Moster

De här är nog den bästa dagen på väääääldigt länge. Är så jäkla stolt över min syster och danne såklart. Längtar verkligen efter dom. Helt underbart



· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer




Fredag

Idag är det fredag. Har hunnit göra bort diverse småsaker och dessutom hunnit äta lunch med Linn och lilla Emilia:) myyycket trevligt. Nu hoppas jag bara att denna förbenade jobbhelg ska springa iväg för nästa vecka väntar frissan, träning osv. Ska passa på att gå till Sanja på salongen nu när hon är hemma och har praktik :)

Imorgon är min syster dotter/son planerad. Får se om hen vill kika ut då eller om vi får vänta ännu några dagar. Hoppas att de blir snart för vi längtar ju :)



· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer




Simma

Ja, idag har vi alltså varit och simmat. Innan jobbet! Var verkligen skönt men jag blir så jäkla trött av det, så just nu längtar jag hem till min kille och sängen. Dessa em-veckor. Vad ska man säga? Tråååkiga!!! Tror inte att detta är en skift form som jag kommer hålla på med hela livet. Inte ens 10 år till... Förhoppningsvis.

Annars då? Jo var och åt middag med ett gäng brudar igår på idet. Det var gott(dock så slår dom inte Olles burgare) och väldigt trevligt. Trist att man gör sånt allt för sällan.

Jusste, har ju bakat matbröd i helgen. Enligt både mig och Anton så var dom goda! Dock ganska jobbigt när man inte är så haj på sånt :P



· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer




Powernap

Första powernapen denna vecka. Verkligen välbehövligt. Behövdes inte så mkt mer än lägga sig på soffan efter maten så slumra man till. Fick dock till och med snooza innan jag vakna till liv..

Har fått 2 st recept på matbröd så i helgen hade jag eventuellt tänkt göra iaf ett av det. Man hinner verkligen inte allt man vill när man jobbar. Tiden springer iväg och vips så är de sena kvällen och bara några timmar bort så ska man och jobba igen.

Väntar med spänning på nästa vecka, då får jag hem väldigt intressanta och kanske "livsomvandlande" papper :) mkt ordbajsande om allt och inget såhär på kvällskvisten.



· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer




Längtar

Längtar tills mitt systerbarn kommer till denna värld. Nyfiken på hur "hen" kommer se ut och såklart vad det är för kön.

Har en del festligheter framför oss detta år. Pappas faster blir 60 år i februari, fammo 70 år i mars och pappa 50 år i april. Spännande :)

Jag och Anton har påbörjat vårat 9onde år tillsammans. Helt otroligt vad tiden har sprungit iväg. Kommer den alltid göra det? Just nu längtar vi efter ett hus. Varför är priserna så sjuka? Kommer de gå ner detta år? Frågorna är många men svaren desto mindre.



· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer