sjukling

Var till läkaren idag, sjukt less på att vara sjuk. Visade sig att jag hade virus eller nått i kroppen och bihåleinflammation igen. Får jag de igen inom 3 månader måste dom skallröntga mig eftersom jag har haft de 2 ggr på 2 månader. Läkaren sa att jag var tvungen att sjukskriva mig minst 1 vecka så de blir inge mer EM-jobb för mig :/ inte kul alls, fast dock bättre att vila så man bli frisk nångång. Fick en ordentlig kur med pencillin och sånt iaf som ska hjälpa på traven.

Ringde bil-gubben idag och frågade när min pärla kommer. Tydligen så har den kommit dit inatt men dom behöver några dagar på sig att fixa till de sista så förhoppningsvis får jag hämta den nästa vecka. De blir najs..


Nu lite mat och alla mina tabletter sen blir de att ta det lugnt.



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




ritsem

Ja då har vi varit i Ritsem i helg. Jag Anton Sanna Danne Emelie Torra och mamma och pappa. Var faktiskt riktigt roligt och trevligt att vara där. Synd bara att vädret inte var på topp hela tiden. Har åkt mkt skoter och grillat och fiskat lite. Det är alltid skönt att komma bort ett tag fast dock mkt skönare att komma hem.

I veckan har jag EM. Tänkte att fan vad skönt med sovmorgon. Jo tjena.... då håller dom på att repa i en lägenhet så dom håller alltså på att såga, spika, skruva, köra med cirkelsåg.. ja you name it. Fy fan vad irriterande. Det finns ju en regel att det ska vara tyst efter klockan 10 på kvällen. De borde väl vara samma på morgonen. Man borde vara tvungen att vara tyst innan klockan 10 på morgonen. Vem är de som säger att jag vill vakna kl 7 bara för att någon annan är vaken? Samma som folk inte vill bli väckta på kvällen. Hojja för att bo i lägenhet.

Nå nå de är inget att göra åt nu. Ska till vårdcentralen imorgon och se om jag har nån infektion eller nå i kroppen.. Håller på att bli tokig, har varit förkyld i 2,5 vecka!!! Har inte kunnat andas med näsan på hela den tiden. Fatta va frustrerande ;( Nä nu är de sista rycket innan jobbet. Hoppas jag håller ut hela veckan när jag är såhär förkyld. Har redan gjort 2 veckor med sjukan och de är inget att rekommendera :(


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




tisdag

Detta är en vanlig tisdag. Förutom att igår började jag på skift igen. Tillhör sk4 nu för tiden ;P

Har varit och bytt ut våran soffa idag eftersom den vi hade innan gick sönder. Så nu sitter jag i min helt nya soffa. Den är skööön. Ska kolla reprisen av BB i den idag sen ska jag hämta Emelie och så ska vi åka och fika.

Har förresten aldrig haft så ont i ryggen som igår och idag. Har skumpat på en skoter i söndags och ryggen gick typ paj. Har fått försöka kurera den med massage, tigerbalsam och spikmatta. Den blev faktiskt lite bättre till idag.

Snart kommer min X10 som jag har beställt från netonnet. Skulle ta max 5 dagar så senast på fredag borde den vara här! Snart kommer min älskling (bilen alltså, hehe) och de ska bli så jävla kul och skönt. Fatta att sätta sig i en helt ny bil och veta att det är bara ens egna och de är ingen annan som ägt den innan.

Har bokat stuga i Ritsem i helgen så de blir nog mysigt. Än så länge är vi 7 st som ska dit.. Hoppas bara på solsken och väldigt varmt!!!  


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




kallt

brr känns som att de är -30 minus ute :/ trots att det bara är -3.. Är verkligen genomfrusen sen dagens jobb utomhus. Blåste som tusan och jag fryser fortfarande. Ni vet då de känns som att man fryser ända in till skelettet ? Iskalla händer och fötter ? Och de känns som att man aldrig blir varm även fast man duschar osv ? Ja, så känns de nu :(

Nå nå, de är redan onsdag kväll och de känns ju skönt. Snart helg igen. Fan vad veckorna springer iväg. Bra bra för de händer roliga saker längre fram! De känns som att jag inte har gjort något i veckan fast har ju faktiskt dragit lite el med Anton igår så lite bra saker har man lyckats med. Får se vad som händer i helgen, var tänkt att vi skulle till Ritsem men de blev inte.


nu ska jag försöka duscha så varmt som möjligt så man kanske tinar lite..


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer