idag då

har jag sovit tills Anton ringde och väckte mig vid 12 tiden. Sedan var jag på dollar med morsan en sväng. Har också hunnit vara och fika med Bella, Kim och hans tjej + hennes kompis, sen for vi förbi Malin och sen for vi till mig. Vi har spelat lite kubb, fia med knuff osv. haha =) Ja tiden går så jävla fort när man är ledig. Imorgon jobb igen fast fredag FM är mitt sista pass med jordgubbarna så det ska nog gå bra. Är ledig nu fram tills jag hittar ett jobb. Fan vad hemskt det låter :P


Hittade förresten en svart hög kjol igår. Plus att jag grävde fram en vit skjorta från garderoben.. Perfekt va ?


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




besviken

gick inte att hyra Robins lägenhet för han fick inte hyra ut den. Man får bara göra det om man typ ska flytta iväg ett tag för att plugga eller nått....... fuck


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




jävla åska

fan vad jag hatar när det åskar. tur att man har bärbar dator så då kan man sitta utan ström och surfa ett tag ;P

Har iaf kommit hem från jobbet för ett tag sen, har jobbat heldag idag och det har faktiskt gått ganska fort. Har bara sju skift kvar om det inte blir något extra =) Ska inte på luleåkalaset i år heller, har faktiskt skippat alla festivaler i år. Dels har jag jobbat, dels syrrans fest istället för pdol t ex och nu i helgen ska jag jobba på fredag och sen ska jag servera på lördag på Jocke och Nettis bröllop. Måste bara hitta en hög svart kjol, fan att jag inte har köpt nån tidigare. Tänkte ha på mig det när jag serverar, alltså svarta strumpisar hög svart kjol och vit t-shirt eller skjorta. Najs va ? Vad det blir att ha på sig sen för festen är en annan femma :) kanske bara kan byta ut skjortan till en färgglad t-shirt eller nått ? aja, det är ett senare problem.


Bara Robin behagar att svara i telefon så vi kan åka och kolla på läggan =) Trots att vi har varit där 1000000 ggr så kan det ändå vara bra att ta en extra titt och då ska vi bestämma oss.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer




sambo

Den 1 september blir jag mest troligt sambo för första gången i mitt liv.




· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer




överraskningsparty

Ja i fredags då så hade vi ju överraskningsparty. Sanna kom hit vid 5 tiden så jag och Bella började fixa henne. Jag gjorde håret och Bella sminkade henne. Sedan när vi var klar så var det bara småfix kvar som locka till lite extra, måla tånaglarna, klä på sig och sånt där.. Efter 7 nångång så var vi i lokalen där alla stod och vänta och när vi kom in och tog av henne ögonbindeln så började alla sjunga och Sanna började stortjuta för att hon blev så glad. Hon blev förvånad när alla var där eftersom alla hade sagt att de skulle jobba, ta de lugnt osv. Inte ett öga var torrt när hon började stortjuta;P Är så jävla känslig när det gäller sånt där :P Kvällen rullade på och som vanligt blir det trauma och denna gång så blev Sanna alldeeeles för full, vilket är okej eftersom man bara fyller 20 år en gång ;) boomblastern gick paj för att en människa stod och försökte slå igen luckan, så det var ju jävligt trist. Var ju lite mer småsaker också men det är bara små potatis så det orkar jag inte ens skriva om =) Men om man sammanfattar kvällen så var den bra och enligt Sanna jävligt trist när alla drog på krogen (som man kan göra vareeeenda kväll) fast förutom det så var det den bästa kvällen i hennes liv ! Då kan man alltså säga att det var en lyckad fest för henne, för det var ju faktiskt hennes kväll =)







lägger upp resterande av de suddiga bilderna på fejjan ;p haha
vet inte vad det är för fyllo som har fotat alla dessa suddiga bilder ?=)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




updt

Har som sagt varit på jobbet. Började så pass bra att jag tappade ut 2 backar med jordgubbar på golvet. Sedan fortsatte det i snigeltakt. For hem, åt  och sen for jag och mamma och sola. Efter det for jag till Bella, Sofie var där och Sanna kom lite senare. Jag och Bella for på juc och städa lite sen for jag hem och hämta morsan och Sanna, till Gällivare och köpte pommes och vitlöksdipp och mamma köpte chilicheese, fan vad gott det var. Nu sitter jag här mätt och belåten, funderar på att bränna en skiva till på fredag. Jo, så får det bli, jag ska bränna en skiva. Har förresten fått munsår, HATA !!! Alltid munsår denna vecka, varenda år. Alltid munsår perfekt till pdol, tur att jag inte ska dit i år då =)


Nä nu bränna skivaaa


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 4 kommentarer




...

Jag suger på att hitta på rubriker.

Idag har jag jobbat, sen varit på dollar en sväng med Sanna. Nu sitter jag och väntar på maten, är skiiit hungrig. Efter det ska jag sola med morsan sen kanske fara en liten sväng med Bella ;)

Imorgon är det kalas för hela slanten =) Syrran fyller som sagt 20 år. Plus att jag måste jobba, fy fan. Fast det är sista dagen för den här veckan så jag jobbar först nästa gång på måndag =)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




today, its gonna be that day

Ja jag vet inte. Idag vaknade jag klockan 12. Var väldigt skönt att slippa kliva upp mitt i natten för att dela ut tidningar !! Om ca 1 h börjar jag jobba. Börjar bli riktigt less på skiten, men det är ju inte så värst länge kvar. Efter jobbet ska jag mest troligt och extraknäcka med Bella;P Alla små inkomster är välkomna ! På torsdag fyller syrran år och på fredag smäller det.


Nu måste jag äta lite.





ångesten över hösten kommer sakta krypande.



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer




brädad

Måste skriva om något som hände för typ 3 helger sen. Blev en spontanutgång med våra kära vänner. Var hos Kaisa innan och hade trevligt osv. När vi kommer på krogen står vi och dansar allihopa (där uppe på nex) så ser Sebbis och Anton deras gamla lärare. Hon blev helt till sig när hon såg Anton, kramade han och det. Efter ett tag när jag och han stog och dansa så kommer hon dit och typ puttar iväg mig och ställer sig och dansar med Anton. Han smet undan, så fortsatte vi dansa sen kommer hon typ springandes bara " ANTOOOON ANTTOOOON RÄDDA MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG" från typ en gubbe som försökte dansa med henne. haha fan vad jag garvade. Men jag fick helt seriöst inte dansa med min pojkvän utan det skulle hans gamla lärare 50 + göra hela tiden. Ja, brädad av en gammal kärring. ;P Dagen efter höll han på dö, han tyckte hon var skit äcklig och jobbig. haha fy fan :)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




snart

Blir så glaaaad när folk tycker jag ska fortsätta blogg, hehehehhe =P
Men snart så ska jag faktiskt sätta fart. Imorgon är min sista dag med tidningarna, alltså behöver jag inte kliva upp klockan 4 på morgonen, så då ska jag nog ta mig tid till att försöka skriva lite och inte bara ägna mina dagar åt att sova och vara sur för att jag är så trött ;P

Jobbade med tidningarna igår, tur att dom var försenade så jag började 5, sen jobbade jag dubbla skift så min arbetsdag slutade 19.15 igår. Tror ni jag var trött ? Nädå, somnade bara på soffan klockan 9, la mig i mitt rum vid 11 och fortsatte till klockan 4 i morse =) Nu måste jag sätta fart, ska hinna duscha och laga frukost/lunch innan jobbet.


So long. Lovar att jag ska försöka förbättra mig med skrivandet;P


vad är du för person, vem har du blivit ?


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




2a helvetesveckan

Har kickat igång =) Haha. Nu är en dag bortgjord iaf. Jordgubbarna är ju inte så jobbiga men det är när jag har tidningarna också som det blir så jobbigt. Hade man klivit upp en normal tid, och jag hade kunnat sova på kvällarna, så hade det inte varit något problem. Fast detta är ju sista veckan med tidningarna, på lördag morgon är jag klar. Det känns jävligt skönt faktiskt. Har fått sån jävla rubbad dygnsrytm. Sover typ 2 h innan jobbet (03.30 vaknar jag) sen sover jag typ hela dagen om jag är ledig från jordgubbarna, har jag FM sover jag oftast ingenting vilket gör att jag är jävligt trött för att jag har sovit bara nån timme innan tidningarna och jobbar jag EM sover jag några timmar innan jordgubbarna. Har inga fasta tider så att säga och det är jobbigt,men som sagt. Snaaaart är det över.

Blev utgång i helgen igen. Lika oplanerad som förra helgen och det var kul faktiskt =) Men i helg då ska jag då verkligen inte ut, för helgen efter så smäller det;P


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 4 kommentarer




hohojajaaa

Fick jobba idag istället för imorgon. Var verkligen bra, för nu kan jag åka på Pajalamarknaden imorgon =) Har "bara" morgontidningarna imorgon och sen kan vi fara. Vilket påminner mig om att jag börjar jobba om ca 4,5 h. Lite ångest, men det ska nog gå bra.

Idag var jag förbi banken och dom ska skicka sån där dosa åt mig så jag kan kolla internetbanken på vilken dator som helst. Blir galen att min e-legitimation är låst till bärbara som är inne på rep ganska ofta !!!!!! :P Men nu blir det ju bättre iaf. Efter det for jag och jobba och efter jobbet for jag direkt hem, kollade tv och nu sitter jag här. Känner att jag kommer vara så jävla osocial när jag har tidningarna, men det är ju som sagt bara 2 veckor så det är lugnt. =)

Nu tänkte jag kanske sätta på nån film eller försöka sova, vet att jag inte kommer kunna somna direkt iaf, är inte ett dugg trött..


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




jag lever, knappt

känns som att mitt huvud håller på att sprängas. Det är inget att rekommendera att ha morgontidningarna plus ett annat jobb samtidigt, varenda dag. Men nu är det bara att hoppas att tiden går fort så de kommande två helvetesveckorna är över =) Idag har jag som sagt arbetstränat till posten plus sålt jordgubbar. Imorgon är jag ledig och det kommer bli sååå skönt. Sen jobbar jag igen på lördag, ledig söndag. Efter det börjar jag med både tidningarna och jordgubbarna måndag - lördag och en söndag. Fy fan.. Tur att jag har något att se fram emot.




· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer