sjung om studentens lyckliga dar

Fan vad jag längtar tills vi tar studenten. Det som gjorde att jag fick riktigt sug var när vi fick hämta våra mössor idag, riktigt fina var dom =) Tänk att aldrig mer behöva göra ett enda prov i hela sitt liv, om man nu själv inte väljer att plugga vidare. Men iaf, nu längtar jag som en tok. Endast 10 veckor kvar till balen och studenten.





· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




haha

Jag var förbi Stina idag. Självklart hade hon sina snyggaste blåa pyjamasbyxor som hon toppade med grå/vit randig tröja och rött linne, haha, kunde inte hålla mig för skratt för hennes bra färgval ;) Sen skulle vi åka och hämta Wilma och Stina tar på sig jackan och går ut, då var jag tvungen att fråga "ska du fara i dina pyjamasbyxor?" jaaa, vad gör de??? hahah. Så när vi kommer till Stinas syrra för att hämta Wilma så säger Erika "vad har du på dig, är det pyjamasbyxor????" jaa, säger Stina som om det var världens vanligaste grej. Att fara rund till folk med pyjamas liksom. Det är Stina i ett nötskal :) Love u honey;) Var bara tvungen att skriva om ditt tokeri.





jag och min bästis;)
dock när jag var blond;P


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer




studentklänning

Det börjar kännas lite panikartat. Har hittat massa snygga men antingen hittar jag inte tillbaka till sidan, eller så är den jätte dyr. Vars kan man hitta snygga klänningar som ligger mellan ca 400-600 kr ? hjäälp



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




denna vecka

Kommer vara en av mina jobbigaste i hela mitt liv tror jag. Ska göra ett nationellt prov i svenska. Det är ett skriftligt prov och de brukar ju vara ganska jobbiga, men förhoppningsvis hittar jag något bra att skriva om och sen är det bara att köra;) Ska också göra prov i Avd C, vilket är avgörande för oss elektriker ;P Klarar man inte det så ser det inte bra ut. Är mer nervös inför Avd C än svenskan, eftersom på svenskan kan man mest troligt skriva om vad man känner och man kan inte plugga till det medans avd c är något man måste verkligen kunna utantill samt hunnit läsa om lite. Ja, fy fan alltså. Bara denna vecka går fort så vi har lov snart och man får ta de lugnt, förhoppningsvis jobba lite också. =) På fredag kommer Linn också, riktigt rooooooligt =)   


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




spruckna tänder

Var påväg på dundret, jag skulle ställa om min klocka, tar tag med tänder på den där ploppen och drar. Vad händer ? Jo, det gör jävligt ont och det ramlar tandbitar i min hand. Hejja hejja, båda framtänderna blev helt jävla skamfilade;/ Måste ringa tandis imorgon. Varför ska alltid allt hända mig ? :p



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer




borta med vinden

Det är jag det. När helgen kommer har jag knappt tid att uppdatera.. Orsaken är ju för att jag har jobbat både idag och igår, på dundret =) Har också varit en så jäkla skön och slapp helg. I fredags skulle jag och gubben kolla film, men det säger ju sig själv: film-eld i kaminen-mitt hjärta = sömn på hög nivå !! Hann väl se en sådär 20-30 min sen somnade jag , och då var klockan ca 10 ;) Sedan igår säger Anton att "nu går vi och lägger oss" och då var klockan 20 i 9, och då var det hans tur att somna efter ca 30 min och jag låg själv och kolla klart filmen =) Ja riktigt skönt har det då varit. Man blir helt död efter att man har varit och jobbat utomhus i flera timmar. Nästa helg samma visa;) Fast då kommer ju Linn, så då gissar jag att det blir utgång också :)


wipeout-sanningens ögonblick-en callgirls dagbok = söndagskvällen räddad =) Har även toppat denna söndag med tacos, riktigt najs.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




förresten

hej hej till mina ca 40 st nya läsare =) Vad roligt


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




praktik-paus

Idag var min sista praktikdag på ett tag. Nästa vecka har vi nationella och prov i avd C, så de blir ingen praktik för mig om jag inte far nästa fredag. Veckan efter det så har vi påsklov, så då blir de inte heller praktik, om de inte behöver folk de vill säga =) Idag har varit en fin dag, har varit och dragit lite el i prästens blivande lägenhet, mkt fin måste jag säga. Efter det var de lunch, fick lunch för 15 kr ;) ett väldigt bra kap. Sedan lite fika på firman, tillbaka och småfixa i prällens lägga och nu sitter jag här hemma och har helg =)

Ska jobba i helgen också, på dundret som hamburger-säljare :) Fint med lite extra klirr i kassan. Får se vad dagen har att erbjuda. Är inte så sugen att fara ut just nu, fast vi får se vad dagen och kvällen har att erbjuda..




· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




mat-torka

Det är den eviga veckofrågan (medans vad ska du ha på dig ikväll? är den eviga helgfrågan). Alltså, vad ska man göra som är gott och snabbt att laga samt så är de ju bra om man har det i kylen/frysen. och ja, jag får laga mat själv ibland som vissa andra inte gör, t ex några av mina klassisar :P. Kanske man bara gör en macka i mack-grillen ? Ni vet, rostbröd-ost-skinka-orient = drog. De blir nog så;)


Men finns de nån vänlig själ där ute som har idesprutar-mat så är du hjärtligt välkommen att berätta för mig ;)



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




twilight

Filmen var guld värd och väldigt romantisk vissa stunder ;) Såg klart den igår och den var alldeles för spännande för att somna till även fast jag var mäkta trött. Får göra som Linn sa, läsa boken. Det är mycket troligt att boken är bättre än filmen, för det brukar de alltid vara.





· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




bildad

Jag är en bildad kvinna. haha, kanske inte =) Var iaf på kurs i LKAB idag, det var Heta Arbeten. En intressant och lärorik kurs, dock lite långtråkig stundvis. Slutet var nog bäst när vi fick gå ut och släcka en mindre brand var ;) Tiden har gått så himla fort och det är redan fredag imorgon. Får se vad det blir, kanske bara tar det lugnt eller så far jag ut med Antons syrra och dom =)

Nu måste jag hoppa i duschen..


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




najs

Nu gott folk, så har jag ingenting jag måste plugga till denna vecka. Fan va najs. Imorgon har jag praktik som vanligt, fast sen på torsdag ska jag till LKAB och ha heta arbeten-kurs, riktigt bra de alltså så man får göra bort det..
Idag var vi och käka på jeanettes, och det var riktigt gott. Har inte så mkt att komma med just nu förutom att jag började kolla twilight igår och jag ville verkligen se klart den men jag somnade;/ så jävla typiskt. men jaja, den va riktigt bra och jag längtar tills jag får se resten;)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




swing it

Har som sagt jobbat på dundret i helg. Tiden gick fort och det var trevligt folk, så det kan jag absolut tänka mig att göra igen =) Skönt med lite extraknäck ibland. Dock så var det inte lika skönt att kliva upp på morgonen när man skulle och jobba, dagen efter man har varit ut, fast det gick faktiskt jätte bra. Utgången i lördags var riktigt rolig, inte för att jag kan komma ihåg nån gång jag har haft tråkigt, men iaf, i lördags var det riktigt kul.. Anton kom hem igår efter kryssningen och dom hade haft riktigt skoj, dessutom hade han köpt en parfym åt mig. Han är så söt mitt hallon. Fick också ett roligt samtal av mina arbetskollegor på el&kraft, haha. Ja man kan inte annat än skratta åt de där människorna ;) Har också hunnit besöka marknaden fast jag köpte ingenting speciellt, förutom lite karra och ett par öronhängen. Ja, det var min helg i stort då. Får se vad resten av veckan har att bjuda på..


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




hamburgare-stekare

idag har jag,morsan och farsan jobbat som hamburger-stekare på dundret ;D Gick ganska bra och tjänade hyffsat och de blir samma visa imorgon fast då ska jag nog stå med syrran =)

Ikväll blir de mest troligt utgång. kul.. =)




Har inte så mkt att komma med just nu. tänkte vila en stund sen blir det att duscha och allt som hör till när man ska ut .. :)
puss


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




+ 2 grader

Jajamän, här uppe i Norrland tittar solen fram och har värmt upp dagen till ca + 2 grader. Riktigt skönt, det enda negativa är att det blåser som om de vore storm !!! Aja, skönt med sol iaf =)


Idag gjorde jag bort sista säkerhetssystem provet. Tänkte egentligen inte göra det fast då fick jag nå ryck och gjorde de ändå, hoppas jag får G iaf :) Ja, och något som är väldigt fuskigt är att min pojkvän och nästan hela El & Kraft befinner sig just nu på stan i Sthlm. Inte för att de shoppar eller nått, så varför fick inte jag åka istället ? :P De ska sedan på eftermiddagen kliva ombord på Silja Line som ska ta de till Tallin. Bad, bastu, fest, sällskap och shoppa. Kan det blir bättre ? Måste nog ge mig iväg på en sådan resa med några tjejer ;)

Imorgon blir det mest troligt utgång. Ska dessutom extraknäcka som hamburg-säljare-flicka, inte bra betalt men lite får jag iaf ;) Ska även steka hammisar på söndag =) Hoppas denna helg går fort, och resten av alla veckor fram till sommaren. VILL SLUTA SKOLAN OCH FÖRHOPPNINGSVIS BÖRJA JOBBA. fan ååå för skolan. aja, har inte speciellt mkt kvar så de är skönt=)


Kan syrran sluta snart så man får börja röra sig mot marknaden och ut i den fina solen?????



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




tillfälligt underhåll ????!!

har suttit och hållt på med certifikatet till aitik, som jag MÅSTE ha idag, annars har jag inget att göra på praktiken imorgon och just när jag läst och gjort alla delprov i TVÅ timmar så hakar allt upp sig. När jag försöker komma in på sidan igen står det att det är tillfälligt underhålll.... whaaat ? är det meningen att jag ska sitta uppe hela natten då för att hinna innan imorron????? vafan


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




industri

praktiken gick bra idag, ganska slapp dag faktiskt, fast helt okej. Inte allt för rolig, nixpix. Får se vad morgondagen har att erbjuda. Ska iaf vara i skolan på fredag, eftersom 95% av hela firman ska på firmaresa. Ganska skönt, kanske gör bort sista säkerhetssystemsprovet eller nått =)


Nu ska jag gräva mig ner i aitiks djupa kunskapsgruva och förhoppningsvis klara kortet så man kan få börja stiga in på aitiks område ! Kan vara kul att testa jobba i lite industri också, eller hur ? =)



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




unga flickor säljes på båt

Jag blir så ledsen när jag läser såna här annonser. Fan vad tragiskt det är för dessa unga tjejer som måste jobba som prostituerade. Det värsta är att det händer på Silja Lines båtar, och dom gör ingenting åt det. Det är hemskt att det är resenärerna som ska upptäcka och reagera på detta. Tycker inte ni också att personalen på båtarna borde veta bättre ? Försöka få ett slut på detta ? Sätta dit hallickarna, som tydligen sitter och räknar pengarna helt öppet, medans nästa drogade 16åring går iväg med en smällfet gubbe, för att 1 timme senare komma tillbaka och sedan traska iväg på nytt med en annan gubbe ? Hemskt och vedervärdigt ! fy fan


http://www.aftonbladet.se/debatt/article4664944.ab


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




krokodil åt upp 11-åring

Alltså vilken skrämmande historia. Tänk om eran unge blev uppäten av en krokodil. Fan vad sjukt ;/





http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4658823.ab


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer




nationella muntligt i svenska

Det, mina vänner, har jag gjort bort idag. Tog inte riktigt 5 minuter, fast hon sa att jag ändå inte skulle få IG. Så det är ju bra :) När vi kom dit så sa vi att vi inte var riktigt förberedda, då frågade hon om vi skulle skjuta upp det. Men jag gjorde då bort det, mycket skönare än att ha det hängandes över axeln som ett grått moln =)


Belysningsprov
Säkerhetssystem 1
yrkes 3a
yrkes 3b

svenska modernismen
yrkes säkerhetsprov
samhälls läxförhör lag och rätt
säkerhetssystem 2
säkerhetssystem 3
samhälls, hålla tal i 3 min
avd C, (2 delar) (2/4)
svenska nationella (tal) (16/3)
svenska nationella (skriv) (1/4)



sedääääääär vad det går framåt. Dock de 2 allra jobbigaste sakerna kvar. Fast det är ju några veckor kvar så och när det är klart så är de naaajs. Kanske inte så mkt att göra då. Förhoppningsvis =)



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer