ja hej

Som vanligt så är de längesen jag har skrivit. Har iofs haft lite tid pga allt springande på sjukhuset pga provtagning + att de har varit mkt på jobbet osv. Sen får man inte glömma alla hemmasysslor och de är inte lite att göra ;/ Väntar fortfarande på några provresultat och de, känns dock lite lättare nu än de gjorde tidigare.

Snart är de julafton och jag är faktiskt klar med alla julklappar och de känns otroligt skönt. Har varit de ett tag nu. Skönt att slippa stressen och springa runt på stan som en galning och leta sista minuten julisar. Jobbar sista dagen imorgon sen är jag ledig hela 11 dagar. Ska bli skönt med lite vila pga allt som hänt på sistone. Kanske blir att vi åker till Umeå också någon dag eftersom Anton också är ledig mellandagarna. Snart är också juldagen här och jag tror att de kommer bli skit kul =)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




strålning

Ja då har man tillbringat några dagar på lassa. Pga strålningen som var i aitik. Skönt att vara hemma nu iaf, dock har vi ju inte fått några svar ännu så vi vet ju inte om vi har fått strålning.

Har också hunnit vara i Boden på julbord med Antons firma. Var riktigt kul att komma bort ett tag. Snart blir de att fara förbi stan en sväng och köpa nån julklapp så man har de bortgjort och sen hade jag kanske tänkt julpynta lite hemma. Har varit så mkt på den senaste tiden att jag inte ens har hunnit ta fram julsaker.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




ja då får man försöka plita ihop något vettigt

Tar alltid så lång tid innan jag skriver igen. Men som sagt, har inte tid för datorn nå mer! haha :P

Jobbar iaf på för fullt på mitt nya jobb, dock i Aitik men nu på elverkstan i nya verket och inte på driften. Känns riktigt bra faktiskt. Har nu anställning till 1 maj sen får jag se om jag får fortsätta, hoppas ju självklart på de.

Har nyss varit hos frissan och jag blev rödhårig, igen ;P Kändes som att mitt hår verkligen behövde något nytt, kändes alldeles för slekigt (för att härma min arbetskompis Sara;) Men nu är de på topp. Har en så underbar frissa att hon också plockade mina ögonbryn och färgade dom. Fint och vara lite nyfriserad när vi ska på julbord till Boden på lördag. Innan de blir de lite shopping i Luleå. Läääängtar.



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer