ny ruta....igen???

Jaha då blir de snart att byta min tredje ruta på 1 år. Fan vad surt det är. Fick ju mitt första stenskott när jag hade ägt bilen en vecka. Igår lånade Anton den och for till Markitta. Idag när jag vaknade och skulle fara iväg var de en stor spricka i mitten på rutan :( Var faktiskt på väg till glasmästaren idag för att fixa de där lilla stenskottet jag hade fått, men nu var de alltså ingen ide eftersom hela rutan kommer snart få en stor spricka... 1700kr att byta skiten.. fy fan. usch. onödigt...

Idag har jag som sagt varit förbi glasmästeriet. Men har också hunnit vara och köpa present till Danne, Kicki och Anton.. Bara kvar till Bella som fyller år imorgon =) Jäkligt många som fyller år i april.. Måste dock hitta något mer till Anton. Har bara hittat lite kläder. Ganska trist för han får alltid det! Dock är de ju något han behöver, men ändå.. Har frågat om han vill ha en mobil men han har min gamla och säger att den duger. Börjar ju dock bli ganska sent och beställa eftersom han fyller år på måndag som är en röd dag och så är de typ bara halva veckan sen är de ju påsk. Sååå typiskt.

Nu ska jag försöka röja upp här hemma lite och kanske kolla något bb avsnitt som jag har missat :)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




JAG ÄR KÄR

Detta har varit en bra dag hittills.. Har pratat med en tjej som jag har saknat mkt. Är glad att vi har rett ut en sak och nu är allt på sin ordning :) Sen så ska jag snart hem och sova och de är ju alltid skönt. Ska försöka att inte sova allt för länge eftersom då kan jag inte somna på kvällen och vill inte ligga och snurra till 5 på morgonen på min ledigvecka. Måste se om glasmästeriet har tid att fixa ett stenskott åt mig. Fick ett för någon dag sen när jag var på g till jobbet........ :( Sedan tänkte jag kanske också gå på stan och köpa en present till Danne som fyllde år idag. Måste också hinna gå ut med alla hundar en sväng, hjälpa svärmor eftersom hon har brutit foten;/

Ja nu till saken att jag är kär. Anton har ju hämtat valpen, vet inte om jag har skrivit om detta ??? (nattvecka, remember) Men jag är iaf helt förälskad i den. Iofs, vilken valp är inte söt? Den är dock bara 7 veckor och redan så busig. Kommer bli ett helvete med den när den blir någon vecka äldre;P Såååå mysig är den iaf.






· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




dessa nattveckor

Trots att de är ett halvår sedan jag jobbade natt sist så går de faktiskt rätt så bra. Känner mig inte överdrivet trött heller.. Plus att dessa veckor har en tendens att springa iväg ganska fort.

Idag har Anton hämtat valpen. FFYYYYY fan vad söt säger jag bara. JAG ÄR KÄR!!!


Vet inte riktigt vad jag ska skriva om.. Hjärnan går lite på halvfart dessa tider på dygnet. Snart sova. längtar......


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




hej hej hej

Just nu har klockan blivit mer än 00.00 vilket betyder att vi är inne på torsdag redan. Denna jobbvecka har gått fort, hittills iaf.

Idag har jag inte alls gjort mkt, bara tagit det lugnt. Imorgon tänkte jag käka middag med Emelie och sen fara på stan en sväng med henne och mamma. Kappahl hade nå medlemsdag eller nått så då får man rabatt så kanske man hittar sig en tröja eller två. Vill bara att den här veckan ska fortsätta tuffa på i samma snabba takt så att ledigveckan kommer snart. Snart är påsken också här och vi har inte planerat alls vad vi ska göra då så får väl se vad som händer, har ingen lust att sitta i stan iaf.

Nu en nattmacka eller två...



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




äntligen är min bebis här

Och med det menar jag såklart min superfina nya bil =) älskar den. Helt sjukt skönt vad bra det känns att köra runt med pärlan. Det är inte många som kan säga att dom har beställt en helt ny bil vid 20 års ålder!!! ;P

Just nu är de nattvecka. Ganska skönt och jobba då faktiskt. Man sover på dagarna när alla jobbar och vaknar lagomt till middagen och hinner sociala lite grann. Helt perfekt, förutom fm veckorna när man har normala tider och ledig helg.

Idag har vi varit och fikat hos Elin som fyllde år i fredags och sen har jag bara tagit det lugnt innan jobbet. Man blir så himla seg när man har vaknat sådär på eftermiddagen =) Skönt att jag kan sova på dagarna, inte alla som kan de. Jobbigt dock eftersom de ringer och plingar aldrig så mkt i min telefon som när jag har natt veckorna. Nånå de är ju kul att folk hör av sig =) Idag hade jag just vaknat där vid 15-tiden och så ringer telefonen så står de Linn, blev riktigt förvånad och var tvungen att gnugga mig i ögonen mer än en gång, haha ;P Är flera flera månader sen jag pratade med henne sist ;(

Ska sätta in bilder på datan någon dag och visa min lilla älskling.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




tjuu

Onsdag idag då och de känns som att det är kväll redan. Måste vara för att jag har vaknat så tidigt. Har iaf hunnit vara på lassa och på banken och fylla i alla 324358 papper som behövs för bilen ;P Nu är den iaf klar och imorgon blir de att åka och hämta den. Ska även förbi Sanja och hjälpa henne att hänga upp lite gardiner och sånt i nya lägenheten. Tänkte också hinna springa på stan en sväng.

Vi har planerat att åka till moskojärvi imorgon på eftermiddagen också så de blir att stressa hem från Kiruna sen och packa in allt i bilen och sen fara till stugan. Ska bli skönt att komma bort igen och helst åka lite skoter och grilla osv.

Snart blir de att åka och handla med Emelie till i helgen och sen hem en sväng och äta och sen tupperware. Ska väl också säga hejdå till goffan som flyttar till en annan ägare :( tur att de är en i familjen så får säkert prova henne nån gång ;)



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




jahaja

Ännu en ny dag. Fan vad tiden springer iväg när man är ledig.

Idag har jag faktiskt inte mkt inplanerat. Fick gjort ganska mkt igår. Hann till och med städa bilen både insidan och utsidan med hjälp från Emelie =)

Imorgon är de läkarbesök och bankbesök och sen har mamma tupperware så den dagen kommer nog gå ganska fort. Jag hoppas att jag får hämta bilen på torsdag!!!! Bilförsäljaren lovade de förra veckan men pratade med han igår och då lät han inte alls säker. Nånå de löser sig.

I helg tänkte vi iaf åka till Antons stuga sen på lördag åka till tjotti med skotrarna eftersom de var något dragrace eller nått där. Blir nog mysigt och vi får hoppas på kanonväder.



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




måndag och ledigvecka

Känner mig dock inte värdig denna ledigvecka eftersom jag var sjuk hela förra jobb veckan :`( Nånå idag ska jag iaf på lassa och lämna blodprov som läkaren ska kolla på till på onsdag då jag ska träffa han. De är pga strålningen. Hoppas de inte visar något konstigt men de borde den ju inte eftersom då borde dom ha hört av sig tidigare.

Helgen har varit väldigt lugn och mysig. Man kan ha kul utan alkohol, haha ;P riktigt skönt att vara nykter faktiskt.

Känns som att jag har jätte mkt att göra den här veckan. Idag ska jag på lassa och har även pratat med banken. Senare i veckan ska jag på möte på banken, läkarbesök, jag måste på jobbet och lämna lite papper, städa golfen både insidan och utsidan, åka till Kiruna och hämta bilen, packa och handla inför helgen osv. Men de är bra för då går tiden fort och de blir fortare maj och våran utlandsresa. De är helt sjukt vad jag längtar.

Nu måste jag hoppa i duschen så Emelie slipper vänta =) pussis


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer