Friday im inlove

Äntligen fredag. Tidig dag på jobbet och fint väder, kan det bli bättre? Får se vad denna dag har att erbjuda, åker mest troligt till Luleå imorgon med Sanja, shoppa lös lite nu när man har fått lön :) om inte annat så en trevlig dag iaf.



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




Torsdag

Och idag är det ärtsoppa på jobbet! Som alla andra torsdagar. Dock så gillar jag inte det:p har varit en riktigt tung vecka, och då tänker jag främst på dessa tidiga uppstigningar. Har haft svårt att komma upp från sängen på morgnarna. Igår var jag och Anton och käka på thai, riktigt smarrigt. Sen for vi till Sammakko och hälsa på, min morbror och hans familj har kommit upp från Umeå. Nu kan man ju iaf säga att det är fredag imorgon och det är ju alltid nått!



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Husvisning


När man kollar bilderna och stället vars huset är så känns det perfekt för oss! Ska på visning imorgon och då får vi se hur jag känner. Anton är dock borta så han får kanske gå nästa vecka istället då när jag har EM.. Och gillar vi det så kommer vi buda, Anton har utryckligen sagt att han är less på att bo i en 1a i kullen ;P Hus är ju något vi har fantiserat om länge. Så nu är det bara och avvakta och se.


  





· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




Tisdag

Och pappas födelsedag? Hela 49 år gammal:) har fm i veckan, brukar tycka att det är det bästa men har varit så trött varje morgon :/ väntar på att Anton kommer hem så vi kan åka och käka lite revbensspjäll hos morsfarsan.



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




påsk!

Ja alldeles snart så är påsken över. Dock så jobbar jag idag, det var vääääääldigt tungt och kliva upp i morse när man dessutom visste att Anton var ledig idag. fusk... Vi har iaf varit i sammakko hela påskhelgen, riktigt trevligt har det varit. Strålande sol från morgon till kväll, umgåtts med folk från morgon till kväll, grillning och bara allmänt häng i solen framför brasan. Kan det inte alltid vara så?


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Gräsänka

Visst heter det så när ens andra hälft är borta och jagar? Det är jag alltså nu, bara det att han inte är borta och jagar utan fiskar istället. :p än så länge har det ju gått bra, dock så brukar det inte gå någon nöd på mig :) bara trist och lägga sig i en kall säng och vakna ensam!



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Hello

Jaha. Då var det tisdag idag. Veckorna bara springer iväg såhär under våran vackra årstid våren. Igår blev det träning och te med Stina, riktigt trevligt. Snart är påsken dessutom här, skönt med ledig fredag dock så är jag kluven om hur vi ska göra till helgen. Kanske skönast att inte planera något och bara ta det som det kommer? Fast det är jag förstås riktigt dålig på :p



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer