jag märkte

väldigt tydligt att bilder var mer din grej, jessi =)




Nu kan jag stryka en av mina jobbiga dagar, bara 2 kvar alltså. Jobbet (på ICA) gick ganska bra för att vara första gången på typ 6 månader som jag jobbat där =) Och imorgon blir de ännu några timmar och sen dom sista är på lördag. Plus att jag har tidningarna fredag, lördag, måndag och tisdag är sista dagen, till och med samma dag när vi åker till Kiruna =)


Ikväll så har jag varit hem en snabbis och bara bytt kläder, sen for jag och hjärtat på mondo och kika. Jag fick ett halsband och ett par frank dandy trosor av gubben, han var generös idag =) sen hämtade vi Agnes (antons kusin) for till Anton, käkade tacos och sen lite efterrätt, och sen som vanligt for vi till Fredrik och Madde. Det börjar nästan kännas som vårat andra hem deras hus =) Vi trivs mkt bra där;) Fick ett väldigt överraskande erbjudande nyss av Sanja. Hon ville byta sin adidas tröja (som kostar typ 600 spänn) mot ett par av mina shorts som jag har köpt på HM för år och dar sen !! Det var ju alldeles för bra erbjudande för att motstå;) helst eftersom jag har velat ha den där tröjan =) Det bästa av allt är att den knappt är använd också, vilken tur man kan ha ibland ;P



nu ska jag lösa lite sudoku och sen försöka sova så jag orkar upp imorron 04.20 ! :/
peaceloveunderstanding


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




ja jessica

raden var ägnad helt åt dig ;) förresten varför skriver inte du nått så man kan läsa om vad som händer i ditt liv nu för tiden ?=)



Jo jag ska försöka göra mitt bästa att skriva om allt sen;) förövrigt så längtar jag väldigt mkt just nu. Känns som att det är evigheter tills vi åker, fast egentligen är de ju bara 6 (snart 5 dagar) tills vi sticker till sthlm och sen dagen efter till Tunisien. En sak som jag verkligen har märkt är att jag kommer att behöva tonvis med solskyddskräm !! Hatar att ha ljus hy och direkt jag kommer i solen så ser jag ut som en räka ! Har varit ute de fina dagarna i veckan, och redan bränt mig på HELA kroppen, förutom händerna och fötterna, de är väl de enda ställena som inte har svidit i veckan.
Stackars mig =(.. Och eftersom jag aldrig har varit utomlands i hela mitt liv så vet jag ju inte heller hur jag reagerar på solen där, så det kommer verkligen bli spännande och se ;P får väl hoppas på lite brun färg, vill helst inte komma hem och bara se ut som en kräfta.


har ganska jobbiga dagar framför mig, ska skriva åt er så ni får se;)

Torsdag : kliva upp ca 04.20 = dela tidningar(jobba), komma hem, sova några timmar, sola om det är fint väder, duscha, jobba på ICA och sen får jag se hur kvällen artar sig =)

Fredag : kliva upp ca 04.20 = dela tidningar(jobba), komma hem, sova, sola, jobba på ICA, småfixa inför kommande dag.

Lördag : kliva upp tidigt som fan och dela tidningarna, hem och sova, duscha, jobba på ICA, skynda hem och fixa klart det sista, åka till sammakko, kanske ela klart i bastun om vi hinner, fixa, Peckas 50-årsfest.

Söndag : (min enda lediga dag) vara i stugan ett tag och ta det lugnt, åka hem, smådona, fixa all packning klart.

Måndag: dela tidningar, åka till bilskolan och boka körning, all packning ska absolut vara klart !

Tisdag: dela tidningar, kanske slumra nån timme om jag hinner, upp och duscha, åka bill till Kiruna, ta flyget till Sthlm, kanske springa på stan en sväng, landa hos Fredriks släkting, chilla, åka till Arlanda igen, checka in och sen är det första gången jag kliver in på ett plan som är på väg utomlands. Sen efter det har jag ingen aning om vad som händer ;)



nu längtar jag bara tills dessa jobbiga dagar är över så vi kan åka snart, och sen när vi kommer hem så fyller stina år, jag fyller år och sen har jag förhoppningsvis mitt kära körkort ;) Jag önskar att jag bara hade kunnat sova förbi all denna väntetid, allt hade varit mkt bättre om man hade sluppit vänta på allting här i livet =) som tex körkortet, inte är det väl mitt fel att mina föräldrar ville göka i december så jag kom i september. Orättvist att man inte kan välja sånt ;) nä nu blev det verkligen ett långt och säkert ointressant inlägg för många =) men det är väldigt skönt att bara få skriva av sig ibland =)


peace out


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer




bingo i nattavaara

visade vara en stor besvikelse. vann ingenting !!!!!!!!!!! både jag och mamma satt nära hela tiden. frustrerande :(





vilket underbart väder vi har haft idag förresten;)
och snart kommer jag få ännu bättre =)





over



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




jag hatar

personer som inte ens har råd och köpa egen övningskörningsskylt så dom måste sno min :( lite illa att man inte ens kan lämna skylten 30 minuter utanför coop utan att den ska försvinna;P och till råga på allt: vi köpte ny skylt, andra gången jag körde med den nya skylten så var den också borta, tror att vi måste ha tappat den. fast det är ju helt otroligt, hur kan man tappa en helt ny skylt ? hojja vad irriterande =)






over


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




...

vi ska till tunisien, jessica ;)


igår fyllde syrran år, hela 19 år, och nästa gång någon fyller år i detta hus så är det jag ! =) hur kan man längta så otroligt mkt tills man får körkort ? ;P kanske för att jag är ganska beroende av att åka bil, hade aldrig i hela mitt liv åkt turkexpress igen =) har också hunnit vara på bingo med Jennie, men såklart vann varken jag eller hon ;/ och förresten så jobbar jag (mamma & Sanja) som bara den, varje morgon vid 4 ungefär. sen går jag och lägger mig, tänker alltid att jag ska vila nån timme men då sover jag ungefär 8 timmar, som idag då jag vaknade halv 2 ;P.. nu sitter jag och väntar på att Madde ska bli klar så vi kan åka på stan en sväng och kika =)




nu lite mat sen klä på mig och sticka på stan =)
peace                                                                           mindre än 2 veckor


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




nu börjar det kännas...

...att vi snart är påväg ( pga sprutorna :P ) fy fan va ont det gör i mina armar, jag tror jag tuppar av snart;P och jag har nästan aldrig hört anton säga att han har ont, fast igår så verkade han faktiskt ha ganska så ont ;P. nu har jag förresten börjat jobba också. 2 dagar har jag klivit upp 03.45 för att jobba, helt otroligt. jag trodde jag aldrig skulle klara att kliva upp fast det gick faktiskt ganska bra. nu återstår de ju "bara" 5 veckor tills jag har sommarlov;) fast iofs så känns det inte som att man jobbar eftersom jag har jobbat 1 timme varje morgon, så det kommer vara skönt att ha hela dagarna lediga =) fast också ganska långtråkigt, när alla jobbar och sådär, men de ska väl gå bra =)


idag så har jag ingenting planerat, ganska skönt faktiskt.
får se vad som händer, kanske bara tar det lugnt eller så =)


och förresten så var jag, sanja, mamma och kicki på bingo i torsdags. först vann sanja 1000 kr, och vi delade ju som vi hade sagt, och sen på rövaren på fullt hus (2000 kr) så har jag nummer 56 kvar, och den kommer ju för ovanlighetens skull, så vi fick tuta två ggr =) alltså fick vi 3000 kr och delade på två så 1500 kr var =) det var verkligen behövligt ;P.. och otroligt roligt att få vinna



out


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




skin skin, som den sol du är

fan va skönt när solen skiner som bara den. love it =) var tvungen att gå in ett tag och ta de lugnt, de är ju nästan olidligt att vara i solen hela tiden.

nu ska jag göra min skink sallad =) mums..





· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




...

ja nu så var de 3 första jobbarveckorna över. känns bra =) är ledig tills på fredag och sen börjar jag jobba igen. ända tills 16 augusti, fast med ett avbrott där i början på augusti =) och när vi kommer hem så har jag 2 eller 3 dagar kvar av jobbet så de är ju bra.







har inte så mkt att komma med just nu, får bli mer nån annan dag =)
over



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




hard work work

ja, snart har man jobbat 3 veckor i sträck. känns väldigt skönt att det snart är slut, är less på allt jobb i kullen !! fast de på kommunhuset var ju inte ett dugg bättre så jag ska kanske inte säga så mkt ;) tiden har iaf gått väldigt fort, fast de ska bli så skönt att vara ledig ett par dagar och sen börja slita igen. dela tidningar;/ hojja .. fast de ger väl förhoppningsvis lite pengar så jag har till resan och kanske lite efteråt också =) en sak är då säker, vårat samhälle är så printad i att de bara finns killar som är elektriker, varför då ? typ på de jobbet kommunen bad oss göra hade dom skrivit på pappret " vi har lite problem med några armaturer, så de vore därför bra om el-killarna kunde komma och kolla " vadå el-killarna ? duger de inte med tjejer eller ? jag gjorde ju jobbet precis lika bra som vem som helst. träffade en gubbe också en gång som frågade mig " får tjejer verkligen bli elektriker " ? - eh ja, de finns ju inte precis nån lag som säger att tjejer inte får bli det. och vars man än kommer och ska göra nått jobb så säger dom alltid " tjena grabbar" , är ganska less kan jag då säga, och helt snopna blir dom när dom ser att man är tjej ;D. ganska kul att se deras miner iaf =)



nu måste jag börja med frågorna som ska vara klar nästa vecka, till bilskolan alltså. teorin och uppkörningen närmar sig, längtar som bara den;D

och förresten så vann jag 500 kr på bingon i söndags !! deni;P

out


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer