hej mina vänner

Känns som att jag inte har tid med datorn nu för tiden. Tänkte bara upplysa er om att jag har jobbat 11 dagar i sträck.. 2 arbetsdagar till sen är jag ledig 1, kanske 2 dagar. Jeeeeyyyy =)

Igår var vi hos frissan. Blev riktigt nöjd faktiskt. Slipper mitt mörkbruna ett tag iaf. Har varit ganska less på det på senaste tiden. Efter det var jag och Anton förbi Daniel och Linn och de va himla trevligt =) Kan också upplysa er om att jag åt frukost kl 8 på jobbet och efter det så åt jag typ 5 tuggor pizza och det var allt på hela dagen. Det är ganska ovanligt för att vara mig. Konstigt att jag inte började må illa, fast otroligt nog så kände jag mig inte ens hungrig.


Förresten så suuuuuuuuuuuper grattis till Bella och alla småknattar som har blivit storesyskon =) plus till Annhelen och Micke då som har blivit föräldrar igen :)



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




10 dagar

Har jobbat 10 dagar i sträck nu. Är ganska trött faktiskt. Känns att man inte har sovit ut en enda dag =) Idag ska jag iaf till frissan, kommer bli förjävla skönt. Vet dock inte vad jag ska göra men de blir nog bra ändå :P

Jobbar ännu torsdag, fredag och lördag. Var egentligen insatt på söndag också men kan inte jobba då så får se hur de löser sig de där =)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




hard work

har jobbat hela veckan hittills och trodde bara att jag skulle jobba lördag kväll men de blev ändrade planer. Idag jobbar jag 16.30- ca 23 och imorgon 07.30-ca 11. jaja, de blir ju pengar iaf.. undrar vad man ska göra tills man börjar då ? sitter insnöad i kullen för tillfället och utan bensin i bilfan:P kanske ska börja på en ny bok ?

igår då ? var förbi sanna och bella. vi kollade idol och massa folk kom förbi, de var riktigt mysigt faktiskt. skönt att de blev en tidig kväll, så jäädra najs att vakna helt utvilad =) inte ofta det händer nu för tiden.


iaf, lyssna medina-you and I


hugs


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




fredag

idag är det fredag, vilket säkert ingen har missat. har jobbat sen for jag direkt hem, somnade som en stock, vaknade bara av lite olika samtal men somnade om, vaknade sen på riktigt vid 2 tiden. helt sjukt vad länge jag sov. har iaf nu hunnit duscha och laga mat till mig och mitt hjärta, fast nu ligger han som en slagen hjälte i sängen och sover. ska väcka han snart =)


puss


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




onsdag

och snart är det torsdag.. sen fredag. Är de bara jag som tycker att veckorna springer iväg ? Är iaf jädra skönt på jobbet när jag får sällskap, den saken är då säker.

Idag har jag bara varit på jobbet. Åkte och sola en sväng med mamma också sen har jag suttit och donat med en julklapp till Sanna och Danne. Tror att dom kommer bli glada =) Vet iaf fortfarande inte vad jag ska köpa åt Anton ? Efter 5 år har man ju som hunnit köpa en hel del saker ;p Längtar tills lönen kommer, då ska jag börja köpa lite julklappar så man har "gjort bort" det..



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




shakira

kan inte sluta lyssna!!!!!!!!!!!!






· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




internet

nu har vi internet i all ära i vårt nya hem.. najs. kanske man hinner uppdatera lite mer och så. måste bara säga att de är så jävla najs att sanja och lollo praoar med mig, slipper vara ensam på jobbet =)

nuuu = duschen väntar och sen blir de att hoppa i säng.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




free fallin'



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




sambo

nu har valpen lämnat mammas trygga famn för ett eget boende. De är faktiskt ganska sorligt men de känns ändå bra.. Har ju inte så långt hem så de är ganska lugnt =) En sak som jag aldrig trodde var att vi skulle bli kullebor, men de blev vi iaf, så man ska aldrig säga aldrig. haha =) Har iaf beställt internet igår och den skulle komma inom 3-5 arbetsdagar så snart kan jag uppdatera lite mer än de har blivit på senaste..

Har iaf jobbat idag, ska på möte med jobbet vid halv 2. Känns jävligt jobbigt och köra fram och tillbaka till dundret igen när man redan varit där men de ska nog gå bra. Nu ska jag skriva mitt ........ till ett ........ intressant va? =)



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer