milow, släng dig i väggen

MKT BÄTTRE!!! =)



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




hejhej

I helg har jag hunnit vara i Moskojärvi med Anton, syrran, Danne och Sebbis. Var trevligt. Hann iaf spela många parti skip-bo med Sanna =) haha. Skönt att komma bort en sväng iaf. På lördag var vi hos Stina och fira, hon fyllde ju trots allt 19 år ;) Idag har jag, syrran och morsan varit på bingo, vann inte ett skit !!!!! fan va less jag blir ;/ Imorgon ska vi till frissan. Fan vad jag längtar, men vad ska jag klippa ?=) haha

stolt 19åring. =)




Lyssna och njut.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




turkiet

Ja då har jag alltså hunnit besöka Turkiet. Helt klart ett ställe jag hade kunnat åka tillbaka till. Har kommit fram till att turkarna inte är lika äckliga i Turkiet som dom är i Gällivare, haha .. Orkar inte sitta och skriva vad vi har gjort, dagarna har mest bestått av sol och bad. Har även hunnit shoppa en del, besöka tisdagsmarknaden och även uppleva en hel del knäppa saker. Har varit riktigt roligt och skönt, även fast det bara var jag och Anton.


Kan bjuda på lite bilder istället.















osminkade sanningen, haha =)




Har hur mkt mer bilder som helst, men det tar sån tid att ladda upp dom så nu fick ni en snabbtitt =)

Till sist, låten som får mig att tänka på turklandet eftersom den spelades flitigt där.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




hemma

ja mina vänner, då var vi hemma igen, efter 1 vecka i gassande sol. Har inte riktigt tid att uppdatera nu, men lägger in lite bilder och sånt när jag har satt in allt på datorn ! =)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




goda nyheter

Nu har jag goda nyheter för er mina vänner. 1 November blir jag och Anton sambo i en lägenhet i kullen. Känns väldigt bra. Ännu en god nyhet är ju att vi åker till Turkiet imorgon. Vi ska dessutom snippa förbi jysk, har faktiskt lagt undan vårat matbord och stolar redan !! Fan vad snyggt det är.. Längtar redan tills vi får flytta.


Hörs om en vecka då. Åker till Luleå vid 12 tiden kanske imorgon, tror inte jag kommer ha lust att sitta vid datorn imorgon faktiskt. Ta hand om er, det ska vi iaf




· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer




packa

Är det bara jag som tycker att packa är det tråkigaste som finns ? Har iaf tagit tag i det idag, kanske på tiden eftersom vi åker på onsdag. Som vanligt så har jag säkert ändå packat för mkt, men har verkligen försökt begränsa mig;P Får gå igenom det en sista gång innan vi åker så ser jag om jag kan solla ut ännu lite mer kläder =) Imorgon tänkte jag åka och kolla om dom har såna där små flaskor schampoo och balsam. Undrar vars det finns ? Kanske apoteket till och med. Är rädd att min väska kommer vara så tung så jag knappt kan handla något men så blir det förhoppningsvis inte.

Fan vad jag längtar att tiden ska gå fort. På tisdag ska vi och kolla läggan och på onsdag åker vi. Läääängtar.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




50 års fest

Idag blir det 50års fest i Sammakko. Trevligt. Men som vanligt så kommer den förbannade frågan upp som vanligt : whatta heck ska man ha på sig ???? Hojja. Nä nu ska ju ut och lapa lite sol. Imorgon har vi dop. Gulligt.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




rykten

som vanligt så går det rykten i denna lilla stad. Tydligen har jag skrivit att jag ska förlova mig ? whaat.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




flänga runt

Har varit en vädigt händelserik dag. Började med att Bella ringde och väckte mig, vi for på stan och vårdcentralen osv. Direkt efter det på lunch med Jennie och en jävla resa. Åkte till tolkibadet, dokkas, checka leipo och sen hem och gjorde stan, både malmberget och gällivare, käkade lite glass osv. Har också hunnit spela (kanske världens) roligaste kortspel, kommer dock inte ihåg vad den heter nu ;) For hem och Bella hämta mig, vi for till Kullen med Sanna och Ninnie, skjutsa dom till nex. Vi fortsatte ragga lite, dummade oss som vanligt, har alltid kul med Bella. For till mig, käkade och körde ett parti fia och sen var hon tvungen att fara hem och sova för att hon jobbar imorgon.

Nu är det mindre än en vecka tills vi far. Längtar. Nu : lägga mig i sängen och fortsätta läsa champagneflickan. Bra kod.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




snart klar

Har suttit i flera timmar i sträck idag och donat med min digitala fotobok. Är alldeles snart klar. Saknas bara några bilder som jag måste ta från våra andra datorer plus att jag har avvarat två sidor till bilderna från Turkiet. Alltså så måste jag göra boken helt klar när jag har kommit hem från utlandet. Den är såååå snygg. Längtar tills jag får hem den =)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




så jävla kul

Förra veckan när vi for på bingo så följde Ninnie med. Hon berättade att hennes 8 åriga dotter har fått en egen mobil. Med den så skickar hon alltså själv sms och ringer. Höll på att dö när Ninnie berättade att Emilia hade skrivit till 118 100 och frågat "varför dricker man öl?" Det är alltså en fråga som hon har funderat länge på, haha. Hon fick till svar att det är för sällskapet och berusningens skull. Haha. Alltså den frågan hade hon kunnat ställa till sin mamma men istället skickat ett sms för typ 20 spänn för att få veta. Hon hade nog sett på reklamen att man kan fråga vad som helst. =)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




lägenhet nr 2

Vid 3 tiden ringde Anton mig och sa att FAB hade ringt han och frågat om han ville ha lägenhet. Som värsta gåvan från ovan, nu när det sket sig med den förra lägenheten. Så nästa tisdag ska vi och kolla på den, för killen som bor där nu var borta och kommer hem måndag kväll. Enda nackdelen är att det är i kullen. Aja, man kan ju alltid testa och sen kan man söka vidare och få en större lägga efter ett tag =) Om det nu blir så att vi bestämmer oss för att ta den lägenheten så är den våran den 1 november. Vi får se hur det blir. Kan berätta nästa tisdag när vi har bestämt oss ;P






Här är min snygga kille, kanske snart blivande sambo :)



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




fotobok

Läste på Stinas blogg att man kunde blogga om en fotobok och sedan få en gratis. Vad kul !! En fotobok är ju något som man alltid har kvar. Har faktiskt gjort en till mamma när hon fyllde 40 år. Bilder på våran familj och bilder på foton när vi var små osv och det var himla uppskattat. Det är just det man kan göra med en fotobok, spara massa värdefulla bilder och sådant. Det är så himla kul och gå tillbaka när man är äldre och kolla på bilder som man tog när man var yngre, därför kan det vara bra att ha de i en bok, för tänk om datorn kraschar och man aldrig mer kan se bilderna som var så betydelsefulla ? Det hade ju varit väldigt synd. Men iaf. Hade varit guld värd att ha en iaf..


www.fujidirekt.se/fotobok



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




jaha

Ja då har jag hunnit vara till hakkas och servera. Var först på vigseln och sen vid halv 5 började mitt skift. Vi började med att göra förrätten, sätta ut de på borden osv. Efter det var det servering av öl/cider och allt sånt. Kvällen rullade på i väldigt hög fart och i mitt bord nr 6 satt en jävla idiot, annars var det lugnt =) Slutade jobba vid halv 1, var kvar på festen till halv 3 sen ville syrran och Danne hem så inte mig emot =) For till stugan, vi skulle kolla Ike and Tina Turner. Hur länge tror ni vi kollade ? Danne somnade efter 5 minuter, sanna efter 10 och jag efter 15 min, haha. Idag har jag hunnit vara på bingo i nilivaara. Fan vad jag hatar det stället, vinner ju fan aldrig där. Aldrig mer dit. =)

Nu då ? Slösurfa lite sen fortsätta läsa min bok.
om 1,5 vecka TURKIET. lääängtar


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




servitris

idag ska jag servera på ett bröllop i Hakkas. Nu tänkte jag börja hoppa i duschen, käka lite sen kanske fara på stan med Bella en sväng.. Annars sticker jag nog till stugan och chillar innan bröllopet börjar.

Imorgon blir det bingo i Nilivaara ;P
Vann förresten 1500kr i torsdags när jag var med Marit på nunis och spelade. Det var najs.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer