I helg

I fredags var jag, Bella och Sanja ute och raggade på stan. Var lite störda som vanligt, men det är bara kul det =) Hann springa på marknaden en sväng också ;p

I lördags var det bröllop för hela slanten. I hakkas kyrka, det var Pia och Fredrik som gifte sig. Trevligt och fint bröllop och bra mat och sådär, fast det hade nog varit roligare om jag inte var tvungen att köra hem ;p Men jaja, trist och otrevligt var det ju inte iaf =)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




jaha

Idag har jag och Anton hunnit vara förbi resebyrån, har preliminärbokat en resa utomlands. Ska bestämma oss helt säkert ikväll eller imorgon på morgonen vilket hotell vi vill bo på =) Far iaf 12 augusti. Kommer nog bli riktigt skönt =)

Idag var det meningen att jag skulle jobba, hann kanske vara där 1 timme, sen var alla jordgubbar slut och då fick jag sluta. Skönt, men inte så bra eftersom det inte blir så mkt pengar då :p Ganska skönt och vara lite ledig för snart börjar mina 2 helvetesveckor, av 14 dagar jobbar jag 13 så =) och dubbla skift dessutom varje dag. Först morgontidningarna och sen sälja jordgubbar. Men det ska nog gå bra..

Nu ska jag fortsätta kolla lite hotell utomlands. Längtar redan :D


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




Studenten (12/6-09)

Denna dag börjar med att jag vaknar, lockar håret och är allmänt trött. Molningt och väldigt kallt utomhus. For ändå på champagnefrukosten med Bella. Var mysigt fast det var så kallt. Fortsatte med avslutningen i sporthallen som är rolig men den var sååååå lång och utdragen. Efter det var det studentlunch och betygsutdelning sen sprang vi ut. Kändes helt overkligt att det var vi som tog studenten. Sjöng som fan vilket resulterade min redan dåliga röst (sjuk) till en förstörd röst. Åkte lite lastbil och sjön (skrek:P) och efter det for jag hem och fikade. Fortsatte sedan firandet hos Bella sen krogen och såklart nattpizzan. Luddiga och glada for vi skrikandes och skrattandes hem i bilen med tre nyktra som blev rätt så less på oss;) Men har man tagit studenten så har man fan tagit studenten och då ska det höras också !!! =)

En jävligt uttjatad låt hela avslutningsdagen;P haha ganska töntig nu när man ser på den såhär men det var riktigt kul att försöka överrösta killarna när de sjöng sin version av låten ;)
Vi är gällivare brudar som är här (hey hey)
Vi är gällivare brudar som är här (hey hey)
Vi är söta och besvärlig
Men i sängen är vi härlig
Vi är gällivarebrudar som är här












FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEEEEEEEEN.... FYYY FAN VAD VI ÄR BRA =)

Har faktiskt inte så många bilder från denna dag men resten lägger jag upp på fejjjaaaaan :p


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




10/6-09

Var alltså datumet då vi hade vår studentbal.

Dagen började med att jag vaknade och tog det lugnt, kändes inte alls som en baldag. For på systemet med morsan och där fick vi utrymma lokalen för brandlarmet gick utav bara fan. Brandkåren kom osv, men inget annat hände så vi fick gå in igen och fortsätta. Därefter for jag hem, duschade och tänkte att allt är lugnt. Torkade mitt hår i lugn och ro och sen kom Bella och Emelie och vi började nästan direkt med Bellas hår. Sanna kom och vid 3 eller om det var 4a tiden började dom med mitt hår och jag var klar ca 1,5 h senare ch sedan började de med Emelie Ws hår, tur att Sofie redan var klar, hade nog aldrig hunnit annars =). Tänkte att man skulle vara klar helt tidigt och sen ha tid att sitta och surra. Istället sprang alla tjejer runt som galningar och försökte fixa allt möjligt =) Emelie fixade min sminkning också och jag blev riktigt nöjd.

Hela kvällen var riktigt trevlig och lyckad, fast måste ändå säga att röda mattan är helt klart det roligaste..








Har mer bilder, men de lägger jag upp på fejjan ;)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Jag vet

Jag måste uppdatera om både balen och studenten. Lägga upp lite bilder och så. Nu börjar bloggsuget komma tillbaka.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




mötet..

Ja jag måste verkligen berätta om mötet förra veckan.

Började med att mamma hämtade mig efter jobbet för vi skulle fara förbi stan en sväng. Precis när vi ska svänga vid mondo smäller remmen av i bilen(dock visste inte vi det då). Vi stannar ju så klart, hittar inte den där flärpen för att få upp motorhuven. Hipsvips dyker en gubbe upp med likadan bmw som vi. Mycket konstig och dessutom lässssssspar han. Nåväl, det börjar med att han säger att han stannade endast för att vi hade likadan bil som han, annars hade han inte stannat. Sedan då så visar han oss hur vi öppnar huven och konstaterar att remmen är av. Jaha. Där står vi då utan bil och min bil utanför jysk där jag lämnade den innan jobbet. Tillslut så frågar han om han ska skjutsa oss till min bil. Jag som tyckte han var lite creepy och sa att mamma skulle följa med, men han hade ju bara plats för en eftersom han just kommit hem från Norge. Mamma säger "ååååk duu". Ja jag åker iväg med han. Nu börjar resan alltså. Först är han helt tyst, har har ingen radio eller så på. Sedan börjar han fråga vad jag heter (namn och han ville absoult veta efternamn), vad jag körde för bil osv. När vi kommer ut på parkas så märker jag att han bara kör 70 km/h, på 90-väg alltså. Efter en stunds tystnad berättar han att han just kommit hem från Norge. Han for dit när Sverige hamnade i krig, och IDAG(den dagen förra veckan alltså) har dom slutat krigat, så därför kom han hem just då. Han hatar ju faktiskt krig. Jag visste inte om jag skulle skratta eller vara tyst ? Så jag sa bara mmmmm.. Jag berättar vars han ska köra och säger att "du kan släppa av mig här vid kanten" men han ska promt köra till min bil. Så säger han "ÖPPNA INTE DÖRREN, förren jag har stannat!!!!, jag tål inte höga ljud" Jag är så känslig mot de, säger han. Det enda jag sitter och väntar på är att han ska stanna biljäveln så jag slipper denna mystiska människa. När han väl har stannat så börjar han " Ja men du, det här var ju verkligen trevligt....." Jag bara hoppa ut, tack för skjutsen sa jag, och skyndade snabbt in i min bil. Väl i bilen började jag fundera att vad är det för psyk jag åker med ?? Garvar lite för mig själv och när jag kommer fram till mamma frågar jag hur fan hon kan skicka iväg mig med ett sånt äckel ? För han var faktiskt äcklig. Liten, tjock, skallig och dessutom så läspade han. Mamma fick ångest och dagen efter ringer mormor helt försörd och säger att jag får AAAALDRIG ÅKA MED OKÄNDA MÄNNISKOR. Vad ska jag göra, det var faktiskt mamma som skickade mig ? =) Någon dag efter fick jag veta att han är världens psykfall och dessutom så är han överintelligent. Hans morsa och syster är psykiskt störda, vilket han också måste ha varit. Lääääskigt hojja:D Tur att man har gått självförsvar;)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer




alldeles

jag har alldeles för mkt att tänka på och göra, för att ha tid med bloggen just nu.
uppdaterar när jag har fått rätsida på mitt liv, som för tillfället faller ihop.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer




balen avklarad

Ja, hade ju då bal igår. Var kul faktiskt fast som vanligt så är ju röda mattan roligast;) Var inte så nervös faktiskt, blev bara lite när man kom upp och såg alla människor som stog och kolla :D Inte så långt in på kvällen slängde jag av mig skorna och sprang runt barfota. Fy fan för höga skor !!! Blir nog låga imorgon , haha :D

Har inte hunnit sätta in bilder ännu,fast kan bjuda på en från tidningen idag;P Dock ingen filmstjärnebild, men vi syns ju iaf. haha =)




Återkommer efter jobbet med mer bilder !!=)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




balen

är idag då. Hoppas det blir skit kul.
Ska och sola snart, sen blir det duscha och invänta Bella.
Kommer nog sminka mig ganska tidigt ifall jag blir missnöjd så är det att bara göra om. Sedan blir det frisyren, får se hur det blir med den =) Sanna och Emelie kommer och hjälper iaf :)


Kanske jag ska ringa och väcka Bella och fråga om hon vill följa och sola ?


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




avklarat

Hann göra allt idag som jag hade tänkt. Imorgon blir det bal, fan vad najs.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




dagen före

Idag är alltså dagen före balen, vilket betyder stress;P

Har hunnit vara på stan med Bella, vi gjorde massa nödvändigheter. Vi hann lämna röda mattan på dundret, vara förbi frissan och få mina slingor, förbi Lindex, till eriksson och köpa presentkort och sedan har vi hunnit sola också =) Nu tänkte jag ta det piano en stund sedan blir det att fixa här hemma, typ städa osv. Efter det blir det att äta med klassen, skulle ha pyntat på dundret men jag hinner tyvärr inte. Kommer säkert upp massa sedan som jag måste göra, men det var allt för stunden =)


hörs sen


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




japp

Har varit ut båda dagarna samt jobbat i helg, därför denna brist på inlägg.
Idag blir en ganska full dag.

Ska hinna:
Städa mitt rum
Sola
Fixa löshår med bella
Studentmöte

Det är mina prio ett.


Har förresten fått tidningarna några veckor i sommar. Najs


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




åhh

jag har det väldigt jobbigt just nu. Velar hit och dit, fram och tillbaka. Har inte ens haft tid att sitta vid datorn. Kom in på en skola förresten. Måste bara vänta på att en person hör av sig så jag vet om jag kan gå eller inte. De ringde från tidningstjänst idag, får mest troligt jobba som de igen, fast dom skulle höra av sig imorgon. Har ju iaf bärförsäljningen..



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer