Nypolerad och höstfin!

Nu har min pärla fått sig ett face-lift. Blev mycket bra! Tur att jag har "min personliga" hjälpredare som alltid fixar när det behövs:)



· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer




Fredag

Igår hade vi lite myskväll några tjejer. Först åt vi tacos och sen liten färgning av ögonbryn och ögonfransar och sen kortspel såklart:) riktigt kul. Idag är det fredag, gudars vad jag har längtat. Ikväll blir det middag på Olles med ett gäng brudar. De blir nog också skit kul. Imorgon brassar vi till Ikea, jag Sanna och Elin. Inte för att jag har nått speciellt att shoppa, men något kommer jag nog ändå hitta:)



· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer




Sygalen!!

Jag vet inte riktigt vad som har hänt. Jag är helt sy-galen just nu. Och det är bara babykläder som snurrar i min skalle! Kanske beror på att jag ska bli moster om några månader?:) idag har jag iaf sytt en mössa och ett par babyhandskar. Tidigare har det blivit en babyhalsduk och 2 st vuxna mössor. Längtar tills mina andra tyger kommer så jag får göra mössor i snygga färger:) har faktiskt fått 4 beställningar. Hehe.



· Kommentera inlägget här ·
1 kommentarer




Idag gäller det!

Nu ska vi åter igen buda på ett hus. Måste säga att jag är verkligen less på dessa budgivningar! Jaja men det ska bli spännande iaf :) har fortfarande 3 uppstigningar kvar denna vecka, usch!! Fy fan vad jag ville ligga kvar i sängen imorse. Har iaf börjat sy mössor osv. Kanske hinner göra några extra så kan jag ta med de till den eventuella loppisen vi ska ha nästa vecka.



· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer




Stugliv

Har varit så mkt i stugan på sistone att det känns till och med skönt och komma hem till våran etta!:) är klar med projekt "fräscha upp bastun" och nu börjar faktiskt mina små projekt vara klara. Dock är ju hela hallgolvet uppslitet men det är ju Antons avdelning:p



· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer




Jiiha

Då var sista em skiftet över och nu är jag ledig 10 dagar. Bättre väder tack!!!



· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer