....

Everyone on Imgfave; please just be happy(: (love,yourself,for,who,you,are,quote,life,be yourself)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




A girls language



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Så mycket bättre

Herre.... Vilket bra program 'så mycket bättre' är! Så jäkla grymt när dom gör om låtarna till sina egna! Helt grymma.

Jooo. Måste skriva om något som jag funderat på ett tag. Finns det verkligen äkta vänner? Alltså helt äkta? Som du kan berätta ALLT för? Och som alltid finns där för dig, dag som natt? Nä, jag tror faktiskt inte det om jag ska vara ärlig. Klart folk ställer upp, men inte lika villkorslöst som förut utan endast till en gräns som är bekvämt för de själv. Det var så mkt lättare när man var yngre, litade totalt på sina kompisar och berättade allt och hade någon som allt fanns där. Nu för tiden känns det väldigt ofta som att man står ensam..

Lite deppigt inlägg men ibland måste man! Nu åter till att kolla tv och sen blir det sängen och imorgon gör vi bort sista skiftet innan ledigveckan! :)



· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer




Oj oj

Åhå vad klockan blev mkt. Inte bra de här att man natt-ugglar när helgen ligger kring hörnet vilket betyder uppstigning kl 05.00! Hatar när man inte är trött på kvällen..

Imorgon är de ju som sagt magnetröntgen :/ ska dessutom försöka hinna med en lunch med S. Pratade med Lina idag, var verkligen hundra år sedan tyvärr. Fick iaf veta att hon också ska till Sthlm nästa vecka och vi planerar att ses då. Ännu en anledning att längta till nästa vecka!



· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer




Onsdag

Ja idag är det onsdag. Ovanligt nog så har jag knappt hängt med denna vecka. Skönt att tiden går fort när man har em! Igår var jag faktiskt och handla efter jobbet. Riktigt bra att den lilla Coop i Gällivare har öppet till kl 23 :)

På fredag blir det magnet röntgen. På knäet. Dom ska se om dom hittar något som är grunden till att det gör ont. Hoppas de gör det! Väldigt leds på att de gör ont näst intill hela tiden.. Sedan är det helg-jobb som väntas och det gör mig ingenting!



· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer




Tisdag. A sick day

Ja bokstavligt talat, en dag full av sjukdom. Usch. Är inte alls kul och vara borta från jobbet. Hoppas iaf att jag har piggnat till imorgon för då ska jag banne mig jobba!

Igår på em var jag och Sanna på ansiktsbehandling. Herregud vad skönt och avslappnande! Varför unnar man sig inte sådant oftare?



· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer