Turkiet

Fan vad underbart! Sol, drinkar, shopping, skratt, fantastiskt sällskap, varma nätter, bränd näsa, god mat, trevligt folk, bra musik, gudomliga efterrätter, 36 grader i skuggan, pool, hav, sand mellan tårna, sena nätter, tidiga morgnar... Kan hålla på en evighet. Finns bara ett ord som sammanfattar resan och det är GRYMT! Behöver jag säga att jag längtar tillbaka?



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




vet inte vars jag ska börja

Våran älskade Silla sover för gott. Känns förjävligt. Det är snart en vecka sen och så fort jag tänker på det börjar jag nästan grina. Fy fan alltså!! 8 år med våran skrattande piga. Exakt, hunden skrattade, hör och häpna! Hon var så jävla speciell.... åh. Har en stor sorg i mitt hjärta:(


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Renew

Har ju som sagt fått nå dille på att göra om mina kläder. Jag syr, syr om och gör jeans "slitna". Skor får kortare skaft, jeans blir omgjorda till shorts, pimpade kläder osv.. Riktigt roligt projekt. Men nu har jag faktiskt packat bort symaskinen för denna gång. Kommer nog fram igen efter Turkiet. Det är ju det som är en nackdel att ha en etta, det blir så himla rörigt direkt!!



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Snart så

Snart är lördagen här och då åker vi. Kul. Längtar som fan. Dock så tycker jag att det är svårt att packa. Hur vet man vad man är sugen att ha på sig där borta?? Några dagar kvar av nattjobb, sen åker vi till soliga Turkiet.



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer