en hel del

Det har hänt en del grejer. Jag har blivit ett år äldre och Anton har blivit morbror. Vi har betalat bort allt på resan till Stockholm osv.

Kan väl börja med min födelsedag och födelsedagsfest.. Var iaf ett helt gäng på lördagen och min tacopizza med tzatsiki (stava??) och sallad och vitlöksbröd. Väääldigt gott. Sen gjorde jag ju en bål också och den blev jätte god den med. Sen spelade vi lite ölspel och sånt tills det var dags för krogen. En riktigt lyckad kväll faktiskt. Sen på måndag kom massa folk förbi och fika. Hade ju gjort smörgåstårta och en vanlig tårta osv. Riktigt trevligt när man får träffa så mkt folk som man annars kanske inte träffar så ofta. Fick dessutom jätte bra presenter. Massa presentkort till köpmannaföreningen, helt perfekt när jag ska köpa min vinterjacka. Fick många vackra blombuketter och sen fick jag en chiliblomma också, kul.

Anton har blivit morbror till världens sötaste Tova. Hon är helt underbar och jätte myysig. Hon föddes den 14 september. Kommer bli så kul när hon blir lite större och man kan busa med henne och så. Sen hennes dop och det, kul =)

Snart åker jag och min bästaste Emelie till Stockholm och gör stan osäker;p.. Vi flyger till Stockholm på fredag morgon, ladies night och efterfest på kvällen. Sen har vi hela lördag och söndag på stan och gissar att man checkar läget på kvällen på lördag någonstans. Kommer bli sååååå kul. Riktigt skönt att allt är bokat också; biljetten till ladies night, flyget och hotellet. Nu behöver man bara shoppingpengar med sig =)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




en helg i lugnets tecken

Känns faktiskt riktigt bra att ha en lugn helg, har inte ens varit sugen och fara ut. Har kollat idol och myst på. Varit och handlat mat hem och strosat lite på stan. Hittat en snygg skjorta som jag kanske har nästa helg. Idag blir de nog inte så mkt att göra. Hade kanske tänkt föra över lite bilder till datorn, kanske måla min byrå och ljusstake och lite små pyssel. Sanja kommer med Tiger så blir väl att åka till mamma och hälsa på han. Har också faktiskt shoppat lite till Antons syster som snart ska få barn. Jäättttee söta barngrejer finns de ju!!


Mössa Sötnos Sv/Vit randig



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




vad less jag blir

försöker fixa med bloggen men det blir inte som jag har tänkt mig. Det får vara såhär tills vidare :(


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




hard work

Jaa, dessa nattveckor. Man gör inget vettigt på helgerna förutom sover, jobbar och äter. Kan iofs vara skönt ibland..

Har inte så mkt att skriva om vad jag har gjort för som sagt så har mina dagar bestått av endast några få aktiviteter :P Dock så har jag ledigvecka snart och det ska bli sååå skönt. Har inte planerat in något speciellt förutom att jag verkligen måste tvätta hemma, de bara väller över i korgen :( Bio på antingen måndag eller tisdag, jägarna 2. Det är ju nästan ett måste att se den när man bor här uppe.

Förresten så fyller jag år om 15 dagar, jag längtar som ett barn. haha. Dock inte till presenterna eller något sådant löjligt, utan att man får träffa alla och man sitter och surrar och äter gott. Dessutom så blir de kanske lite fest. Om jag orkar ställa till med något. I så fall så hade jag tänkt bjuda på mammas supergoda tacopizza, vitlöksbröd, sallad, nån sås och något som är alldeles givet; bål såklart. På måndag blir de nog smörgåstårta och lite annat smarrigt. mmMmMMm längtar redan.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




under förändring

håller på att göra om min blogg lite. huvudet är väääääldigt mosigt efter timmar av tjorv. fortsätter sen



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer




bilruta

Ja. Snart handlar alla mina inlägg om mina bilrutor. Haha. På måndag byter jag min fjärde ruta på lite mer än 1 år. Dock så är det inte mitt fel att den ska bytas nu igen. Det var tydligen fabrikationsfel på den. Den första rutan någonsin som hade det felet om min. Känns stabilt. Varför ska alltid jag olycksdrabbas med dessa rutor??????

När dom bytte rutan sist så märkte jag att det var något konstigt med den. Vägen typ ålade sig eller vad man ska säga, kändes som att man hade progressiva glasögon på sig. Blev helt snurrig i bollen av den. Tur att jag tog mig till glasmästaren trots att jag inte visste om jag vågade. Kände sig helt kokko och komma med något sådant fel. Han skratta först när jag förklara men sen när han fick se den så var de glasklart att något var galet med den. Så då fick man bevisat att man inte var kokko, iaf inte när det gällde den här saken ;P


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




stugan

Stugan är något som har tagit upp våran tid väldigt mkt på senaste. Det är så himla mkt projekt som måste bli klart. Dock så har allt vårat hårda slit börjat ge resultat. Grunden är omgjord, väggarna är målade, golven slipade och betsade och lackade, köket börjar ta form, dock så måste det muras upp en "vägg" med tegelstenar, köksskåpen ska på plats. Sedan måste vi måla lister och några enstaka ställen, sätta lister på de ställen som det saknas (dvs nästan överallt känns det som :P)  Kaminen måste på plats i öppna spisen med ett rör i skorstenen innan vi kan elda. Elen ska dras i sovrummet. Efter det så vet jag inte om det är så mkt stora projekt kvar. Ska bli sååååå kul att få börja hänga upp gardiner, sätta in möbler, pynta lite här och där och göra det mysigt. Tror det kommer bli jätttteeeee fint.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




get together

I helgen hade vi en tjejmiddag med förkrök. Riktigt kul att träffas så tidigt och käka god mat och sen bara sitta och surra tills det är dags att röra på sig. Vi var hos mig och vi käkade vitlöksmarinerad älgfilé med potatisgratäng, sallad och vitlökssås. Muuuuummmmssss. Kvällen gick otroligt fort, som vanligt. Önskar att man hade fler sånna helger. Tyvärr så händer det allt för sällan..



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




hej hopp

Idag blev det en massa internet-shoppande, fyy på mig själv. Fast ibland måste man ju faktiskt få det. Jag gjorde en egen väggtext som jag ska sätta på en tavla med ett hjärta. Låter inte så speciellt men de är ett litet projekt som jag tror kommer bli fint när det är klart. Tavlan ska sen hänga i vardagsrummet =) Har också förbokat ett par timberland mukluk så längtar verkligen tills dom kommer. Jag längtar faktiskt lite till snön också. Fast ändå så är hösten så himla mysig, man får sätta stora halsdukar och lite varmare jackor och stövlar. Älskar mörker trots att jag är dö rädd för det, logiskt ??? Jag fyller år på hösten och de är ju alltid roligt, kul att tända ljus på kvällarna och mysa. Hatar dock att Anton är på älgjakt i ca 3 veckor och är då bara hemma stundvis, så då är jag helt ensam hemma. Får rysningar bara jag tänker på det. Hade det varit ljust dygnet runt så hade det inte varit nå läskigt alls att vara ensam hemma. Jag kan nog erkänna att jag är mörkrädd när jag är ensam. Fast det är ju iaf en himla stor fördel med att bo i lägenhet, det är ju alltid någon som är nära en och det är ju ett plus ;P

nu blev det en lång text. creds till er som orkar läsa =)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer