte du till frissan snart?
S: Ehm, ja. visst har jag mkt utväxt ?
Pekka: JAA


Jepp, schysst klassisar, jag vet;/ Inte för att jag inte visste att jag hade utväxt men ;)
Nu måste jag duscha eftersom jag inte har duschat sen ..................... år och dagar;P


peace


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




hej hej vattenskada

japp, exakt, eller hur

fy fan säger jag bara. ja, en ventil tjorva och de har sprutat vatten i hela garaget + förrådet = vattenskada. Min dag har alltså bestått av att hjälpa mamma och röja bort alla grejer som var dyngsura. I 3,5 timmar höll vi på ! Har så jävla ont i ryggen nuuuuuu;( Ja tillbaka till vattenskadan då, de var alltså en gubbe här idag som fixade ventilen så han sa att de inte skulle börja läcka igen. Fast då har vi ju golvet och väggarna som mest troligt är helt skadade vilket betyder att de kanske måste riva väggarna. Innan de går nuts på våra väggar så ska dom iaf försöka torka de, så de kanske inte är så hemskt ändå. Aja, har iaf fyllt en hel släpvagn med grejer som ska på soptippen, fan va man samlar på sig grejer alltså ! Vi var ju alltså tvungen att rensa bort grejerna som stod mot väggen, alltså väggen mellan garaget och förrådet, eftersom den var alldeles blöt nere vid golvet:/




Nä, nu ska vi kanske klä granen eller så gör jag lite gröt :) mums


peace



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




följ miiiiiig =)

http://www.bloglovin.com/blogg/34467/saaaaaandra
Följ min blogg med bloglovin =)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




nya ögon

satt just och klicka runt lite och såg att man kunde få gratis färgade linser, blev riktigt glad faktiskt =) har faktiskt använt en gång tidigare fast de blev något tjorv så jag tänkte att man kanske kunde testa igen:D tycker det är riktigt snyggt faktiskt. vilken färg ska man ta ?


www.fargadelinser.com




puss


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




10/12-08

vilket innebär att jag och hjärtat har varit tillsammans i 4 år =)





... och precis såhär snygga var vi när vi var påväg på el&krafts julbord på harrys i lördags






· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer




en tjock helg

i fredags så var jag med Stina, Bella och Sofie ett tag, vi kollade idol sen for vi till Bella. sen for jag till Anton och sov och när jag kom så gjorde han bara ett lite uppehåll i sitt sovande eftersom han hade sovit sen typ 8 på kvällen;P i lördags var vi på julbord på Harrys med el&kraft plus alla andra som var typ 200 pers =) var himla skoj där på slutet fast lite stelt i början eftersom jag knappt kände nån;P men sen efter några cider från gratisbaren fram till 10 så var väl alla sådär små runda under fötterna och då var de inga problem att prata;P haha =) .. sen efter det så for vi på nex, hann vara där typ 40 minuter sen stängde dom, då gick vi på manuella en sväng och sen hem. Igår ringde Antons jobbarkompis och berättade att han hade åkt på röven ner för typ liikavaara eller nått, sen gått hela vägen hem från dundret!!!!! ja, han var blöt när han kom hem! ;P och i söndags då så gjorde vi inget annat än låg och slappa. Vi klev upp en gång halv 1, och då förflyttade vi oss till vardagsrummet sen klev jag inte upp nått efter det förutom vid 6 tiden på kvällen när vi var på väg till Anton;P Därimellan hann vi också äta grillmat, världens bästa när man är bakis =) har nästan bara ätit denna helg så de har varit en fetto-helg;) när vi kom till Anton slog vi på en film, kollade sanningens ögonblick och sen sov vi igen :D och nu är måndagen också över, fy fan va sköönt =) nästa vecka ska jag till frissan, längtar ! =) och sen är det ju också jullov som jag längtar som faaaaan till. Plus att alla 3 hemvändare kommer hem Linn, Emma och Emelie:)



har ångest över alla julklappar som ska köpas, varför måste de vara jul ? ;P


peace


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer