jahaja

då var de helt plötsligt dagen före julafton. känns iaf himla roligt och få se när alla öppnar sina julklappar och när man själv får öppna sina =) blir nog himla mysigt. har inte mkt att komma med nu faktiskt så jag avrundar här.



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




ledigvecka

Ja nu har jag äntligen ledigvecka. Gud vad skönt det känns =)

Har faktiskt inte så mkt att berätta eftersom jag knappt har gjort något i veckan. Har i stort sett bara jobbat och sovit. Fast har iofs varit på stan med Stina en dag och farmor och farfar har också hunnit vara och hälsa på i veckan. Är nästan klar med alla julklappar också. Ska bara köpa till svärmor och svärfar, en till sak till anton, mamma och kanske sanja.. sen är jag helt färdig. Känns helt otroligt att de är julafton snart, varför har jag ingen julkänsla ??


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




tjoho

ja. idag har jag gjort både de ena och de andra. varit på loppis, till hakkas, förbi Hanna, Emelie osv. =) Och nu sitter jag hemma. Har varit och hyrt en film iaf fast vet inte när jag ska kolla den. Får se vad som händer resten av kvällen =)

Jag klarade iaf gaffeltruck-kortet igår =) Även fast jag behöver lite mer träning enligt gubben. haha..
Nästa vecka börjar jag med EM, ska bli intressant..


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




herregud

Ja herregud vad tiden går fort.. Har iaf kommit in på den där utbildningen, har gått 2 dagar nu. Har gjort travers-kortet idag, med teori prov och lite praktiskt. Imorgon ska vi köra gaffeltruck och göra teoriprov på de sen har vi uppkörning på fredag. Torsdag har vi heta arbeten (som jag redan har gjort men måste göra igen !! ;( ) och gissar att vi har ett prov på de också. Ska alltså ha 2 till teoriprov denna vecka. Trist men sen är de ju gjort iaf..

I helgen jobbade jag på fredag och lördag hade Antons firma julbord så då var vi först hos Linn och Daniel och sen på dundret och åt =) Var himla trevligt iaf. Kan även berätta att jag är ledig julveckan men jobbar natt hela nyårsveckan !!! Så gissa vem som kommer sitta och sura i verket när alla andra är ute och skjuter raketer på natten ? :( jaja, lite får man väl offra iaf. Kommer ju få en fin lön sen om man får fortsatt jobb, förutsatt att man alltså klarar utbildningen =)

mkt kort update om mitt liv iaf. får försöka bli lite bättre på att skriva =) och ja Linn, jag erkänner att Kullen är bäst (not) hahah =)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




processutbildning

Japp. Då har jag kommit in på en processutbildning i aitik. Den är 4 månader sen får man vikariat där. Najs. Lite nytt att börja med skift men de blir nog roligt =) Kommer jobba FM, EM, Ledig, Natt, Ledig. Så de blir nog fin fint..


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer