vilken tur

Att julen börjar närma sig sitt slut. Inte för att jag inte gillar julen, jag älskar den, men det är alltid så förbannat stressigt. Vi sa att vi köper typ inga julklappar utan vi åker på utlandsresa till sommaren istället. Så sitter man där på julafton med typ 20 paket... Inte för att jag ska klaga, fick verkligen ALLT som jag hade önskat och sånt som jag inte hade önskat, men som var helt perfekt. Igår, på självaste juldan, gjorde vi inte mkt mer än låg och slappa i sammakko och åt lite julmat. Sen for vi hem och jag som trodde de skulle bli en tidig kväll eftersom jag har FM i veckan, men icket de. Vi skruvade ihop våran nya byrå till köket och sen for vi förbi päronen. Blev lite filmtittande och jag somnade eftersom mina ögonlock var väldigt tunga, så for vi hem vid halv 1 och sen upp kl 5 idag. Känner mig lite trött men ändå helt okej med tanke på att det är röd dag idag. Hade verkligen helt perfekt schema detta år kring julen. Ledigvecka julveckan och FM denna vecka, alltså ledig helg = ledig nyår. Dock inga planer men väldigt skönt och veta att man är ledig då.



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer




simsim

Har varit och simmat med Sanna. Var riktigt skönt faktiskt. Man blir sådär mör i kropp och knopp när man kommer hem. Hoppas på en tidig kväll idag. Har så jäkla svårt och somna ibland..


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




11 dec modellbilder












· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




nighty

Idag är sista natten eftersom vi är lediga onsdag för att vi ska på APT torsdag-fredag till Ebbenjarka, sen helgen är jag ledig. Skönt med långledigt innan jul! Kanske blir en tripp till Luleå också, får se vad veckan har att erbjuda. Har ju varit på både 70årsfest och 30årsfest i helgen. Mkt trevliga tillställningar. Till helgen har vi också julbord med El&kraft uppe i stora sjöfallet. Kul och åka till lite olika ställen och testa hur maten är där.



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




Fan vad tiden springer iväg

När man har ledigvecka. Heeelt sjukt.


I lördags var vi på 50års-fest. Riiktigt roligt faktiskt. På söndag var vi på julbord på nex, helt oslagbart, dom har verkligen allt!! Var mätt som en gris efteråt. For till Bella en sväng och sen bara hem. I måndags fyllde Ninnie 30 år, så då var de kalas där. Man hinner inte med tiden när man är ledig. Igår gjorde jag storkok i palt och mamma och pappa kom och åt. Idag har jag hjälpt mamma och måla klart deras dörrar och snart ska jag och Sanna fara och simma. Ja en liten snabbsammanfattning. Har dessutom hunnit tvätta en del i veckan, fan vad stolt jag är över mig själv, har då inte legat på latsidan :D

Lördag blir de ju som sagt smink och foto, farfar fyller år och en annan rolig grej.. wehoo



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer