varning för ointressant inlägg

SÅ FORT DU LÄSER DET HÄR ÄR DU UTMANAD!

Regler: Du måste svara på alla frågor och sen utmana alla som läser detta.

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel ? - Nej
2. Är du lycklig? - ja=)
3. Är du uttråkad? - Ja
4. Är du ledsen? - Nej
5. Är du italienare? - Nej
6. Är du cooling ? - ehm ?=)
7. Är du från Irland ? - Nej
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta ? - jajamän

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - ja
2. Har du någon gång blivit sårad ? - Ja
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? - kan hända
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? - ja;P
5. Har du kysst någon under de senaste två veckorna ? - ja
6. Har du haft en hemlig beundrare ? - om de är en hemlig beundrare så vet jag väl inte ?=)
7. Är du kär ? - jajamän ;)
8. Vill du gifta dig när du blir stor ? - ja=)

ÅTTA SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde ? - Mamma
2. Telefonsamtalet du fick ? - Anton
3. Personen du umgicks med? - Anton
4. Personen du fick sms av ? - Stina måste det vara ;)
5. Personen du sa att du älskade ? - Anton
6. Du kommenterade ? - kommer inte ihåg =)
7. Du tillbringade natten med ? - Anton
8. Du kramade ? Anton





hej hej ointressanta inlägg. sitter och väntar på att Stina ska höra av sig om hon har skjuts hit eller inte =) isf blir det väl att ta det lugnt, annars blir det väl också att ta det lugnt =) haha .. hade iaf behövt plugga lite :( eller mkt, eftersom svenska ska lämnas in nästa vecka och prov i yrkes 2 också :( sen lokala datanät. aja nog om det=)




förresten så ringde dom från ica idag (äntligen) och ja, jag ska fortsätta jobba där. så nu gäller det att skriva lite papper och så och vänta på att dom hör av sig så jag får jobba lite =) som ni vet så är jag ganska beroende av pengar för tillfället=) fredrik ringde och väckte mig i morse och hörde om mitt personnr eftersom han skulle boka tid för våra sprutor. 4 st !!!! fy fan ;/ får se hur det blir med det, hoppas det är om flera månader först =)  





nu ringde stina och sa att hon är påväg. kanske dags att kliva upp från sängen, bädda den, äta och klä på mig själv?=) overandout


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




hej hej bloggen

som vanligt så är det ett tag sen jag har skrivit. har inte riktigt haft tid. förra veckan var det fullt upp med skola, plugga och onsdag,torsdag, fredag jobbade jag efter skolan till 20:15, efter lite omvägar varje dag så var jag hemma vid 10, så därför har det inte blivit =) har också spenderat mkt tid hos fredrik och madde där vi har suttit på internet och febrilt letat efter utlandsresor =) vi har letat varje dag sen typ onsdags eller torsdag och vi har kommit en ganska bra bit iaf =) ska bli väldigt trevligt att åka med dom. hoppas också att jag och anton har råd att göra en grej vi har funderat på ett tag ;P får se hur de blir med den saken.



fick förresten jobbet på ICA som jag sökte och var på anställningsintervju på =) eller ja, fick iaf 3 provdagar, sen sa hon från ICA att hon skulle höra av sig på måndag (idag) men hon har inte gjort det så får se om hon ringer imorron då =) hade varit väldigt bra om jag fick jobba nu så jag får ihop lite stålar till resan. behövs verkligen !!! tur att jag har börjat spara varje månad också. annars hade jag nog inte haft råd =) jobbigt att resan ska vara betalt i typ juni också, då hinner man ju inte sommarjobba ihop nå pengar, endast fickpengar isf. så nu gäller det att leva snålt ända tills vi far och säkert en tid efteråt för om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte ha mkt pengar kvar. förra sommaren slösade jag hela mina båda löner, på vadå ? det har jag ingen aning om =) men slut var dom iaf =) så om nån har nått extrajobb åt mig så hojta till ;)


sen har jag inte gjort så mkt faktiskt. bara tagit det lugnt i helgen och så, var ganska sliten sen veckan då jag hade gått i skolan från 8-14 sen jobbat 15-20.15. och fredag var det 12-20.15. fast det gick faktiskt ganska fort och lite klirr i kassan blev det. och nu i veckan blir det bara att ta det lugnt, måste iaf plugga lite för jag har 2 kommande prov (yrkes 2 och lokala datanät) och sen en svenska inlämning. jobbigt !!!! tur iaf att jag har skickat in engelskan innan lovet och gjort bort matteprovet. har bara nationella kvar i matten nu, skööönt =) fast jag är ju ganska onödig också som inte gjorde bort det direkt i 1an, men jag får skylla mig själv att jag var slö =)




hoppas iaf att hon ringer imorron och säger att dom behöver folk direkt så jag får jobba lite !!! annars måste jag väl skaffa mig ett tredje extrajobb ;) var ganska stolt också när jag hade ganska mkt att skriva in på "arbetslivserfarenheter" på mitt CV till LKAB, inte många 17åringar som har lika mkt som mig, tror jag =)






sådärja, nu fick jag skriva av mig lite, syns att jag inte har gjort det på ett tag. har egentligen 10940583495 andra saker att skriva om också, men det fick bli det gamla vanliga om jobb och skola =P.. nu ska jag lägga mig och kika några avsnitt Brothers And Sisters tror jag. första gången på länge som jag sover ensam, får se hur de går ;). ides inte sova hos hjärtat idag och bli väckt 05.30 när han ska kliva upp för att jobba. sover jag hellre hemma =) fast jag kommer säkert ändå vakna as tidigt som jag alltid gör när jag har sovmorrron =P





peace out people    ;b                                
                               
                                                  en sista fundering, mörkbrunt eller blondt ?


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




jag älskar skvaller,

helst när det vrids ungefär 360 grader åt något konstigt håll.

ledsen att krossa ert skvaller gällivarebor, men jag slog inte en flaska i min bästa kompis skalle. isf skulle de ha varit nått jävligt allvarligt som hänt, vet inte om jag skulle kunna göra så ens då.. men aja, där har ni den bittra sanningen, synd att det inte var sant liksom, för nu har ni ju inget att prata om för stunden=)




nu ska jag iaf finslipa min engelska uppgift och sen kanske börja på svenskan om inte något annat mer intressant kommer upp.. 





peace motherfuckers


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer




lördag

skönt med helg, men det enda tråkiga är att jag alltid vaknar så tidigt av mina jävla mardrömmar !! jag drömmer varje natt, och kommer ihåg dom dessutom, ibland är dom inte så trevliga:( tur iaf att jag har börjat drömma mindre om ....... och mer glada drömmar =)


igår var jag i skolan och gjorde prov och kolla film, sen for jag och mamma på stan, jag köpte en tröja=), sen for vi hem en sväng, sen och solade och sen på stan igen för vi skulle kolla nått, var de nu var=) var även på arbetsintervju, dom skulle höra av sig nästa vecka eftersom det var några intervjuer kvar, men hoppas att jag får börja extraknäcka där, hade varit super, eftersom jag knappt jobbar på statoil något mer. var också med Lina igår, ganska länge faktiskt. vi åt glass, åt middag hos henne, fikade tårta (för att hon klarat körkortet) surrade oändligt mkt, var på stan och ragga en snabbis, sen skjutsade hon hem mig vid 12 tiden=) är mkt nöjd över gårdagen eftersom både jag och hon fick lätta våran hjärtan ordentligt=) behövs nog ibland.


idag har jag ingen aning om vad som händer, får se =) skönare att inte ha något planerat utan bara göra nått man känner för istället =)





out


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




hejhå

vad tiden har gått fort idag. vaknade, kollade klart Mr Brooks, den var väl sådär. gick ut med hunden en snabbis då jag fick världens utskällning av en gringubbe, bara skrek åt mig och hunden. =) tydligen så gillade han inte hundar, men jag hade ju inte ens tänkt låta silla gå fram till han och hälsa ? knepig gubbe iaf. =) efter de så ringde stina och hörde om vi skulle och prompa och så blev det. hon kom kanske vid 2 tiden och så gick vi vid halv 3. prompa ungefär 40 minuter, sen gjorde jag lite mat och vi surrade som vanligt och sen for hon. nyss har jag kollat tatueringar och funderar på hur min första kommer att se ut ;)






förresten så tänker jag skänka en tanke till alla gamla klassisar och kompisar som jag nästan aldrig hör av något mer,vilket jag tycker är tråkigt..  t ex Emma, Julia, Sissi, Emelie, Sandra, Hanna ...
saknar dig också Linn, de var roligt att prata med dig=), var ju ett bra tag sen faktiskt.







nu duschen och sen får jag se vad som händer=) det är ju trots allt söndag idag ! :P 






peace friends


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




I'll be waiting

med Lenny Kravitz, ganska bra =)



har just för tillfället satt ner arslet för första gången på ganska många timmar. Mamma kom och hämtade mig vid 11, vi for och handlade och sen började vi baka. Vi började med bullar, sen blev det en snickerskaka och sen igelkottsmaränger (?), fråga mig inte vad det är men det verkar ganska gott =) dom är inne i ugnen just nu, ska bli roligt att smaka dom sen .. Sen direkt efter vi hade bakat allt så lagade vi mat och nu får jag äntligen sitta. Fan va skönt det känns att ha fått så mkt gjort =)

igår så for jag till Stina en sväng, sen gick vi till Lina och så kom Jenny också. det var mkt trevligt att bara sitta och surra i några timmar=)


i torsdags tror jag att det var, så har jag hunnit vara och övningsköra, nästan 2 timmar. var ganska kul om man räknar bort mitt och mammas lilla gräl ;D






nu blir det att bara ta det lugnt tills hjärtat ringer, får se vad som händer sen =)




förresten, grattis Hanna, tänker på dig fortfarande..




out


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer