Snart

Har fått samtalet som jag har väntat på. Snart så får jag se hur det blir, vet iaf att det kommer vara avgörande för min framtid !! Säger åt dig Linn så fort jag har fått veta svaret ;D Vet inte vad som händer i helgen. Känns inte så taggad att fara ut iaf. Mår mest illa när jag tänker på min framtid och så är jag nervös, men förhoppningsvis får jag min dom på måndag ;P

Idag är jag hemma från praktiken, kände mig inte sugen att fara plus att jag hade huvudvärk, så jag avstog idag. Har trots allt praktik nästa vecka också !!! Haha, Jag måste berätta en rolig grej. David sa att jag fick låna hans bil när jag var tvungen att fara till skolan på ett möte. När jag kommer tillbaka sa jag "hörru, jag måste berätta en tråkig grej :("... VAA, har du krockat bilen ?? Nä, jag måste ha praktik med dig en vecka till. Haha, det var kul och se hans reaktion. Han trodde jag hade krockat hans firmabil men icket :)


Hade behövt fara och sola men jag är fan inte sugen.. Får se om jag orkar fara senare, måste ju trots allt bli lite brun till balen och avslutningen!



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Tisdag

Igår läste jag ut en så jävla bra bok. Innan jag dör, heter den. Boken handlar om en 16årig tjej som har cancer och vet att hon ska dö, innan det vill hon hinna göra massa saker från en lista hon har skrivit. Ja den var så bra och sorglig, grinade när jag läste slutet..

Idag har jag varit med morsan hos frissan. Ska själv dit idag klockan 15.30 och färga håret och klippa lite. Blir lite trist färgning pga balen, men efter det tänkte jag göra lite slingor och så till sommaren, det blir nog fint =)

Nu tänkte jag kanske börja läsa min andra bok eller bara ta det lugnt och kolla tv..


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




måndag

och jag är ledig imorgon. Det kommer bli riktigt skönt. Tänkte kanske fara och röra på fläsket lite och sen kanske sola också. Är ledig varenda måndag och tisdag nu framöver tror jag. Iaf måndagar. Så jävla härligt att allt börjar att avta. Har också pratat med en kille om jobb idag, förhoppningsvis blir det så att jag får jobb och då blir jag riktigt glad =)

Har nyss varit och fikat hos Emelie H och innan det hos syrran och hälsa på med Bella. Nu har jag inte speciellt mkt att göra, får se vad som händer. Kanske fortsätter att läsa min underbara bok som jag har börjat med igår.


STILL WAITING FOR THAT CALL!!!!


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




som en gåva från ovan

Fan vad najs. Här har man gått fattig som en kyrkråtta. Kommer hem efter skolan och ser att jag har fått ett brev från tidningstjänst. Nästan 700 kr har jag fått tillbaka sedan förra årets semesterersättning. Det var verkligen behövligt och sen kommer ju studiebidraget på fredag också. Tur, har man kanske råd att tanka sin bil också ;P


Väntar fortfarande på samtalet.. pirrigt


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




hemma

Kom hem igår från Umeå. Väldigt jobbig resa. Måånga timmar i bil och väldigt trångt i baksätet vilket har resulterat i en oääändlig ryggvärk idag. Trodde seriöst jag skulle dö i morse när jag vaknade;P. Var faktiskt riktigt skönt att vi åkte hem igår efter dopet och det, annars hade vi varit tvungen att åka hela dagen idag så jag är glad att det är bortgjort. Förövrigt har det varit riktigt trevligt där. Hann shoppa lite men det bästa av allt var att jag hittade ett par balskor. Köpte en jävligt snygg kofta från Carlings också + en nästan likadan till Antons syrra och sen köpte jag en klänning från jc och en tröja från gina. Blev alltså inte allt för mkt men jag är nöjd med det jag fick. Dopet var fint och mormor grät som vanligt. Nästan så man själv börja grina för jag tål inte att se andra människor ledsna. När hon grät så stog Erik där framme när prästen pratade och gjorde slängpussar åt mormor, det var gulligt.

Idag hade jag tänkt läsa igenom det vi ska redovisa på tisdag. Det är sista rycket med skolan. Vet inte om jag ska ha praktik denna vecka heller, men jag tror det. Blir nog sista veckan isf. Sitter förövrigt och väntar på ett viktigt samtal som mest troligt kommer avgöra min framtid.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




umeå

Imorgon sticker vi till Umeå. Ska på dop och stan och sådär. Kommer bli riktigt trevligt tror jag. Vi blir då ganska många som åker så det blir nog kul =) Updt mer senare eller nån annan dag, måste packa och sånt nu..


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




mösspåtagning

Ja vi hade då mösspåtagning igår. Började med att dricka nån cider, for och kolla när dom spela brännboll, fortsatte med drickandet, for och ragga en sväng, till Linnea och Nisse, till Gällivare. Det var en riktigt rolig dag igår och jävligt kul att solen sken precis hela dagen. Klockan halv 1 var det hemfärd och jag pallade inte att fara till skolan imorse klockan 9 så jag tog mig en liten sovmorgon och det var skönt.



Hade riktigt kul igår och fler bilder kommer på fejjan sen ;)


Är klar med både samhällsen och svenskan så nu slipper jag gå på de lektionerna, fan vad najs.
Har gjort en intresseanmälan till en skola. De hör nog av sig om någon dag.
Vill inte flytta och lämna min familj, pojkvän, hund och vänner. Men allt det löser sig va ? Det är ju inte speciellt länge jag måste bo borta. Men det blir ett senare problem. Får se hur allt tar sig.

-Nu ut och steka lite i solen.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




klar

nu är jag äntligen klar med bokanalysen plus att jag har skrivit den där korta presentationen som vi måste göra. Riktigt skönt. Har ingenting kvar i svenskan nu och inte samhälls heller. Ser ut som att vi blir lediga till att börja med måndagar ;) Sen är det bara en grej kvar vi måste göra på tisdagar på projekttiden, sen blir vi lediga tisdag också. Hade jag inte haft praktik hade jag varit ledig varje dag. Nånå, snart är ju den också slut. Lite ångest över sommaren bara. Vad ska man ta sig till? HATAR dessa dåliga tider. helvete alltså.

Grattis morfar som blir 65 år idag !!:)




Nu lapa sol - invänta Anton - fara till Sammakko och fika - sticka till Luleå


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




full fart

på gårdagen. Först hade jag praktik, var hemma vid 4 och hoppade snabbt i duschen sen kom Nisse och visa sin skjorta. For då till frissan och kolla så dom hade 2 slingor till håret i samma färg, kolla present till morfar och dop-present till Elsa. Efter det for jag en snabbis till Sanna, Anton hämtade oss och vi for förbi hans kusin som just hade köpt en valp, en gråhund. Fy fan vad sööööt den var. Efter det for vi hem, drog slingor i mammas hår, Stina och Bella kom förbi sen helt plötsligt var klockan halv 11 och Anton kom och hämta mig så for vi och sov.

När ska man ha tid att plugga ?


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




when it was good






Ja ni mina vänner. Nu har jag kommit en väldans bra bit på min bokanalys, förhoppningsvis är den klar. Tänkte bara kika igenom den lite granna och kanske finslipa. Det känns himla bra, har isf bara en ca 1-2 minuters lång "redovisning" att skriva. Ska stå inför hela klassen och försöka sälja min bok. Är nog inte allt för svårt så det borde inte ta upp alldeles för mkt av min tid. Annars då ? Ja för tillfället händer det inte allt för mkt i mitt liv. Har fortfarande praktik vilket resulterar i att jag är trött och slut nästan varje dag :p .. Nu ska jag kolla igenom analysen sen blir det att invänta hjärtat och gå och lägga sig, klockan närmar ju sig faktiskt 10 ;)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




jadu

Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta för er. Det har inte hänt alldeles för mkt. Blev inte Luleå förra helgen, men nu i helgen blir det och helgen efter det far vi till Umeå, så det känns riktigt kul =)

Har iaf gjort bort redovisningen i svenska grupparbetet idag. Nästa vecka ska bokanalysen vara klar, sen har vi nån redovisning där vi ska försöka "sälja" boken. Jaja. Får se hur det går med det. Inte så kul att försöka göra något sådant på en bok som man knappt orkar läsa för att den är så svårläst och trist. Är förövrigt klar med samhällsen nu och det känns riktigt najs.

Nu ska jag och mamma och sola.
Later


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




trött och less

Idag är jag riktigt trött och less. Skulle egentligen åka till Luleå idag, men det sket sig, och jag är jävligt förbannad ! Hade sett fram emot det, plus att jag måste hitta balskor osv. Jaja, får väl se om det blir nästa helg då. Även fast jag har klivit upp vid halv 2 idag så är jag riktigt trött, kan bero på att jag har vaknat 9235429085 ggr under natten och morgonen.


Igår var också en ganska dålig dag. är man på botten kan det väl bara gå uppåt?


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Bra att Stina utmanar mig så jag har något att göra ;)

Hur gammal är du om 5 år? fyller 24
Vem var den sista du träffade? min familj som jag träffar just nu ?
Hur lång är du? Ca 162
Vilken var den senaste film du sett?  Nån dålig, kommer inte ihåg vad den heter =)
Vem ringde du senast? Anton
Ditt senaste sms och till vem? Ja jag menar ju det. Du också tönt. till David
Vad är helgens planer? En sväng till Luleå kanske personalfest
Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på vem man ska höra av sig till
Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
När såg du senast din mamma? 2 sek sedan
Vilken ögonfärg har du? Grön-gula
När vaknade du idag? 05.40
Har du någon gång hittat en katt?
Vilken är din favoritplats? Utomlands kanske
Vilken plats föredrar du minst? Tossi på krogen
Var tror du att du befinner dig om 10 år? Hemma med fet mage för 2a ungen är på väg;P
Vad skrämde dig som barn? Troll osv. Morsan och dom skrämde oss så vi inte skulle gå över vägen själva
Vem fick dig att skratta senast? David var det nog
Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja
Har du stationär eller bärbar dator? Både och, fast använder mest bärbara
Sover du med eller utan kläder? Oftast utan
Hur många kuddar har du i sängen? 3
Hur många landskap har du bott i? 1
Har du någon gång spytt på någon? Nä, tror inte det
Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota
Är du social? Ja det törs jag nog påstå
Vilken är din favoritglass? Magnum double
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa en ny bil, utlandsresa
Tycker du om kinamat? Nja, har börjat tycka om det mer och mer
Tycker du om kaffe? Nej
Vad dricker du till frukost? Mjölk, juice, oboy
Sover du på någon särskild sida? Mest höger
Kan du spela poker? Ja
Tycker du om att mysa? Alltid
Är du en beroendemänniska? Tror det
Känner du någon med samma födelsedag som din? Jo, Bellas lillesyrra Matilda
Vill du ha barn? Absolut
Kan du några andra språk än svenska? Engelska och lite tyska
Har du någonsin åkt ambulans? Nej, men ambulanshelikopter
Föredrar du havet eller en pool? Havet helt klart
Vad spenderar du helst pengar på? Kläder
Äger du dyra smycken? Ja, min klocka och guldsmyckena
Har du någon gång testat narkotika? Nej
Vad var de senaste du stoppade i munnen? Toy
Vem är den roligaste människan du känner? Känner många knepiga
Välj ett ärr på din kropp? Vid ögat, som jag fick när sanna kasta en penna när vi var små
Vad har du för ringsignal? Kings of leon- sex on fire
Har du kvar något klädesplagg från du var liten? Litegrann
Flirtar du mycket? Nä :)
Vart togs din profilbild? I Antons säng
Kan du byta olja på bilen? Byta ? Nä, men fylla på
Har du fått fortkörningsböter? Nix
Vilken var den senast bok du läste? Harry P, håller på med kvinnor och äppelträd nu
Läser du dagstidningen? Jo, NSD på morgonen
Prenumererar du på någon veckotidning? Nixpix
Dansar du i bilen? Har väl hänt på väg till krogen eller nått;P
Vilken radiostation lyssnade du senast på? Mix megapol
Vad var de senaste du krafsade ner på ett papper? Lite grejer att komma ihåg i min bokanalys
När var du i kyrkan senast? Oj. Var nog senast Antons kusins bröllop
Vilka personer utmanar du? Sofia, Linnea och Sandra E


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer




Jag vill vinna




http://www.yantramattan.se/



JAG VILL VINNAAAAAA !!!!!!!!!!! =)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




NU

Äntligen har min pärla hittat hem, har saknat henne !!! =)






· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




student

nu har jag beställt min studentklänning!!! Hoppas den passar och är fin bara :)
Mer shopping blir det på lördag i Luleå =)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




min bärbara dator

kommer imorgon!!! Vad jag har saknat mitt hjärta =) Ska bli skönt att kunna sitta i sitt rum och skriva skolarbeten osv. Det ska också bli kul att kunna lägga ut tuben-klipp igen eftersom det inte fungerar på denna cp-dator =)




Milow - Ayo Technology (live acoustic) (bra, eller hur linnea ?=)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




underbart

Just nu känns allt ganska underbart. Fick just veta att vi har två lektioner kvar av samhällsen, sen är vi klar, FÖRALLTID!!! Har alltså bara lektion imorgon och nästa måndag, sen är det klart. Hade inte heller någon svenska idag, och vi har redovisning på grupparbetet nästa vecka och sen är det bara en vecka till och då ska bokanalysen vara inlämnad och då är vi klar där också !!!! Att vi blir klar med allt betyder att vi mest troligt inte kommer ha skola på måndag och mest troligt tisdag. Fan vad najs.


Det som är lite mindre najs är att gasen fastnade på golfen idag, och nu går det inte att köra. Jag blir såååååå glad när bilen pajjar HEEELA tiden.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




just hemkommen

från Stina. Har sovit tre i hennes säng inatt, det var mysigt . haha
Hade ganska kul igår faktiskt, lite ovanligt att vara på Harrys för en gångs skull, men det var kul.


I helg ska vi mest troligt till luleå, fan vad kul och shoppa lite.

Nu väntar jag på att morsan och dom ska starta grillen, FAN VAD GOTT ATT KÄKA GRILLAT... MMMMMMMMMMMMMMMM




· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




fan vilket strålande väder

solen gassar på som fan. har lust att fara och grilla men jag vet inte om jag ska ringa och väcka min vän redan ? ;) Det blir nog så. Ikväll blir det partyyyyy. Studentfest med rocktema. Najs .. :)



Se hela bilden



Förövrigt, lyssna på : http://www.youtube.com/watch?v=OOXfSq3XpCA&NR=1
Den spelas om och om igen i min hjärna.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer