fredag

äntligen fredag. har varit en ganska så slapp dag idag. hittills iaf:P ska ju och jobba 16-19 så då är det inte så slappt. men annars:) har också gjort bort min NK uppgift så det känns skönt. nu har jag bara matteprovet kvar. ska jag göra det på måndag eller nästa måndag ? sen måste jag göra övningsuppgifter i både styrtekniken och yrkesmannaskap. får se om jag hinner med dom proven före julen. hoppas och hoppas inte. enda fördelen är att man har gjort bort det. nackdelen är att man måste plugga så jävla mkt hela tiden. fast bättre att göra bort det eftersom man ändå inte slipper proven:P synd:)

just ja.. här fick du ännu en uppdatering Nordde !!! vet att du läser min blogg din lilla snokare:D



ska börja kolla the perfect man, sen hoppas att min perfekta man kommer snart:D



nu slökolla sen jobb..

over


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




hooohooooo torsdag

okej. nu är det torsdag fast snart är det fredag. fy fan vad veckorna går snabbt. är helt otroligt. är det såhär det känns när man blir äldre ? att tiden bara springer iväg. förut när man var liten så var en vecka en hel evighet, nu svischar den förbi.. fast det är ju ett plus nu eftersom jag längtar tills jag fyller 18, sen behöver det inte gå så snabbt. :) fast iofs, varför är det så viktigt att vara 18 ? jo man får komma in på vissa krogar och så där, men det är väl inte hela världen? varför jag verkligen längtar tills jag fyller år är för att jag vill ha körkort. eget körkort. fan vilken frihet att kunna åka hit och dit vars man vill och vilken tid man vill. utan att fråga folk om skjuts och så. slippa ödsla andras tid liksom. måste iaf tacka mitt hjärta anton, min syrra som är guld värd och även min underbara mamma, som har tid att skjutsa mig hit och dit ♥


idag har jag fått reda på mitt NK prov, fick 43 !! fan va skööönt. fick iofs bara G men mkt bättre än ett omprov iaf. och hade ju lite högre än G gränsen, den var ju 35, så :P där har jag nått att vara glad över;D och så har vi julpyntat på elen, fan va göran är snäll, lät oss slösa tid på sånt men han tycker säkert att det blev fint;) gjorde även bort elkompetens B provet, snälla snälla ge mig minst G ?:/ var sviiiin svårt. alltid så svåra prov i elkompetens:( har okså varit duktig idag, har övningskört från dundret, till coop och från coop hem. inte ett enda motorstopp, deni=)


så nu till nästa prov då. matteprov. ska jag göra det på måndag eller inte? det är frågan:b
det är ju inte precis så att man får hämta andan mellan proven. det är bara prov efter prov efter prov, vecka efter vecka efter vecka. hojja:/ får se om jag gör provet på måndag eller nästa måndag den 10, som är en väldigt speciell dag:D jag och anton har 3års dag då :b får bara hoppas på att det håller dit;)



nu fortsätta slöa.
peaceout


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




bloggish

känner mig på lite bloggish humör. mest linns förtjänst eftersom hon tjatish ;P 


kollade ett öga rött igår förresten, därför är jag lite ishig :b



har gjort uppgift 1,2,3,4 och snaaart 13. pra va ? sen har jag inte så många kvar, förutom lite teori och sen kommer det praktiskt praktiskt och mer praktiskt, och då ska vi bland annat typ lägga belysning i ett valv och lite shit ;P.



prov imorron. gaaaaaaaaaah, varför måste man göra prov i allt ? snart kommer motorstyrning 1,2,3 och bara sisådär 13 prov, på 3 kurser. kan ni förstå de ?!!!:( inte jag heller




back 2 buisness(om man nu stavar så)



fick fet text på hela skiten och nu får jag inte bort det så det får vara så. punkt slut

oveeer



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




på order av linn

på order av limpan så ska jag uppdatera lite:D sitter just nu i skolan, ska göra lite "arbete med el installation" här på datorn. får se hur det går ;P


igår så var jag hurtig igen. var ute och prompa med hunden och pluggade lite. plus att jag laddade hem några filmer och ett gäng avsnitt desperate housewives. kollade 4 avsnitt !! och sen for jag även och övningskörde;P fick motorstopp 2 ggr:P haha, det tar sig ;D måste än en gång tacka de människor som har kommit på torrent:b så jag kan ladda ner mina filmer och allt;D och ett stort tack till martin palo som alltid hjälper mig när jag behöver hjälp med datan;D det är din förtjänst att jag har blivit värsta filmnörden framför datan !!!:P



just ja, på lördag klockan 07.00 bränner vi till luleå med LKAB.. skoj som fan. ska shoppa lite, om jag hittar;D
har också kommit på vad jag ska ge mina systar och mina päron i julklapp.
:D



nu måste jag fortsätta så göran inte får dampdampdamp ;P



hoppas det dög linn;) för det var allt jag har och komma med just nu :D love u honey;D


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




äääääääntligen

äntligen kväll. har slitit som ett djur idag .. först skola, sen som sagt så kom mamma med Silla till skolan och så prompa vi hem. sen läste jag ytterst lite nk, plockade ihop i mitt rum, övningskörde och hämtade sanna och skjutsade hem jessica, tvättade lite kläder, pluggade lite igen, hängde upp tvätten, satt på en ny tvättmaskin, umgicks med stina, fikade lite + att jag har hunnit ladda ner prison idag.. fyyyyyyyyy fan säger jag bara. fan vad jag är hurtig.






nu lite data sen kanske kolla prison, plugga och förhoppningsvis mysa



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer




NK

varför i hela friden har man nk ? jag gillar det inte, och jag lär mig knappt något förutom att lav är en sorts svamp..
prov imorron iaf, SOM KOMMER GÅ ÅT HELVETE.. skiiiit för nk med kjell som ger alldeles för svåra prov !!!!!
ja, sådärja, nu har jag fått avreagera mig lite på det;) sen måste jag bara säga att vi har svenska muntlig redovisning på fredag !! skiiiiiiiiiiiiiiiiiiit för det också. men annars är det lugnt just för tillfället..=)


har varit hurtig idag också. mamma körde Silla till skolan och så promenerade jag hem med henne. vet inte varför men jag har känt mig himla hurtig de senaste dagarna:) är väl bra för en typ i min figur.. haha =)


 nu ska jag ringa stina och höra om hon skulle komma förbi eller inte, hoppas det iaf;) sen ringa anton och säga att jag tankar prison nu så han kan komma ikväll och kika med mig;D jag älskar internet, vad är det för smart typ som har kommit på det ? och vad är det för smart typ som har kommit på att man kan ladda ner filmer och serier och sånt också ? jag tackar dig / er djupt..:D





himla vacker dag iaf, känner mig ganska så uppåt;P haha


peace


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




jobba jobba jobba

yes, jobb nu...................tjiiiiiing:D


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




....

I just want you close
Where you can stay forever
You can be sure that it will only get better

You and me together
Through the days and nights





hope so





älskar dig så himla mkt



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




torsdag

snart ännu en vecka avklarad:)



har haft öppet hus onsdag och torsdag (idag) vilket har varit bra eftersom vi knappt har jobbat nått=) göran är väldigt snäll:)


idag ska jag kanske på öppet hus på gunilla och sen imorgon ska vi på maggis 40års fest. undrar vad man ska ha på sig ? det blir ett senare problem.




nu mat mat mat mat mat mat är skiiiit hungrig;P



out



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




måndag

takida - curly sue , tack linn;)



som vanligt så är kära datan en mkt bra tidsfördift. har bara tagit det lugnt idag och käkat köttsoppa med mormor och morfar på besök=) har iaf laddat ner lite låtar så jag kan bränna en ny skiva till bilen. den vi har börjar bli lite uttjatad:P


vääärt inlägg. har inte så mkt att komma med just nu faktiskt förutom att engelskaprovet gick veeery well ..
ska inte skriva nå skämmigt heller för igår fick jag höra av jens att han har varit och läst min blogg;P hehe



aja. snaaart prison iaf.. läängtar;P


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




utmanad:/

Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Jag hatar att prata på morgonen, det finns nog ingenting som är mer irriterande än såna människor som är morgonpigga och surrar / sitter och gör ljud ifrån sig, eller säger "gooooooood moooooooooorgoooon" alltså, prata inte med mig om ni inte har något viktigt att komma med:b



Jag vågar inte vara ensam hemma, det spelar ingen roll hur länge jag är ensam eller vad klockan är, jag vågar inte vara ensam hemma om inte minst hunden är hemma.



När jag var liten kunde jag inte sova utan min kudde, en gång när jag somnade på soffan, så bar pappa mig till sängen och så råkade jag vakna till, och vägrade att sova för jag trodde inte att det var min kudde, så jag gick ut till köket och tände lampan och försäkrade mig om att det var min kudde.



Jag kan inte gå i jeans hemma, det är någon sjuk ovana jag har men så fort jag kommer hem så byter jag om till "mjukiskläder". klarar inte av att gå hemma i snäva eller jobbiga kläder.



Det enda mina kläder bestod av en tid när jag var liten var en princessklänning, fick alltså en princessklänning av mamma och pappa när jag var liten, som jag vägrade att ta av. mamma fick inte ens ta av den när jag skulle sova. jag levde i klänningen i några månder. varje natt så var mamma tvungen att ta av mig klänningen och tvätta den och sen sätta på den igen så att jag inte skulle märka något när jag vaknade.


Jag får panik om jag försover mig eller missar en tid,

vissa, som t ex anton, kan vakna av att alarmet ringer, slå av den och somna om. jag hade aldrig kunnat slå av mobilen om den ringer och sen somna igen, om jag vet att jag ska upp till skolan eller och jobba. jag kan informera er om att jag har försovit mig 1 gång sen typ 6an:b  jag får också panik om jag vet att en lektion har börjat och jag inte hittar klassrummet eller är den enda som inte kommer i tid. :P

Jag utmanar

jennie keinström


alla andra har ju redan gjort det här:P



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




fredag

fan också vad veckorna springer iväg..


är väldigt stolt över mig själv just nu. har hunnit göra bort 3 prov och 1 hemuppgift + 1 halv uppgift. jag har alltså bara den halva kvar. skönt. behöver verkligen vila nu. helst när jag ska jobba imorron 4 timmar. kommer bli sååå jobbigt;b har inte jobbat på några helger så det kommer verkligen att märkas när man måste kliva upp minst halv 8 en lördag morgon;P men jag överlever, vilket jag alltid gör;P fast ibland med nöd och näppe. haha=) måste även säga att jag fick 25 / 26 på svenskaprovet idag! då blev jag glad:P + att jag har gjort bort engelskaprovet idag också. får se hur det gick med det. jag har också varit så duktig att jag har gjort bort elkompetens A provet i onsdags. får bara hoppas på att jag får G iaf !!! annars är det katastrof. hatar omprov;/


för övrigt så tror jag att det kommer bli en ganska så lugn helg. har ingenting planerat, förutom att jobba imorron 4 timmar:)


men nu så ska jag pysa på stan snart med syrran och kanske morsan. eller snart iaf;P






peeeeace


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




lovet

okej. nu så:)




lovet har faktiskt varit väldigt roligt samtidigt som det har varit förjävligt ( speciellt 1 dag ) :/
aja, men det är kanske inte glömt men förlåtet. har förövrigt spenderat den mesta tiden med Linn och Stina måste jag säga:) har väl hunnit vara med Anton ett tag och så också, men mest Linn:) har även hunnit träffa Jessica från Piteå vilket var väääääldigt roligt !!! :) har ju som inte setts på några år så det blev ganska mycket snack på lördagskvällen=) och lite foton med hennes special kamera. en sån vill jag också ha ;P
sen har jag även hunnit vara och sola, spana på stan, varit med emma, umgåtts med syrran, hälsat på lite folk + att jag har varit på en väldigt rolig tjejkväll .. tack tjejer !! :) har säkert gjort mer också men orkar inte skriva ner allt, speciellt vad som hände på "lov-helgerna", för då blir det ett väldigt långt inlägg;b måste iaf säga att den här halloween helgen aldrig kommer bli glömd. både positivt och negativt.





och sist men inte minst så måste jag säga I love u Linn, det var kul när du var här:) vi är så lika fast ändå så olika.. får se när vi syns nästa gång, kanske kommer till sthlm och hälsar på dig;) men det blir en liiiite senare fråga =)


image21




(kom på det här när jag läste linns blogg)

måste säga att min mamma är den bästa som finns i hela världen.  jag älskar henne mest av allt. och min familj också såklart. men det är något speciellt med min mamma eftersom vi kan prata om allt. vet inte vad jag hade gjort utan henne. hon ställer alltid upp och finns alltid där när jag behöver det. love u


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer




tisdag

puh, äntligen en lugn stund:)

tänkte uppdatera lite om lovet och så men det får bli imorgon eller något eftersom jag måste plugga till elkompetensprovet som vi har imorgon:((((((((



har iaf varit på första innebingon idag, med mamma, och vi vann inget. JAG SATT MED 1 NUMMER KVAR TILL 8000 KR, NUMMER 88.................. fattaaaa aaaaaaaaaarg:P




peace fucking out:b



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




torsdag

fan vilken degardag det har varit. vaknade ungefär vid 11, klev upp, kika lite tv, gick och läste en bok och blev liggandes där ända tills jag läste ut den, till ungefär tio över 2 =)




förresten så blev det iaf lockigt, vilket jag har funderat på ett tag. och det blev möjligt tack vare Elina.. superduktig är hon !!!:) tack så mkt igen;) nu ska jag väl kanske gå och börja sminka mig och fixa till håret lite och sen fortsätta min kamp mot klockan som vägrar att gå snabbt !!!:b



och vad ska man ha på sig imorgon då? alltid den stora frågan:P



peace


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer