just lite less

I fredags var jag hos Nina och vi hade fredagsmys med pizza och chips. Dock var jag väldigt osocial eftersom jag sov lite då och då, var sjukt trött! men annars var de kul ;) Igår var jag och Sanna hos Lena och hade tjejkväll. Dock så drack alla förutom jag och Sanna för hon skulle jobba idag och jag orkade inte eftersom jag inte ides försöka komma in på krogen när de är 23 ;P så vid halv 11 tiden var jag hemma och skulle kolla lite tv men somnade typ direkt. typiskt när man har börjat kolla en bra film!

Nånå är jäkligt glad att man utsätts för vissa saker med vissa personer. Man tror dom är ens kompisar men de visar sig vara helt annorlunda =) men nästa gång kanske man kan se igenom såna. Om jag ska vara ärlig så är jag less på ganska mkt just nu. Helst vissa människor då. Men tur att jag inte är beroende av någon så de spelar ingen roll längre =) Man lär så länge man lever! Och som Anton sa igår " de är tur att vi älskar varandra " och de är jäkligt sant för just nu är nog han den enda jag litar på, förutom min familj då. Men inte är jag bitter =)


Sluttjatat om detta. Idag kommer hjärtat hem, fan vad jag har saknat han. De är så ensamt hemma nu :(
Nu ska jag hoppa i duschen och städa undan här hemma, jag har en tendens att stöka på helgerna så varje söndag måste jag agera städtant.



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




kallt och ballongflygning

Nä, inte är de väl kallt när de visar -33,2 grader hemma och -36 på jobbet.. Eller ? Har iaf inte kunnat backa med bilen på 2 dagar. Anton var väldigt road iaf när han fick knuffa ut mig imorse från motorvärmaren. Och mamma och pappa igår när dom fick knuffa mig en bit UPP för backen. Najs hehe, för mig iaf för jag har ju turen att sitta i bilen! =)  

I helg har iaf pappa fått utnyttja sin julklapp, han har fått flyga luftballong. Var faktiskt väldigt kul och se när dom blåser upp och flyger med dom och sedan packar ner luftballongen, dom är ju inte så jätte småa ;P Pappa och dom krockade med 2 träd, nödlanda en gång och krocka med en annan ballong en gång, men annars gick de väl bra sa han :)

Har hunnit vara till frissan och bli.. tja mellanblond/ljusbrun kanske man kan säga. Skönt med förändring. Måste hinna sola nångång i veckan också eftersom vi ska på LKABs medlemsfest på lördag. Jag följer med som Sannas partner;P

Idag blir de zumba och kanske att vi orkar stanna på core, får se. Hade ju hälsodag igår med jobbet och fick höra på några föreläsningar kanske man kan kalla dom. Sedan fick vi smaka alla möjliga olika saker, alla var typ helt vedervärdiga, fy fan för nyttig mat. haha ;P Sist av allt på dagen hade vi ett yoga-pass. Den som säger att yoga är avslappnande, den människan ljuger!!! De är iaf inte avslappnande den första gången man är. De stramar och gör ont överallt i hela kroppen. Kan vara för att jag är stel som ett kylskåp, alltid varit och kommer nog förmodligen alltid att vara.


Nä fy nu räcker det med text. hej



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




hej hej hej

Idag är de torsdag vilket betyder att det är fredag imorgon, fan vad najs. Veckorna har en tendens att springa iväg ganska fort vilket är bra för jag längtar till maj, hehe!! =) Ikväll blir de lite zumba igen, riktigt skönt att röra på sig faktiskt. Så skönt att jag har kommit igång och träna. Var förresten hos frissan igår, blev typ ljusbrun nu. Älskar förändringar!!

Imorgon hämtar Anton sin nya skoter så de blir väl kanske att åka med den i helgen, ska kolla när pappa flyger luftballong också. Annars blir de nog bara lugnt i helgen. Fick nog av förra helgens drama. Never again.

Nä nu fortsatt hard work..


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer