nya tag

Ja, nu tar vi nya tag igen med tapeterna. Hann inte riktigt klart igår eftersom det var mkt svårt med mönsterpassning och med fönster, rör, element, dörrar och allt i vägen. Man måste komma ihåg att jag och farfar inte är några proffs =) Höll på från 11 på dagen till 8 på kvällen med endast ett matstopp, de är bra jobbat tycker jag ;) De jobbigaste var nog ändå med underarbetet, skära kanter på gamla tapeten, spackla osv.

Nä nog tjatat om tapeterna. Nu måste jag koka lite makaroner så jag har till min matback idag. Ska ju och jobba EM idag :/ Alltid skönt att vara ledig men får ju trots allt jobba med mitt gamla skift så de är väl helt okej. Hade tänkt hinna förbi kommunen idag också, måste slänga in ett papper. Får se hur långt vi kommer med tapeterna. Nu färdigtjatat om allt, magen skriker efter mat ;P


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




härliga måndag

Yeesss, nu håller farfar på för fullt i hallen. Jag tog bara en liten paus ;P Ska bli så skönt med nya tapeter, äntligen!

Detta är min enda lediga dag den här veckan och på onsdag kör jag dubbla pass, 16 h ;/ Usch, bara man gör bort den dagen så kommer dom andra gå mkt lättre! Till helgen blir de nog att åka till Luleå och Happis tror jag. Åker med lilla familjen, de var längesen. Alltså mamma, pappa och mina systrar =)

Här kan man inte sitta hela dagen, nu måste jag fortsätta hjälpa till.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Såja !! Äntligen..

Äntligen fick jag tag på min chef och jag börjar på mitt nya jobb 1 nov. Spännande!! Blev utringd i morse kl 6 på jobb, for dit snabbt som blixten och efter jobbet for jag förbi skolan och prata med min gamla lärare lite och hämta en bok så jag kan läsa lite ;P

Var faktiskt riktigt roligt att jobba idag också, blir lite jobbigt att bara gå hemma hela dagarna. Får se om de blir nå mer i veckan annars har jag ju minst 3 dagar nästa vecka. Finfint.

Nånå nu ska jag snart börja med maten sen blir de nog att ta de lugnt. Fan vad mkt snö de har kommit förresten!!!!


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




okej

Ja då var tisdagen här fortare än kvickt. Har varit med mamma till läkaren idag på morgonen och sen tog jag och Stina en tidig lunch, klockan var just efter 10 =) Hann också gå på BB och köpa 2 nya cult ljusstakar, älskar dom!!

Jaha vad ska man säga mer ? De har ju inte hunnit hända så mkt eftersom kl bara är 13 och när man är ledig känns de som att de är skit tidigt!


Sandra: kycklinggula tapeter är helt okej om man bor i ett hönshus, annars är de inte så snygga;) hehe



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




hej måndag

Ja nu var du äntligen här. Längtar redan till nästa helg, haha. Ringde iaf till farfar och frågade om han kunde tapetsera med mig så nästa måndag blir de nog. Spännande. Kommer bli så skönt att få bort våra kycklinggula tapeter i hallen. Hur kan man ens sätta upp såna tapeter frivilligt? Ja de kan man ju undra. Ska iaf på lite olika affärer och titta nya tapeter idag hade jag tänkt. Skönt att ha de klart tills nästa vecka när man ska börja. Efter tapeter blir de banken och lite sånt, roligt måndagsfördriv.






Väntar fortfarande...




· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




fint med söndag

helst när man har varit nykter hela helgen. Har varit med Sanna, mamma och Ninnie idag och köpt en soffa =) De va Sanna som skulle ha den och den var fin, typ en sån som jag redan har :)
 
Jag vet inte vad jag mer ska göra idag. Känns som att jag bara vill ha kväll så de snart är måndag och en ny vecka med nya tag. Om 2 veckor är de redan november. Tiden springer ju bara iväg, helt sanslöst.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




jag sa ju de!!

Att de skulle bli lördag snart.

Gårdagen var faktiskt mkt trevlig, hamnade tillslut hos Sanna och dom i salfstugan. Fastnade där några timmar och sedan var de hemkörning och hemgång för min del. Kvällen slutade vid halv 3 då jag var hemma och däckade och sedan upp före tuppen och hämta mamma från jobbet.

Idag blir de att ränna runt på nån loppis som mamma och Sanna ville fara på. Efter de måste vi nog till Leipo och köra in buicken på vinterförvaring. Får sen se vad som händer och fötter..

Nu en frukostmacka sen gasar vi vidare.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




hej fredag

snart lördag. Fan vad tiden går fort nu när man är hemmafru på heltid;P. Trodde aldrig jag skulle säga de här men längtar tills jag får börja jobba!! Idag har jag och mamma varit till Tjotti och köpt bort + stolar till mamma, de gick bra förutom att vi pajja glasskivan:S. Får se vad som händer idag, just nu väntar jag iaf på att Sanna ska ringa så jag kan fara dit med usben...



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




okejdå

Idag är det måndag, igen.. Känns som att de alltid är måndag. Igår var jag, Sanna och mamma till Kiruna. Lämnade en bil och hämtade en annan, plus att vi hälsa på Sanja och Alex. Fick också VIP shoppa på en affär;P Lite lyxigt att hon öppnade för oss en söndag och så fick vi vara där och kika alldeles ensamma.

Väntar på ett samtal om när jag ska börja jobba. Vill att de ska bli snart. Är faktiskt jävligt tråkigt och vara hemma varje dag faktiskt !!:P


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer