Jaa

Jaha. Idag har varit en trött dag. Helt slut innan jobbet och nu efter jobbet när jag satt i bilen kändes det som att jag skulle somna. Kommer nog domna av direkt när jag blundar.

På tal om något annat så är ju em ett ganska tråkigt skift, eftersom man är så osocial förutom nån lunch som man kanske hinner klämma in. Däremot så får man snabbare ledigvecka än de som jobbar natt plus att ledigveckan inte alls har rubbad dygnsrytm som den blir när man jobbar natt. Oj vilket babbel hit och dit.



· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer




Tjäna!

Fan vad jag glömmer bort denna lilla blogg hela tiden :/ hur som helst! Husletandet fortsätter och jag börjar känna mig mer och mer less. Dock så känner jag samtidigt att man kanske ska avvakta lite, enligt alla gamla gubbar(dom brukar ha rätt i mångt och mycket) så är huspriserna på g neråt och man ska absolut vänta med och köpa. Tänk om man hade haft lite is i magen och det visar sig löna sig? Jaja nu ska vi iaf på Husvisning imorgon, ett mkt intressant hus utifrån bilderna iaf. Sen får vi se vart de bär.

Snart kommer min lillasyster hem, Gud vad jag saknar henne. Tur att man pratar ofta i telefon! Tänk att lillisen dessutom blir 18 år när hon är här hemma. Vad tiden har gått fort :)



· Kommentera inlägget här ·
0 kommentarer