förövrigt så hatar jag publishme

fast å andra sidan är jag ändå glad eftersom jag har fått sålt mitt löshår;) ännu lite mer pengar på kontot. det börjar ju se bra ut de här. kan väl förhoppningsvis betala hela resan själv snart =)


även fast jag skrattade åt det smset jag fick förra veckan, att man inte ska tanka och så. så måste det ändå har gjort stor påverkan på folk eftersom när jag jobbade i helgen så var de ungefär 20 st som tankade, på fyra timmar !! annars brukar var och varannan tanka. och de var knappt nå folk heller. så där fick jag sitta helt själv och läsa massa tidningar eftersom de knappt var nån människa där heller, och så trist när de inte finns nått att fylla på. har aldrig sett en så tom affär som stöten i malmberget just nu =). så himla trist att vi måste stänga bara :( alla som kommer in tycker också att det är förjävligt. och stackars mig som tappar ena mitt extrajobb;P det bästa jobbet som jag har haft hittills dessutom. måste köpa en blomma åt chefen innan han stänger iaf =) det minsta man kan göra när man har fått sommarjobba och extrajobba där i snart 3 år =)



började 8 idag och slutade ca 15 minuter efter det. det enda jag hade och göra var att rätta provet i styrtekniken, och de gick ju fort. sen gick jag och sofia ner på el och jag gjorde klart dahlanderkopplingen och försökte också räkna lite matte men de gick segt. sen vid 11 tiden ungefär for jag och anton till mig och sen for vi till jonas och kollade 21 tror jag. en mycket bra film =) och nu sitter jag här och bara tar de lugnt. blir väl att plugga lite mer matte sen och även motor 2, fy fan :(




peace, love


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




yes

fick ett väldigt glädjande besked idag. jag har jobb hela sommaren tills vi åker utomlands. underbart =) har alltiså jobb tre veckor åt kommunen och sen 3 veckor åt posten. greeat =) eller 4 veckor åt posten egentligen, men sanja får ta sista veckan när jag är utomlands =) får se hur de går. insåg också att jag kommer jobba typ varje lördag också mest troligt. hmmm. aja, de blir ju pengar iaf :) har inget mer att säga förutom att de inte snöar något mer, jag ska jobba imorron och jag har fått jobb i sommar, fan va bra !! =)











peace ;)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




äntligen

så har jag gjort min tatuering som jag har väntat på sen ungefär februari ;) tur att sanna och stina följde med, annars hade jag nog inte klarat de =) har faktiskt inte så mkt att skriva här. även fast det har hänt en hel del så har jag inte lust att sitta och berätta allt här ;P










out


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




mycket har hänt

till exempel så har jag varit på "kalas" hos Emelie =) och hunnit få ett sommarjobb bekräftat=) haha ;p. och dessutom känner jag mig ganska glad och nöjd just nu;P kanske för att jag har några dagar som jag ska jobba innan sommaren så jag hinner få lite pengar till resan och så =) + att jag iaf har ett sommarjobb än så länge =) förhoppningsvis så fixar det sig med två andra och då har jag tre sommarjobb på två perioder, fint ! =) . och jag som har varit så orolig senaste tiden, men de ser ut som att de kommer att fixa sig :)




nu ska jag slappa lite innan jag börjar jobba halv 7 =)





out


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




är de bara måndag, fredag, söndag och sen måndag igen ?

det känns då som så iaf =) tiden går så himla fort tycker jag. och jag börjar få panik om sommarjobb. känns verkligen inte kul att jobba åt kommunen och tjäna aslite pengar. men men. eftersom de sket sig på stöten så får jag väl ta de jag får. kan ingen som tycker synd om mig erbjuda mig ett jobb med ungefär 200 kr i timmen ? snälla ? ;P. förresten så är jag lite ledsen för att stöten ska stänga i malmberget. ena mitt extrajobb försvinner + att statoil har ju alltid funnits där, vars annars ska man köpa glass på kvällarna nu dåååå  ?=) jobbigt att åka till gällivare ;P. sen idag har jag också fått två bra överraskningar. religionsprovet VG+, läs och hör engelska nationella VG. starkt jobbat av mig va;D . sen ska jag nog göra motor 1 provet på torsdag också. får se hur de går. hade också velat göra bort minst ett till prov i matte B innan sommaren, helst alla 3. men de återstår att se hur mkt ork jag har =) och förresten så längtar jag till utlandet, jag får spel snart. jag vill åka!!!! vill att de ska vara imorgon eller nått !!! =) längtar verkligen=) ska bli sååååå skönt :)


imorgon blir de iaf skoj. en dagstur till Luleå. hoppas jag hittar en bikini !! den står högst upp på min lista just nu. sen kanske ett par skor och sen lite smått och gott=) känns bara lite b att kliva upp vid 5 tiden imorron. uuh. men de ska väl gå bra, får sova i bilen ett tag också:)



här kommer en bild på pappas tatuering =)))
nygjord + utslag av plastet runtom annars är den fiiin :)

jag tycker att han var jättemodig med tanke på att han var ganska nervös;D .. och snart är det jag som ska pinas...



peace m-f


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer