trött

är ganska slut i huvudet just nu. har haft 4 prov på 2 dagar! och jag som trodde att de skulle bli en lätt vecka med 2 ½ skoldagar och allt;) men nä, istället har jag mitt första matte B prov, som jag även klarade, och religionsprov. Och sen så klart 2 nationella engelska prov, hör och läs. usch vad de var svårt :D.



imorron valborg då. ja, de blir väl en lugn dag tror jag =) först blir de skola till 11 tiden, sen hem och sen förhoppningsvis ut och grilla eller nått eftersom dom har lovat så strålande väder =) sen på kvällen blir de väl mest att fara runt och kika eller så. nånting hittar man väl alltid på ;P.
måste även tillägga att jag hade en ovanlig dröm. jag drömde om Hanna. jag drömde att hon kom tillbaka, och att hon berättade att hon brukade vaka över mig ibland, och en gång så hade hon sett mig stå och göra apelsinjuice=)



nu ska jag kika runt lite och bara ta de lugnt =) måste även säga att jag har städat hela mitt rum i förrgår, tvättat mina mattor och allt, och igår fixade jag mina gardiner, böt sängkläder osv. jag är jätte duktig!!! =)
out


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




oh sunny day;)

och vad gör jag då ? jo, ligger inne och kollar serier på datan. nånstans är de ju fel. fast egentligen var det meningen att jag skulle vara på pimpeltävlingen och steka i solen, men icke sa nicke.




igår då så var vi på 40års fest. var väl okej. + att hjärtat fyllde hela 19 år ;) var iaf på festen ett tag, till kanske 11, och sen for jag till fredrik och madde, och anton var också där. väl där så fick jag höra hans kärleksförklaring, som vanligt när han är på g hos fredrik och madde, men de är iofs ganska gulligt, eftersom man annars inte får höra de så ofta;P.


förresten så har pappa gjort en tatuering. hör och häpna men han klarade de. och den blev fin =) lägger in en bild på den senare =) är stolt eftersom mitt namn finns me där ;) haha =)





aja nog om de, ska gå och käka lite nu eftersom magen bara skriker efter lite mat =)
peace out


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




tjosan

kom hem för en liten stund sen från Bella. det har varit en rolig och mysig tjejkväll med mat och så =) trevligt sällskap också.

idag har jag varit i sammakko också. andra gången som jag körde dit. känner mig ganska stolt=) och jag som nästan aldrig har kört om en bil, körde om en typ bärgarbil som hade en traktor på släpet. det var pappa som fick mig och göra de. nästan så att jag blundade när vi for förbi och världens handsvett fick jag fast sen efteråt så kändes det som att jag klarar vad som helst, haha =)



här bjussar jag på lite pix från ikväll, snygga va ?=P
           

peace


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




fredag

fredag igen, gud vad tiden går fort. i veckan har jag iaf hunnit ha prov i idrotten och ett nationellt engelskt prov. det gick väl sådär, får väl iaf förhoppningsvis G =) idag har jag varit sååååå hurtig. jag har varit på massage, skolan och sen har jag varit och tränat i nästan en timme, med knappt nå vila;) sen efter det for jag hem, hämtade hunden och promenerade till sofia, och så gick vi tillbaka till mig. sen har jag också hunnit vara och handla med mamma =) måste också erkänna att jag är så stolt över mig själv att jag har börjat med matte B, de är nog ingen i våran familj som har läst det:D. får bara hoppas på att jag klarar de 3 proven så jag får godkänt =) ..

idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. nu ska jag iaf vila och ta igen mig =) senare så ska jag väl kanske vara med hjärtat. har inte hunnit vara med han så mkt på senaste tiden, han har mest jobbat och varit på praktik och så. eller så kanske jag är med stina och lina, jag får se =) ska ju till bella imorron och hjärtat på begravningen på dagen så vi hinner inte träffas så mkt. men jaja, får väl se hur de blir =)




nu vila sen duschen
out


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Joe Labero

var mycket bra ikväll, överträffade mina förväntningar. det var verkligen skit roligt att kolla på=) förstår fortfarande inte hur han gick igenom den där tjejen, eller hur hon rymdes i en liten liten låda med knivar och allt i =) aja, det är värt att fundera på. men som sagt, kvällen var mycket lyckad. kollade också med dom mest otippade personerna, pappa, sanja och danne =).. 


imorgon blir det att fara på stan och kanske köpa en piggsvinsborste (?) present till danne som fyller år på torsdag och mest troligt ett refillkort. får se hur långt pengarna räcker =) inte lätt när man har så mkt utgifter just nu ;) bland annat ♥ som fyller år nästa vecka =)






nu blir de att kolla lite film och sen sova. kommer nog drömma om alla knepiga saker jag har sett ikväll ;P
peace


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




usch

har inte så mkt att komma med just nu mer än att jag är totally slut i huvudet. idag har jag varit i skolan, kom hem, slängde i mig mat, for på banken, for och handla på coop med mamma, kom hem och bakade en tårta till pappas födelsedag imorron, slagit in 4 paket. och nu sitter jag här, klockan är nästan 7 på kvällen och jag har prov imorron som jag måste plugga till. och med denna huvudvärk så kommer de inte gå så bra, har jag på känn!! 


fy fan säger jag bara. tur att jag har fått gnälla av mig lite nu =)







nu plugg plugg plugg:/
out


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




hoppsan

mina inlägg råkade byta platser =) eller de stog att ena var skrivet idag men de är skrivet för typ 2 veckor sen. jaja, skit samma =)









nu ska kanske kolla cashmere mafia eller LAink. förövrigt så var cashmere mafia super bra hittills =) blir nog kanske att kolla båda eftersom jag har en känsla av att jag inte kommer att kunna somna i första taget, sover så dåligt när jag sover ensam. kom hem snart gubben så jag får tillbaka min sovkompis ;)
out


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




planera och fixa till ingen nytta

jag är irriterad. på människor som inte kan bestämma sig,och när dom väl har gjort det så kan dom inte ens ta sig tid och höra av sig. det kallar jag lågt. nu var det ju så här att vi hade bestämt att åka till finland, jag, syrran, linn, stina och lina. men vad händer ? jo linn ringer halv 11 på kvällen och säger att hon inte ska följa. och inte lina heller eftersom hon skulle följa enbart för linns skull. okej, så här sitter man med färdiga mackor och allt planerat till ingen jävla nytta. nästan hela dagen har gått åt till att försöka hitta bil. och morfar är snäll och lånar ut sin, och far och tankar den full på kvällen för att det ska bli lättare för oss att dela upp bensinpengarna. men hejsan hoppsan så mitt i allt så bangar människor. stackars morfar som har tankat sin bil, är säker på att han inte skulle ha tankat den full om inte vi skulle ha lånat den ;P .. men skit samma. det är ju bara hela principen. när folk inte ens kan höra av sig när dom helt plötsligt ändrar sig. fast det är ju klart att det är lätt för vissa som inte har behövt fixa eller nått. äh skit samma. nu har jag fått agga av mig lite =) haha .


för övrigt så har det varit en fullspäckad dag. har bland annat surrat i telefonen ganska många timmar, varit på stan, varit på kina, varit förbi emma, solat, spelat kort och bara umgåtts och haft det trevligt. vilket trippen imorgon också skulle ha handlat om, alltså fara ett tjejgäng, umgås, äta och möjligtvis shoppa lite. men åt skogen med det bara.







nu ska jag vänta på att one tree hill laddar klart och sen ska jag kika den och sen blir det väl att sova.







gonatt svikare
peace


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




ett försök att inte hänga ut mina vänner

haha, ja. måste bara skratta lite =) sry m8 om jag hängde ut er, men det var ju liksom sanningen. äh skit samma, det är ju utrett och allt för snart 2 veckor sen.



ja nu sitter jag bara här iaf. skulle haft engelska och svenska, fast då var våran lärare sjuk i svenska och då orkade jag inte fara på engelskan heller eftersom den ändå inte ger så mkt. har inte så mkt och skriva eftersom jag inte har gjort så speciellt mkt, förutom i onsdags när jag var med stina och bella =)
sen vad som händer idag blir en annan femma. har inte lust att göra så mkt just nu och det beror väl mest på att jag har blivit lite förkyd =)






nu kanske lite chasmere maffia eller nått i den stilen =)
peace


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer