jävla vulkan

Ja jag säger då de. Kan vi inte åka på lördag så blir jag rosenrasande.. De hade förstört så mkt. Har sett fram emot de så sjuuukt länge. Ja vi får hoppas på de bästa, om de inte blir resa nu så kanske vi får flytta fram den en vecka eller så ??? dock inte så kul eftersom man har längtat, längtat och längtat.

Idag var Sanja och Alex och väckte mig. Vi käkade lite och umgicks bara innan det var dags att åka på jobbet igen. Nu har vi gjort mer än halvtid, tiden har faktiskt gått ganska fort hittills. Om inte annat så har jag ju en underbar fullspäckad ledigvecka att se fram emot.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Bandit rock

Hääj.. Har snart, alldeles snart gjort halva skiftet. Då är de bara 1,5 skift kvar innan ledigveckan. TOPS!

Bandit rock strömmar genom högtalarna och de är faktiskt riktigt bra musik. Jag törs nästan säga att jag ÄLSKAR rock och lite hårdrock :P då vet ni de.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




hej där

Idag har jag varit slöare än slöast. Eftersom Anton var sjuk idag så har vi bara legat och degat. Vaknade halv 2 och kände att de var på tok för tidigt så vi somnade om till 16.10 då jag hade ställt klockan. Riktigt skönt var det. Har inte alls mkt att berätta förutom de vanliga; längtar till nästa lördag och snart slår klockan över 12 och då är de bara 7 dagar kvar. De som kommer bli så speciellt med den här resan är ju såklart själva resan, men sen är de en annan grej också som vi kommer göra som jag har sett fram emot otroligt mkt. Kommer bli helt perfekt. Snart får jag börja packa också =) Var på apoteket och köpte lite mer solskydd samt sån där kylande gel om man skulle bränna sig.

På söndag blir de fika hos svägerskan annars blir de en mkt lugn helg. Sova, äta och umgås lite med Anton är nog allt som kommer hinnas med.



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




man får lättare ett nytt jobb om man redan har ett jobb

Satt och tänkte på det i bilen i dag på väg till jobbet. Det är faktiskt så att man blir mer attraktiv på jobbmarknaden om man redan har ett jobb. Konstigt de där. De kan gå jordens mest engagerade människa arbetslös men som vill jobba, men då får någon annan platsen eftersom de redan har ett jobb och kanske lite mer erfarenhet än den andra. Trots att de annars har ganska lika kvalifikationer(stava???) Eller är de inte så ?

Idag har jag varit och ätit middag med min underbara vän E.. Sen varit och fikat hos Malin med min andra underbara vän S. En riktigt bra dag med tanke på att nattveckorna brukar vara ganska händelselösa.

Nu är de 3,5 dagar kvar till ledigvecka. Sen är de bara några dagars väntande så åker vi till Turkiiiiiieeeee. Ni förstår nog inte hur mkt jag längtar. Varför åker man inte flera ggr per år så man kanske blir lite mer van, då slipper man ju iaf längta så himla länge tills nästa gång.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




där steg läsar-siffrorna

kul att folk blir mer intresserade bara för att man säger att man har en hemlighet, haha =)

Idag har jag inte gjort mkt kan jag meddela. Har varit hos kiropraktorn och sen har jag bara varit hos mamma och dom och tagit det lugnt och sen var de dags att åka på jobbet. Hann iaf träffa Anton i 20 minuter och de var ju kul, har inte sett han sen i söndags ;(

Eftersom vi har fått nytt schema på jobbet så betyder de att vi får kanske 2 extra semesterdagar. De är ju najs. Alltid bra att ha så man kan ta när det behövs =) Funderar om jag kanske ska ta en dag på söndag? Eller så inte. Får se. Hade varit skönt att ha ledigvecka redan på söndagsmorgonen.

Blir alltid så stolt över mina inlägg, dom är verkligen sååå intressanta.. nae inte riktigt, men gissar att mitt liv kanske inte är så spännande ;)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




you wanna know a secret??

ja de vet jag att ni vill. men trodde ni själva att jag skulle skriva de här? Kan iaf säga att jag längtar som fan och de är något som kommer med posten.. heheheee. kanske säger sen när de har kommit ;)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




night

Har nattvecka igen. Känns som att jag alltid har det!! Fast de brukar ju gå rätt så fort iaf. Nästa vecka ska vi ju trots allt till Turkiet så när de känns lite jobbigt så är de en bra sak att peppa sig med. Plus att man får jobba helgen och de märks verkligen på lönen att man går skift och inte dagtid.

Helgen då? Blev utgång på lördag med några kära vänner. Var väldigt kul, tills de blev trauma. Men jag är inte förvånad för de blir alltid trauma. Var iaf mkt folk ute och så, de är väl alltid roligt? Man får träffa lite olika människor. Fredagen spenderades hos Torra med hjärtat och E, såg nån film och bara tog de lugnt. De är faktiskt skönare att ha sådana dagar också.

Idag har vi varit och fikat hos morfar, han fyllde 67 år i söndags men hade fika idag för de passade sig mkt bättre. Anton jobbar som ett jehu nu när de är repstopp, har inte sett han på 2 hela dagar. Hoppas han har kortare pass imorgon så man iaf hinner ge han en kram och prata face-to-face..

Imorgon (är ju egentligen idag eftersom kl är efter 00.00) så ska jag till kiropraktorn igen. Behövs verkligen. Längtar redan för de är så skönt för kroppen och gå dit. Men mest av allt längtar jag till sängen, de är ju bara 5,5 h kvar!


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




its always sunny in aitik

nästan iaf.. I helg har det varit väldigt soligt och skönt.. Dock så blåser de ganska kallt men man blir så glad av solen.

Om några timmar har jag ledigvecka och de känns ju bra. Måste ta mig tid att tvätta bilen i veckan om de är fint väder. Den är jätte skitig:( Undrar vad som händer mer? Tänkte ju iaf hinna göra dom där vanliga ledigveckors-sysslorna, d v s städa, dona och tvätta. Hade behövt ta lite hand om mig själv också. Ni vet, raka benen, färga ögonbrynen osv osv. Sånt som inte är sååå kul men väldigt välbehövligt.

Försöker komma på något vettigt att skriva men huvudet står stilla. Ska iaf och äta hos mamma idag efter jobbet. De blir bra för de är så jäkla jobbigt att laga mat när man har jobbat 12 h och kommer hem på kvällen och är skit hungrig. Förresten, fan vad glad jag är att de har kommit en ny radiokanal 106.5.. Spelar gamla rock klassiker. Den har gått nonstop här på jobbet hela helgen när vi har jobbat och dom har inte spelat EN ENDA samma låt. Annat är de med 105.2, dom har typ 10 låtar på repeat. Så den här kanalen gillas!!!

Håller förresten på att fundera på en ny tatuering. Vet vars den ska sitta men har inte riktigt bestämt texten ännu... Jaaa de blir nog en till text. Snart kanske kroppen ser ut som en bok ;P Men de är ju trots allt min kropp så då har man turen att man får bestämma helt själv =) Bryr mig inte vad andra tycker, de är ju jag som ska dras med det. Men iaf, då är ju frågan... Ska man boka tid här i stan eller kanske nån annanstans????


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




lovely

Idag fyller min fina vän Emelie år!!!!! Har dock inte sagt grattis åt henne ännu eftersom hon har en tendens att sova ganska länge så jag vill inte väcka henne =)

Solen håller på att titta fram nu. Dock är de ännu ganska mkt moln men solen vill fram så den kommer säkert lite senare =) Är avis för att mamma och dom får vara på den där loppisen, brukar alltid hitta något fint där. Men då får jag vara på jobbet istället och tjäna pengar och de är ju inte helt fel..

Idag jobbar jag till kl 18 sen blir de att åka förbi Emelie och fika sen hem och sova. Sen gör jag mitt sist skift imorgon innan ledigveckan så de känns ju bra. Sen jobbar jag bara nattveckan och sen åker vi utomlands.. längtar som en galning.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




jahaja

Ja.. Vet inte ens vad jag ska skriva om. Har väl inte hunnit hända sådär speciellt mkt. De har varit påsk och valborg. Påsken firades i ritsem och valborg firades hemma. Har hunnit vara hos kiropraktorn. Tydligen så fanns de "en hel del att jobba med". Skönt är de iaf att vara där så man får rätsida på vissa saker.

Idag har jag varit och lunchat med Lina, väldigt roligt. Inte ofta man får chansen att träffa den donnan :( Den här veckan har jag EM. Ganska trist för man blir så oscial, men annars rätt okej =) Sitter och drömmer mig bort, har kollat lite på hms hemsida också på saker som jag vill ha till sommaren och framför allt Turkiet. Nu är de inte alls länge kvar :P

Trist att jobba till helgen när min fina vän E fyller år. Men tur att jag hinner åka dit och fika iaf =)


En timme kvar sen blir de att åka hem och hänga lite tvätt och framför allt sova. fasiken så skönt.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer