Måndag

Idag fyller Sanja år. Hela 17 år..

Hon har sminkat mig och fixat mitt hår, bara för att. och det blev jätte bra =) måste köpa "tresure" från makeupstore, helt gudomligt fin på ögat.

Har också hunnit vara till jobbet och skriva på lite papper. Imorgon är det frissan och lite sånt roligt. Så jävla skönt med ledigvecka.



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Överlycklig!!!

Idag fick jag besked om att jag blir fastanställd från och med 1 nov. Är helt överlycklig, fan vad bra det känns!!!


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




Loppis!!!

Har ju haft loppis förra helgen med mamma och ett gäng andra. Det gick ju faktiskt oerhört bra med tanke på att det är grejer och kläder som man inte vill ha kvar nå mer. Då är det ju kul och få en slant för det, istället för att bara slänga iväg. Däremot så är det ju inte gamla och trasiga saker man säljer, utan allt är ju helt och rent. Massa kläder med prislappar också =) Snart är det dags för en till sväng med loppis, har ju kvar alla saker på stället. Kanske man blir av med resten då ;)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Heeey

hejhejhej. Idag har jag jobbat 8-22. hehe. inte kul. Men nu är det bara några timmar kvar innan jag får åka hem och sova. Sen är det sista kurs-dagen imorgon så på fredag har jag sovmorgon, lovely. Har tänkt hinna åka på stan och köpa en fjällräven eller kanske haglöfs dunis, men jag har verkligen inte tid när jag jobbar såhär:( skit trist. Nånå det får jag skjuta över till ledigveckan, som vanligt..

Har faktiskt inte mkt att säga eftersom inget händer förutom sova och jobb. Men imorgon då jääävlar. Om det blir som jag vill så kommer jag vara jordens lyckligaste cheeeeeyyyyyyyy


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




stugan

Har glömt att uppdatera om stugan för fasiken ;P Kanske inte nån som är intresserad men det är ju alltid kul för en själv att gå tillbaka i arkivet och läsa vad man skrivit om tidigare.


Anton har iaf varit så duktig och dragit klart nästan all el. Det lyser iaf både här och där. Bara lite smågrejjs kvar. Sen till det stora projektet. KAMINEN!!! Fast alla delar är beställda, nu är det bara arbetet kvar. Dvs göra större hål för kaminen, fixa röret i skorstenen osv. Vilket inte är så litet projekt men fan vad skönt det börjar kännas. Ska bli så kul och fixa i ordning i alla rum. Sätta in sängen, bädda, sätta upp gardiner och mattor här och där, lampor, dukar, filtar, ljus........ jag kan fortsätta i en evighet. Fast först är det såklart att städa igenom i alla rum. Fy fasiken vad det dammar när man har slipat och donat. Ändå har vi städat eftersom men det sitter fortfarande kvar. Men snaaart då jävlar. Fan vad fint om vi får det klart innan vintern, då är de bara packa dit alla vinterkläder, grillpinnen, skotern och ett gäng kompisar så blir det nog helt perfekt ;)



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




ojojoj

Long time, no see. Har verkligen tappat helt det här med bloggen. Känner nästan aldrig för att sitta och glo på datorn något mer. Ibland bara om man har tråkigt. Och för att beställa kläder förståss ;P Idag har vi haft kurs från 08 i morse och jag jobbar em så till 22.00. fyy fan. Detta är bara början, har 2 såna skift kvar i veckan, sen fredag bara vanlig em och sen lördag-söndag 12h skift. Jaja, det ska man ju överleva. Ledigveckan kommer ju sen =) Såklart så är den helt övertrasserad med aktiviteter. Inte undra på att dom bara springer iväg. Ska iaf fira Sanja som fyller år, ska till frissan, bilen ska tvättas och vaxas, ska till kiruna på torsdag och lämna bilen på service. Sen är det fredag och snabbt som fan så är det lördag och då är det Halloween. Inte en lugn stund får man. Blir så himla mkt utgång nu på höst/vinter-sidan. Farbror 50 år, farfar 70 år, släkting 30 år, julbord, juldan, nyår osv..


På torsdag kommer jag få min livs dom. Längtar som fasiken. Försöker att inte hoppas men det är ju omöjligt att inte göra det. Dock så är det jävligt jobbigt om det inte blir som man vill, så jag försöker verkligen att tänka negativt så man kanske blir positivt överraskad på torsdag då ;P så nu är det bara och hålla tummar och tår!!


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer