fan va de är synd om mig.

är fan ensammast i världen. Kompisarna glömmer bort en eller skiter i en. Med "en" menar jag mig. usch. Ska fördriva tid framför idol och tycka synd om mig själv.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




måndag

Jaha. Idag har jag hunnit ringa till arbetsförmedlingen och bokat ett möte. Nog för att jag har ett deltidsjobb men hon ville ändå att vi skulle träffas imorgon. Har också hunnit skicka mitt cv till ett företag. Har kollat mitt schema och jag jobbar först om 2 veckor, om de inte blir någon ändring. Jobbigt läge. Hade velat jobba varje dag.. men men, man får väl ta det som bjuds. När säsongen sätter igång blir det säkert att jobba mer, förhoppningsvis iaf.

Igår var vi och köpte en toppmatad tvättmaskin som vi ska ha i lägenheten. Idag har Anton varit och köpt en dammsugare till oss. Fick även saker till läggan när jag fyllde år, typ bestick och sånt. Bra bra. Måste åka till IKEA också här nån helg och de kommer bli roligt, helst när man har saker att köpa. Så värdelöst att bara gå där utan att riktigt behöva nått. Den 5e helgen från och med nu så börjar vi flytta in mest troligt, bara vi får nyckeln då alltså =) gud vad skönt det ska bli med något eget.



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




älg jakt

I helg har jag hunnit att vara ut. For spontant med Stina, Emelie och Hanne. Var kul tills jag var tvungen att åka hem med min lite allt för mkt alkoholiserade pojkvän. Hittade Danne och Fredo också mitt i allt och efter lite slagsmål mellan två killar (inte mellan dom) så for Danne hem med oss. Anton däcka så fort vi kom hem.

Igårkväll har jag till och med varit på älgjakt. Haha. Anton tvingade mig i stort sett. Var väl sådär. Satt och "passa" och sedan gick vi runt en liten sväng och sen for vi hem. Vi värmde bastun, var förbi Antons kusin sen for vi och basta sen kolla vi tv och somnade sådär lagomt vid kanske 10 tiden. haha =)

Jahaa. försökte ladda upp lite snygga bilder på mig och Anton från älgskogen. Men det gick inte att skicka från mobilen till datorn nu. Var iaf skit snygg i hans kängor i strl 41, alldeles för stor camoflagejacka och ett par gröna pants. Nice =) Hade ju skrämt bort björnen iaf om den kom för att jag var så ful ;)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




party/inte party

beslutsångest. party eller inte party ? Har iofs ganska lite att dricka, men de räcker nog. Kanske inte behöver bli jätte full idag ? :P vet inte. får fundera


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




en fin gest

Jennie bjöd mig på lunch igår eftersom hon missade hela min födelsedag. Tack sweetie =)
Gjorde faktiskt inte så mkt igår. Jobbade, käkade, var på stan en sväng, var hos mormor, hos sanna, hem och kolla idol, halva kändisdjungeln sen somna jag. När jag ser vad jag har skrivit så gjorde jag ändå ganska mkt igår =) haha .. Just nu ser mina planer ut såhär: har just duschat, ska fixa håret och sminka mig lite, träffa Anton sen kanske kika idol eller nått.

Imorgon blir det mest troligt att jag sover i Markitta med hjärtat. Ska iaf på bingo i niilivaara (stava?) och Markitta är ju på vägen så det är perfekt. Nä nu måste jag börja torka håret, det är såå  jävligt jobbigt men dock nödvändigt.



Förresten. tack jennie för att du förgyllde min kväll med ditt inlägg :)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




kiruna

Igår var jag i Kiruna med Anton, mamma och Sanja. Blev bara en spontanresa klockan 4 på eftermiddagen för att Anton skulle köpa nått till hans sikte. Var iaf en rolig lite roadtrip, trist bara att jag missade flickan som lekte med elden på bion. Jaja, får väl hyra den sen istället när den kommer på dvd. Imorgon jobbar jag igen, ensam.. Får se hur det går.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




happy birthday

till mig själv. Mamma väckte mig 8.50, kul. Vad ska jag göra nu ? Jo, baka tårta sen blir de att hoppa i duschen och sånt.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




födelsedagspresent

Har varit och köpt en vinterjacka till mig själv i födelsedagspresent från Anton =) Är ganska bra när man får pengar till att köpa vad man själv vill.. Nä men sanningen är den att han har jobbat extra hela veckan så han har slutat 10 på kvällen alltså har han inte hunnit gå på stan. Har också fått presenter från mormor och morfar idag. Dom är ju i stugan i helg så dom kan inte komma och fika imorgon. Skulle tydligen få en till present imorgon som dom skulle ge tillsammans med mamma och pappa också. Fick iaf lite flytta hemifrån saker som bestick, salladsskål och salladsbestick, såsslev och sängkläder. Himla najs. =) Längtar till imorgon. Är som ett litet barn. haha


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




skip-bo

Det går fortare att skriva skippo, så hädanefter kallar vi spelet skippo istället för skip-bo som det egentligen heter. Iaf, det är det roligaste spelet jag har spelat på länge. Idag satt jag och Danne från typ 12 tiden till 17 tiden och spelade. Spelade nästan nonstop förutom pauserna när vi åt, bytte låt eller klipp på tuben eller när Sanna eller mamma skulle vara med och spela =) Efter det for jag och Sanna förbi mormor och sen till Helena och käka nån slags kaka, sen for jag hem och bänkade mig för idol. Har också hunnit kolla kändisdjungeln för den delen. =) Nu tänkte jag väl strax gå och slå på tvn i mitt rum, fan för Anton som inte kommer och sover med mig idag:(. Ska ju på möte imorgon på arbetsförmedlingen, inte för att det kanske behövs eftersom jag ska arbetsträna och det på måndag, men ifall det inte skulle bli nått med det här jobbet så kanske jag får den där ersättningen från arbetsf. iaf.


mkt teeeext. godnatt ¤


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




good day

Min dag började jag med att luncha med Isabell, Stina och Emelie. Det var gott =) Sen spelade vi lite skip-bo och när vi blev less på det for vi upp på sporthallen och Kim följde med. Dom bowlade och jag kollade bara på, hade ingen lust att spela. For sen och hämta Antons bil från hans jobb, verkligen kul och köra när bilen knappt har nå bromsar. Var livrädd fast det gick ändå bra. Han måste då fixa fanskapet innan jag kör den igen. =)

Idag får jag se vad som händer. Tänkte kanske baka snickerskaka, men det betyder att jag måste ta mig till coop eller nått och köpa ingredienserna, vilket känns jävligt jobbigt. Aja, får se vad som händer =)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Natt

Det är mitt i natten och här sitter jag !;P haha.  Har nyss kollat en film på 5an, den var skit bra. Det är bara så trist att dom har typ 2309210493 reklampauser i en film, tar ju åratal att kolla klart. Anton ligger och sover så nu ska jag krypa ner hos han igen, hjärtat har ju kommit hem, han har ju varit borta sen i onsdags. Nä nu ropar sängen ;P godnatt ♥


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




grattis

Jennie som fyller år idag ! Har faktiskt redan hunnit vara och fika. Den tjejen kan baka säger jag bara;) Synd att hon inte kan komma till mig på lördag för hon jobbar;/ Får göra något annat någon annan dag istället =)

Igår fick jag höra om mina tider som jag ska "arbetsträna" eller vad man ska säga. Ska se om jag passar att jobba där, så att säga. Ska bli spännande. Börjar 21 sept, längtar redan faktiskt =) Hoppas jag får åtminstone tillsvidare anställning, behöver ju ett jobb när vi ska flytta =)

Nu ska jag byta om till mjukiskläder sen blir det nog att börja läsa boken jag har lånat av Jennie =)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




grym






· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




bingo

Idag ska jag och morsan på bingo i Leipo. Hoppas på vinst !! =)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




fart och fläkt

Idag har dagen gått i 1000 knop. Dagen började mkt trevligt, var och luncha med Stina och Lina sedan kollade vi stan lite snabbt. Efter det for jag hem och tänkte sätta löshår, men då var jag tvungen att färga det och helt perfekt skulle mamma och Sanna på coop så jag följde med och köpte färg. Efter det skulle vi ju hem, men vi for förbi syrrans jobbarkompis och kolla en soffa och sedan förbi eriksson och hämta pappa. Ni som känner oss vet att detta inte görs på några minuter. Väl hemma vid 6 tiden tror jag så började jag färga mitt hår och sen var jag tvungen att fara till Anton för att lämna bilen för han skulle till stugan och jaga. Efter det satte jag mig ned och sydde fast microringarna och var klar vid 8 ungefär. Nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem så hon kan sätta håret åt mig, typiskt att det var ett förbannat föräldra-möte mitt i allt :P Men snart är hon ju hemma, fast får väl se om vi sätter det före eller efter idol. Skulle egentligen kolla idol med Stina och Lina, men jag hinner inte :/ Aja, kanske hinner imorgon istället =)


creds till er som orkat läsa om min händelserika dag ;P


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Jaha

ja, det är sannerligen längesen jag har skrivit. Vad har hänt sen sist ? Jadu.. Har hunnit vara i moskojärvi, markitta, bingo i ullatti och vunnit, utgång på nunis, arbetsförmedlingen, umgänge, arbetsintervju. Säkert mkt mer men kommer inte ihåg allt i detalj =)

Igår målade vi om i ett av rummen här hemma. Det blev brunt med en typ beige fondvägg, riktigt najs. Sedan färgade jag Sannas hår, det blev också riktigt fint. Höll på från ungefär 12 på dagen till 8 på kvällen. Var ganska trött i både knoppen och kroppen.

Längtar till 1 nov. Varenda kväll ligger jag och funderar ut saker som vi behöver till vårat framtida hem :P Det är ju massa veckor kvar, men det är bra att vara förberedd. Vill på IKEA nuuuuuu


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




tråkiga tisdag

Har äntligen tagit itu med arbetsförmedlingsskitet. Var dit idag och skrev in mig och sådär. Fick även en handläggare och en tid till ett sånt där möte. Väntar på svar från ett jobb, hoppas de hör av sig idag ! Är så jävla trist och gå runt och bara vänta. Ska snart förbi bussgods och hämta delen till golfen, den behöver inte säljas eller skrotas !!! förhoppningsvis alltså =) Anton skulle iaf testa och laga Bettan.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer