Modell

Har blivit erbjuden en sån där fotosession med min familj. Det är nå företag som sminkar och fotar oss, sen får vi köpa bilderna ifall vi vill. Riktigt kul. Nu har man mkt att se fram emot i december, känns som att hela månaden är bokad, fast det är ju bara roligt. Älskar fart och fläkt


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




sickness

Jag är sjuuuk. Fan vad det suger. Har kollat alla avsnitt på de serier som jag har haft kvar. Nu då? Hur ska man kunna bli trött till kvällen när man degar hela dagen? Det suger att vara sjuk, har jordens halsont så kan knappt äta, igår hade jag feber, idag när jag vakna så var munnen torr som en öken och läpparna helt såriga. Hojja vad det är synd om mig :(

En bra sak är ju iaf att jag har hunnit beställa 3 julisar. Är faktiskt riktigt stolt över mig själv. Börjar bli klar med de flesta som jag ska köpa åt, inte illa med tanke på att det inte ens är december =) Så jäkla skönt och göra bort sånt här lite då och då, dels för att man slipper bli fattiglapp på en gång och nu kan man ju verkligen köpa det man vill, och inga "sista-minuten-julisar". Måste bara bli frisk så jag kan ge mig ut på stan!!! Har några grejer där också och köpa. Vad ger man förresten till sin kille ? Som man har varit tillsammans med i 7 år ?? Känns ju som att man har hunnit ge de flesta julklapparna. men men. Får klura lite till



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




Mån-dag

Idag är det verkligen mån-dag. Såg ni månen?? Alldeles gul och böjd, såg precis ut som en banan=)

Ja och nu har EM-veckan kickat igång. Snart är första dagen avklarad. Är ledig helgen så det är ju absolut ett plus. Sen fick jag nu godkänt att vara ledig natthelgen, så nu är det väääldigt många veckor tills jag har jobbhelg igen..

Idag har jag varit på en prommis med Silla, vilket har resulterat i halsont. Får verkligen hoppas att det går över tills imorgon, inte alls kul när man knappt kan äta. Plus att jag säkert kommer få ännu mer träningsvärk, känns som att jag har haft det varje dag i 2 veckor nu. Har förresten också hunnit julpynta idag, tycker att det är ett onödigt ont. Ganska jobbigt och göra det faktiskt, fast när det väl är gjort så är det ju riktigt mysigt.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




aj aj aj

Har ont i heeela kroppen. Träningsvärk här och där och sen igår när jag sopade av bilen (jäääävlar vad mkt snö det har kommit!!!!) så skulle jag gå runt bilen så råka jag slå knäet i dragkroken, fy fan vad klantigt och vad ont det gjorde. Har jordens blåmärke idag, not nice.

Jaha igår så var jag och hjärtat bara hemma och tog det lugnt, inte vanligt med andra ord. Vi/han brukar vara i stugan på helgerna eller så jobbar jag. Hade nog inte varit hemma men med tanke på att han har jour så blev det så. Han blev förresten utringd i morse, 5 minuter innan hans jour skulle sluta.. otur.

Förresten så blir det här mina andra vita helg. Låter som att jag är värsta alkisen, men brukar ju faktiskt bli att man går ut nästan varje helg när man är ledig. Men inte nu, riktigt skönt.. Är inte alls avis på alla som ska på snöyran i helg. Dock nästa helg så fyller min farbror 50 år så då blir det fest för hela slanten.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




ett jävla dilemma

Vi har chans att få byta till en större lägenhet. Men jag är kluven. Fan får alltid ångest över sånt här. Älskar ju faktiskt våran stora 1a, den är så jäkla mysig med sina gamla skjutluckor i köket, snedtaket i sovalkon, duschen som är ett stort "duschrum" och separat toa, 2 stora förråd i köket osv. Men fan.. 3an där hade ju också sina fördelar. Dels så var den ju såklart större än våran etta, dock inte lika "öppen" och absolut mkt mindre kök än vårat, får nog inte ens plats med vårat köksbord och 6 stolar. Den hade iofs ett extrarum, vilket  jag veeeeerkligen vill ha. Då får jag ju mitt syrum, vi får bra plats till våran frys och defintivt plats för en till. Våran hall är också skit stor med tanke på att det är en 1a, helt perfekt för garderoberna och så.. 3an hade mkt mkt större sovrum, men behövs det verkligen? Oh myy... Det är så himla mkt och tänka på, kan ingen ta ett beslut åt mig och sen försäkra mig om att jag kommer vara nöjd????


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Stugan

Har ju glömt uppdatera om stugan. Anton har ju nämnligen fixat kaminen förra helgen vilket betyder - STÄDA (dammsuga tak, väggar, golv osv) och sen får vi "flytta in" alltså börja plocka fram alla grejer och göra i ordning, fan vad kul. Måste ta dit sängen och en garderob, micro osv. Dock så börjar all belysning och så vara klar så det är ju skönt, äntligen!!! fan vad jag har längtat


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




ny dag, nya möjligheter

Oavsett hur dåligt det känns en dag så brukar jag tänka att det kommer en morgondag, oftast så känner man sig bättre efter att man har fått sova ut och vakna med nya tankar.

Har iaf somnat lite tidigare igår, redan klockan 1. Riktigt skönt med tanke på att jag har legat vaken till 4, 5 på morgonen. Kanske att dygnet håller på att vända tillbaka, hoppas!! Det är faktiskt ingen lek och vända tillbaka efter en nattvecka.

Idag har jag gjort ett litet ryck - dammsugit hela lägenheten och det där vanliga plockandet. Har också varit på konsum en sväng för att köpa lite mat-tillbehör som saknades och även hämta ut en julklapp. Så skönt och börja göra bort de ganska tidigt så man slipper tokstressa den sista veckan och bara ha ångest. Nu hinner man också tänka ut vad man vill köpa åt alla. Dock så har vi ju sagt att vi ska minska på julklapparna till varandra eftersom vi ska och resa nästa år..



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Fight

Allt i livet handlar om att kämpa, man får ingenting gratis.


Idag har jag lagat mat och bjudit morsan och syrran, ja och anton då fast han är ju inräknad för det är ju inte så att jag "bjuder" han på mat, ni fattar.. Sen efter de drog vi till stugan en sväng, hämta lite grejer och sen stanna vi till hos Jossa på vägen hem. Trevligt att hälsa på henne och se hur hon bor. Nu tänkte jag kolla nån serie, är ju fortfarande inställd på nattskift så har somnat kring 4 på morronen, inte helt okej!


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Jag saknar en vän

En kär vän. Den jag trodde var min bästa vän. Men jag har tydligen ingen bästa vän. Ibland känner man sig så ensam. Men livet är väl kanske så, upp och ner.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Utomlands

Åhhh vad jag vill åka utomlands. Har fått värsta suget nu..


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Vårrullar

Fan vad gott det är med vårrullar. Beställde 35 st tidigare och nu har jag och Anton typ förätit oss på de. Så jävla gott men inte om man äter för mkt. Får ta och göra en ny beställning närmare jul, inte för att vi har ätit upp de vi har nu, men så man har garderat sig lite :P

Nu rullar nattveckan på i sin takt. Är iaf ledig söndag och det ska bli så skönt. Sen har jag ännu 5 dagar och ta ut så det blir väl någon helg gissar jag. Alltid skönt och vara ledig helgerna.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Ny vecka

Ja, då var det måndag och ny vecka igen. Blev lite halloweenfirande trots att det var på vippen att jag sket i det. Men kul var det iaf.

Den här veckan har jag natt och det känns faktiskt bra. Har till och med chockat mig själv med att fara och träna idag, ritkigt skönt och göra bort det. Nu blir det att fara och besikta Antons bil. Har även satt kött i marinad. Fan vad hurtig man är ibland. Varför kan man inte alltid vara det?



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer