sådärja

Nu var man inte arbetslös längre. Dom ringde igår och erbjöd mig de jobbet som jag har sökt och eftersträvat ;P. Äntligen börjar de vända för mig !!!!!! fast ska väl kanske inte säga för mkt, fick inget datum när jag börjar, han skulle höra av sig för de var några andra som också skulle börja samtidigt. nånå de är iaf ett bra tecken


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




känslig?

kanske de. men de här suger iaf :(


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Hejjjjhejjjj

Är så längesen jag skrev något här så det var knappt så jag kom ihåg mitt lösen!! ;P

Har ju iaf hunnit fylla år och allt, hela 20 barre. De är inte illa. Har också hunnit bli arbetslös, suck. Fast letar som en galning och hoppas de löser sig. Har iofs några veckor som jag ska jobba fast de är lite längre fram. Vill ha fast jobb och köpa hus !!! haha :) drömma kan man ju alltid.

Vad har hänt sen sist då ?? nja har väl mest jobbat och så. Bilen som jag köpte i april har jag haft mest stående på verkstaden så har hunnit skaffa mig en liten nissan stanza också, ett riktigt vrålåk. Syrran har skaffat en dvärgpapegoja som förövrigt är helt vild nu för tiden. Lillsyrran har flyttat till Kiruna och börjat på frisör. Pappa har bytt jobb. De går bra för alla utom mig :( jajajajaaaa de löser väl sig förhoppningsvis.

Imorgon ska vi till farmor och farfar och äta middag, torsdag har vi loppis, fredag ska jag på olles och äta tror jag ? vet inte om de blev något av de. men så ser iaf min vecka ut i stora drag. Nu ska jag återgå till mitt cv-skrivande.

puss


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer