halloween

och jennys 18 årsdag =) grattis;P + Sanjas 14 årsdag=)



har nyss fikat lite marängtårta osv. ska snart börja hoppa i duschen och de, brukar annars vara så seg så tänkte att jag kanske kan vara lite snabbare den här gången. det är iaf mina planer om inget annat dyker upp.. och ikväll blir det party party ;P fast det tycker nog inte pappa, hahha. han brukar aldrig säga något men förra helgen sa han " ska du ut i helg IGEN ?"





puss




· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




woho

fredag rockade ;)

lite segare dag var det igår iaf =) jag och anton vaknade vid 12, låg och dega till 3, då klev vi upp och gjorde mat =) sen degade vi igen, och första gången vi gick utanför dörren vad klockan 9 =) då for vi till robin och kollade film som jag sov igenom ;P sen for vi hem till anton och fortsatte sova ;)
idag blir det väl att ta de lugnt med typ stina, linn, emma osv =)




peace


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




grymt less

på skolan =)
så jävla skönt och vara ledig imorgon


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




vackert

ja kära vänner. i veckan har jag varit med Stina och Bella nästan varje dag. igår var jag, Stina, Bella och Sanna och fika på kåkstan, mkt mysigt faktiskt. Idag har vi spela alias, det var skit kul. Sanja och Malin var också med och spela men sen bytte vi ut Malin mot Elina, för Mallan skulle till sporthallen =) I helgen var vi ut på fredag och på lördag var det en riktig mysdag ! Vi masserade, kolla tv, raggade en sväng, käkade och sov =) riktigt najs faktiskt. Dessutom så busringde vi, haha :D riktigt moget där alltså;P Måste verkligen berätta om imorse när Anton skulle till jobbet, och han är ju inte den mest romantiska killen, helst inte på morgonen. Iaf så hörde jag att han var på väg att gå, men då vände han och kom och la sig bakom mig sen kramade han mig och så sa han "jag hade kunnat krama sönder dig gumman, jag älskar dig mest av allt och du är bäst" .. Det var nästan så jag blev tårögd, det var så fint =) inte illa att få ett sånt uppvaknande klockan 5 på morgonen ;) i love him !!!!!!!!!!!!!!!!



Idag började vi prata om tatueringar, och Sanna säger ; jag ska göra en med tre stjärnor, en för mig, en för sandra och en för sanja. Och det var helt sjukt, jag har alltid tänkt att jag ska göra stjärnor för dom !! Det måste ju vara ett tecken på att jag verkligen ska göra det;) och det sjukaste är ju att vi inte ens har pratat om att göra såna tatueringar, båda har bara tänkt på det :D




miss u honey, kommer sakna dig i veckan. det blir verkligen
att ta igen lite tid när du kommer hem,
känns som att vi knappt har träffats senaste tiden
och jag saknar dig. ♥





peace


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




kul..?

idag hoppas jag att det blir fun fun fun =)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




på väg framåt

har äntligen börjat komma ikapp det jag halkade efter med när jag höll på med körkortet ! =) har iaf gjort prov i reglerteknik idag, fan va svårt det var ! har andra provet nästa vecka också. fy fan ;/ fast det är ju bra att jag får göra bort den kursen iaf. Nästa prov kommer i motor 3 snart;P hojja. Har också haft samhällsprov i måndags, vilket gick ganska bra otroligt nog. Nu gäller det bara att skriva svenskauppgiften på datorn och skicka den till svenskaläraren för den ska vara inne senast idag ! Varför måste man ha alla dessa uppgifter och prov hela tiden ?


Idag tänkte jag iaf träna en sväng, sola och sen blir de att färga bort det bruna i mitt hår sen får jag se vad som händer. Ska väl mest troligt vara med Anton och bara ta det lugnt. Imorgon blir det tjejmiddag hos Sofie. myspys !






out







· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




körkort

idag har jag fått körkort och jag är sååååååååååååååååååååååå glad =)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer




nervous

nervöööööööööööööööööös. jag längtar till imorgon men ändå inte, vill inte kugga :/





· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer