utgång eller inte?

fördelar

* man får vara sådär riktigt glad (inne i dimman)
* man skrattar
* man får shejjjjkaa booty på dansgolvet
* man träffar folk


nackdelar

* man mår oftast som en apa dagen efter
* man är hungrig hela dagen
* alla ens kompisar är inne i dimman
* man måste hitta kläder (!!!!!)
* man slösar pengar
* ångest över gårdagen



hmm, om jag fortsätter så överväger ju nackdelarna fördelarna ! Men visst är det ändå så att en utekväll är riktigt skoj ? Minns inte sist jag var ut och hade tråkigt;)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




helt fel alltihop

och vad ska man göra idag ? utgång eller inte ?

Det här är verkligen en skit dag. För det första så brukar jag ALDRIG försova mig, har gjort det 1 gång när jag gick i nian. Idag vaknade jag, 07.45 (började 8) flög upp från sängen och skynda mig som fan, väl framme i skolan gjorde jag prov sen en ritning på datorn som bara gick fel och jag blev irriterad på allt. Sen när jag kom hem började jag och mamma bråka så nu sitter jag här inlåst på mitt rum och tjurar som en liten snorunge.




· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




oj oj bloggen

vad jag har halkat efter med mina inlägg;p Jag som hade ett så bra bloggflöde för någon dag sen ;P
Kan hända att jag inte har hunnit skriva eftersom de enda jag har gjort efter skolan i 3 dagar är måla. Målat byråer, hyllor osv. fast snyggt blev det ju ;) Idag efter skolan for jag och mamma på stan en sväng och kika, ovanligt nog hittade jag ingenting, fast det är ganska bra de eftersom jag inte har råd att slösa ;) Imorgon blir det kanske studentfest, får se om jag orkar =) Känner mig inte speciellt sugen just nu fast de kanske beror på att mina ögonlock håller på att stängas och armarna känns som 20kg klumpar när jag skriver !

Sitter iaf och väntar på bättre tider eller något. Gör vad som helst för att slippa plugga. Orkar jag göra prov imorgon ? Det återstår att se hur mkt som fastnar i min hjärna ikväll ! Det är inget kul att plugga när ens hjärta ligger brevid och sover, det är så fuskigt då och brukar oftast resultera i att jag också ger upp och somnar!




· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




27/1-09

hittade ingen bra rubrik. Vad är en bra rubrik egentligen ? Det är väl något som ska locka läsaren till att ens orka kolla på själva texten, eller ?=) så jag gissar att det inte är så många som blir inspirerade av denna rubrik =)


Idag har jag varit i skolan, sen på stan med morsan för att leta diverse småsaker som gardiner, gardinstång, maskeringstejp osv. Har dessutom fortsatt med vårat målande. Toan är iaf klar, nu är det bara några möbler i köket och hallen kvar. Men det får bli morgondagens projekt. Måste också börja plugga till yrkes, undrar om jag orkar göra det på fredag ? Det återstår att se om jag orkar plugga;P Så skönt på el eftersom vi får välja själv när vi får göra proven, fast oftast inom 2 veckor efter att man gjort sista uppgiften. Fick veta resultatet av provet jag gjorde i fredags och det var godkänt (belysningsteknik). Fan va najs! one down but still more to come. Aja, man överlever väl. Har dessutom svenska prov om 2 veckor, och då har jag också säkerhetsprov i yrkes, om jag orkar ;/ men de är som sagt någon vecka dit så jag orkar inte börja oroa mig för det ännu.

En grej som jag tror är fel är att alla säger att dom längtar tillbaka till skolan. Men jag menar, man jobbar, och dessutom får man lön och man behöver inte ta med sig jobbet hem på kvällen. Går man i skola så måste man hålla reda på alla olika uppgifter man har, alla prov och sen måste man dessutom plugga på kvällarna och för det får man endast 1050 i månaden. Vissa säger att de är så jobbigt att jobba eftersom man måste kliva upp så tidigt och man får inte ha hål osv. Okej, det förstår jag, men hellre tjänar jag pengar än sitter och pluggar varje dag ! Right ?


Förresten så är balklänningen beställd ! Har också beställt Stinas och Sofias och jag tycker alla är riktigt snygga. Hoppas bara dom passar. Är inte så haj på USA storlekar, är dom stora eller små jämfört med svenska ? Ja , jag har då ingen aning.


Fan vad mkt text, credd till den som orkat igenom hela.
Nu vila, sen kommer förhoppningsvis hjärtat.
Puss


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 7 kommentarer




haparanda då

ja som sagt så har vi varit i Haparanda i helg, lördag till söndag, fast vi har ju också varit över till Finland. Allt var trevligt och det var skönt att mysa på hotellet och bara slappa. Det enda som inte var trevligt var ju lilla hemresan. Normalt tar det ca 3 timmar till Haparanda, men pappa tyckte vi skulle ta finska sidan hem för det går snabbare sa han. Vi äter inte nu, utan vi äter när vi kommer till Pajala. Ehum, tur att vi inte lyssnade på han och käkade innan vi åkte eftersom det visade sig vara en FUCKING SENVÄG. Det tog väl ca 2,5 h innan vi var i Pajala vilket hade betytt (om vi hade lyssnat på han) att vi skulle ha käkat frukost vid 9 på morgonen och sen äta middag först klockan 8 på kvällen. Ja, den mannen ska man verkligen inte åka med om man har bråttom. Alltså så resulterade det i att vi kom hem efter ca 5,5 h, alltså typ 2,5 omväg valde han, och inte ens en toalett fanns det efter vägen. Gissa om vi var glada ?



lite pics då från helgen =)

 hjärtat lite tröttis =)

 mina nya vinterskor =) (sanja tyckte dom såg ut som nazistskor ?)

  modellbild, haha

 också nya skor =) båda från skopunkten

 vårat lilla hotellrum (väldigt litet för att vara dubbelrum)

 knärre =)


och sen fick jag också hem ganska mkt kläder från ginatricot, fast dom orkade jag inte fota =) de va iaf 2 tröjor, 1 klänning, 2 byxor, en kjol och leggings =)


Har ju också varit och shoppat på ikea kom jag på, haha :D kan visa bilder sen på vad jag köpte ;)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer




ta tag

Idag tog jag tag i mig själv och ringde han som jag ska ha praktik hos. Frågade när jag kunde komma och tydligen var det bara att komma när som helst så jag tog vecka 11. Det är veckan efter lovet. Bra att jag tog vecka 11 för då hinner jag förhoppningsvis bli klar med, inte alla, men de flesta proven och kurserna så då har jag inget kvar efter praktiken. Varför det har tagit tid och ringa är för att jag tycker att det är typ pinsamt eller nått ;P Inte lätt att vara tjej i detta mansdominerande yrke !!





· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




jag och mamma fick värsta rycket...

...och började måla, 3 möbler till toaletten fick bli svarta. Just nu väntar våra byråer i hallen också att bli svarta. Haha, är vi inne i en mörk period kanske ? Men svart är så jävla snyyyyygggggttttttttttt =) Så skönt att göra om lite grann, då känns det som att allt blir mkt fräschare =)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




tack

http://www.bloglovin.com/blogg/34467/saaaaaandra Följ min blogg med bloglovin =)


till alla som försökte hjälpa mig och min förståndshandikappade hjärna =)
Tror att det ska fungera nu


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




jag måste vara helt jävla retard

Jag kan inte få denna text att bli en länk ? Alltså den man ska kopiera och sen "bara" klistra in i ett inlägg och så ska man ha kontroll över bloggen. Vad gör jag för fel ? ;/ Det är ju inte bara att klistra in den ! :(




<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/34467/saaaaaandra?claim=c6gvc48u6zg">Följ min blogg med bloglovin</a>


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 5 kommentarer




bloggtorka

vad kan man skriva om ? jag sitter här med noll i tankarna. Kanske för att jag mest nu är bara trött. Hade velat ligga och sova. När får man vila egentligen ? Skolan suger fan musten ur en och något som ständigt gnager i mitt bakhuvud är hur vi ska bli av med kakburkarna. Själv har jag sålt lite mer än 50 st tror jag, de flesta andra ligger väl på ca 5 st, hoppas någon kommer på en skit bra ide eller ett företag ringer och säger att dom vill köpa ca 200 burkar. Det hade väl varit jätte bra ? Inte för att hela ansvaret ligger på mig utan vi är ju ca 15 st i studentkommittén, fast några skulle ju och sälja imorgon på stan så vi får hoppas på en stor åtgång och att gällivare/malmbergsfolket är på hugget.




Förhoppningsvis kommer folket köa såhär imorgon för att köpa våra burkar;)



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




freeeedag

fan vad skönt det känns. Har dessutom gjort bort belysningsprovet idag ! Gick väl sådär, men bara det blir godkänt så är jag nöjd =) nu återstår bara dessa i några veckor fram över. märk väl, det är bara el kurserna;/

belysningsteknik
yrkes 3a
yrkes 3b
yrkes säkerhetsprov
säkerhetssystem 1
säkerhetssystem 2
säkerhetssystem 3


När jag är klar med dessa så är det ju såklart lite kvar, tror jag, men jag är iaf en bit på vägen;P
Tog också en lång och välbehövlig dusch idag, sen var jag och morsan på stan en sväng och hon köpte en tunika på rean åt mig =) Nu ropade hon just att det är mat, fan vad jag har längtat;P Nu ska jag vänta tills Anton slutar så ska vi kanske på stan en sväng och kolla en tröja. Efter det har jag ingen aning. Hade varit jävligt skönt att gå och lägga sig iaf ;P Imorgon är det haparanda som står på schemat, längtar att köpa lite på ikea men även hm osv =) skönt att komma bort en sväng. Nä nu skriker magen efter mat.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




body, strumpor, benvärmare, svettband ?

imorgon har jag belysningsprov och det ska då inte bli kul ;/

I skolan har vi gjort ganska mkt på vårat projekt, törs nästan säga att vi blir klar nästa vecka vilket betyder att jag kan gå på praktik när som helst =) Annars har vi haft studentmöte och klubbat på studentfest fredag 30/1 (alltså nästa helg). Det är öppning på Olles då så det passar ju himla bra =) En sak som är tråkigt är vårat tema = sport ;/ Känns inte så kul att springa runt på krogen i typ body, strumpor, benvärmare, svettband, gympaskor, eller ?




Idag har jag iaf varit allmänt seg, hade bara behövt en lång dusch och sen ta det lugnt, men så blir det inte. Kanske jag hinner ta en dusch innan vi ska lämna morsans mobil upp på sporthallen och sen fara till tjotti och hämta farsan och även kolla om prinskorven och den andra valpen blivit stor ;) Sen måste jag väl också plugga, fast det känns ju verkligen inte lockande :/


Förresten, har hittat min balklänning !!!!!!!!!!!!! Fan vad jag är glad. Nu återstår bara skor, hår, smycken osv... ehm, "bara" aja =) nu ska jag kika om jag fått något mail osv. later

peace


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer




förbannad

Förutom att jag just kommit hem från skolan. Hade sovmorgon idag till 10.20, gissa om det var skönt ? Syrrans operation gick också bra, nu väntar dom bara på att hon ska bli utskriven, sen kommer dom förhoppningsvis hem med en pizza eller något ;)

Att ha nästan bara killar i ens klass kan vara både skönt och jävligt jobbigt. Har för det mesta tyckt att det varit skönt eftersom dom snackar inte skit som tjejer kan göra osv. Men idag var verkligen måttet rågat. Alla mina grejer försvinner, som mina pennor osv. och när jag behöver något så är det alltid borta. Idag när vi hade varit ute och jobbat och kommer tillbaka till skolan så sitter dom och slösar på klistermärkena (som det står tack för ditt stöd, stundenten 2009) till kakburkar också. Tror dom att vi skiter pengar och de är bara och köpa nytt eller ? Dom fick iaf ta emot en dos arg-Sandra, vilket kan vara behövligt för dom ibland. Men vad är det som säger att bara för att mina grejer ligger i en hög på MIN plats, så är det helt ok att gräva och ta för sig av alla MINA grejer ? Fan vad jag blir förbannad.

Nu måste jag pysa, Anton ringde och sa att jag var TVUNGEN att hämta han på PRICK 10 minuter. Jag bara ja men jag far nu ? NEJ, jag ska duscha, PRICK 10 min. haha hojja =) killar alltså


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer




handla av mina coola kläder

gå in på min klädsida och klicka hem lite coola kläder =) har inte hunnit komma så långt men jag håller på.



http://424536.spreadshirt.net/-/-/Shop/



Det är dock inte jag som bestämmer priserna så var inte arg på mig ;)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer




de perfekta presenterna

finns på spread t-shirt. gå längre ner och kolla på mina annonser och klicka dig dit.

Verkligen en bra sida eftersom man kan designa sina egna tröjor till sig själv, kanske till nån släkting som är gravid eller en rolig present till en kompis. Riktigt roligt iaf =) Man kan ju självklart välja redan färdiga tryck, och dessutom så är det inte speciellt dyrt.



Några favvisar 

            

      







 

Finns självklart mkt mkt mer än detta, men det var så besvärligt att visa i inlägget så jag nöjer mig med dessa =) Men som sagt, ett hett tips, gå in på deras sida och hitta en unik tröja eller unika underkläder, kan nästan garantera att det knappt finns någon annan med likadant ;)




· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Vill du irritera chefen ? Läs detta

Riktigt heta tips om du vill irritera chefen och nästan garantera dig själv att du blir avskedad ;)


Jobba hemma och se det som en ledig dag


Komma senare till jobbet om den anställde är trött


Ta långa luncher


Chatta


Förse sig privat med suddgummi, lim, kulspetspennor, blyertspennor, bläckpatroner osv från jobbet


Ta rökpauser


Gå tidigt på fredagar


Betala räkningar under arbetstid


Privata telefonsamtal






 Detta är något man helst avstår, eller hur ?=)




· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Detta ska du inte göra på en jobbintervju !!!

En sökande tog med sig en konsult till intervjun som "ombud" och sedan sade den sökande ingenting under hela intervjun


En sökande sade att hans mål i livet var att köpa en Ferrari.


♦ 
 Den sökande svarade på sin mobil under intervjun. Det var hans chef som ringde för att avskeda honom på grund av sexuella trakasserier. Den jobbsökande berättade för intervjuaren om samtalets alla detaljer och sade "Du får hjälpa mig skaffa ett nytt jobb - jag fick precis sparken."


♦ 
 
Den sökande förklarade att social kompetens innebär att man respekterar äldre personer och gör som de säger.


♦ 
 Den sökande flirtade och stötte på intervjuaren.


♦ 
 Den sökande kom inte till intervjun utan skickade istället ett sms från sin mobil där han sade att han var sjuk.


♦ 
 
Den sökande sade till intervjuaren: "Jag vill jobba så lite som möjligt och tjäna så mycket pengar som möjligt".


♦ 
 Den sökande fick en fråga och väntade i två minuter innan han svarade.


♦ 
 Den sökande berättade att han bara ville arbeta för att kunna betala av sina studielån.

♦  Den sökande kritiserade sin förre chef, som var intervjuarens bror.


Källa: Jobbguiden.se




Haha, riktigt dåliga tips enligt mig, eftersom detta egentligen bara är sunt förnuft. Right?



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




operation och kakburkar =)

imorgon ska min syrra opereras, dock bara ta bort en polyp (stava?) vilket jag också har gjort samtidigt som jag tog bort halsmandlarna.

None sis =)





Idag hade vi projektarbete ( som vi inte ens gjorde nått på ) sen hål i 3 timmar innan svenskan. På håltimmen gjorde jag och Sofia ett försök att sälja lite av våra kakburkar. Och det gick ju jätte bra.....not. Väldigt pinsamt att stå där och skrika men jaja. Lämnade iaf ett gäng på eriksson center så ska vi hämta resten imorgon, hoppas bara alla blivit sålda =) Börjar bli väldigt less på dessa burkar;/ Men vad gör man inte för balen ? Undrar vad mer man hade kunnat göra för att tjäna pengar ? Något som är väldigt lätt och går väldigt fort helst;)


           dessa tre är iaf mina favvisar =)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




oj oj oj gott folk

besökssiffrorna stiger, fan vad skoj =) kanske ska fortsätta uppdatera mkt så folk fortsätter att läsa, haha =)



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




hjäääääääääääääääälp !!!! upptäckte just nu

att mina annonser inte syns om man har lagt till mig på bloglovin och bara trycker på ett inlägg som jag har skrivit. Varför inte ? Man måste skriva uppe i sökfältet efter min blogg, då först ser man alla annonser. Vad jag blir besviken


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer