morron morron

Vilken underbar morgon. eller nått. Är iaf inte lika trött som jag brukar vara när jag har FM-helg. Ska bli skönt med kväll och sen imorgon sista passet och sen ledigvecka. Dock så har jag varit sugen och ha något extrajobb på ledigveckorna, bara några timmar sådär när man vill. För tro det eller ej, men ledigveckorna kan vara lite långtråkiga ibland, helst när det bara är städa, tvätta, laga mat, diska osv som måste göras. Visst är det skönt och sova och bara vara men jag är ändå en sån som vill göra saker, gillar och ha flera bollar i luften. Ibland är det ju skönt och ligga hemma och mysa men inte en hel vecka i sträck, ni fattar? Dock tror jag att denna ledigvecka kommer bli bra, har både frissan och lite annat och göra. Plus att jag ska träffa E, var riktigt längesen faktiskt så det ser jag fram emot. Till helgen blir det väl mest troligt att vi far till stugan. Är ju så himla varmt ute!! Hade varit kul med lite skoteråkning osv.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer




mjaaa

Vilken tråkig dag. Sååå trist med em. Har i princip bara vaknat, slängt ihop middagen, käkat lätt lunch och sen farit på jobbet. Anton och dom skulle ut med skotern och det och sen middag hos hans jobbarkompis, åh... jag hade också fått om jag inte jobbade :( men men. Nu är det bara denna dag kvar sen helgen då man är i stort sett okontaktbar och sen söndag kl 18 checkar man ut..


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




oh snap!

Vilket nyår. Massa trauma som vanligt. Men vad hade man annars väntat sig? Va? Tro att man kan få endast ett roligt och spännande nyår? Äh, det finns inte. Det är ALLTID något som går fel. Men hur som helst så var det väldigt trevligt tills detta trauma infann sig. Vi käkade ju också som vanligt hos mamma och pappa på em/kvällen. FAAAAN vad jag älskar fondue (stava?) det är så jävulusiskt gott. Trist bara att man endast äter det 1 gång per år, måste bli oftare från och med detta år!

Just nu har jag EM, yeeeey. Eller nä. Gillar inte detta osociala schema, dock så är det ju ganska bra betalt och ändå rätt så okej. Jobbar helgen också vilket är mindre okej men sen är det ju ledigvecka, lovely. Ska ta tag i en grej jag har beställt, ska se om det blir bra. Isf lägger jag ut bild och berättar vad, törs inte innan jag har provat, haha :D


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




vill ha ny mobil

Fan alltså vad less jag är på min mobil. Vill verkligen ha en ny...... Men frågan är: vilken ???? och ska jag byta abbonemang till typ telia ? (de flesta har ju faktiskt de) Åhh varför ska jag ha ångest över allt? varför kan jag inte bara köpa en ny. Är faktiskt lite sugen på Iphone men jag vet inte riktigt....


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer