soligt

Ja nu är de soligt och varmt ute damer och herrar. Så varmt att de är svårt att sova. Funderar på att åka och köpa en sån där fläkt så de kanske blir lite svalare. Hade faktiskt behövt köpa nya foppa tofflor också, har haft dom i ganska många år och dom är så himla lätta att bara slänga på sig. Dock inte världens snyggaste, men de spelar ingen roll..

Imorgon ska jag ha FM istället för dagtid, då jobbar jag 6-13. De är väl bra, såhär på en fredag. Alltid skönt att sluta tidigare. Idag ska jag och fixa mina naglar. Behövs verkligen, de börjar se lite konstiga ut.. Får se sen hur länge jag har kvar dom. Dock så har jag ju klarat att jobba många veckor så de borde ju inte vara något problem, har ju faktiskt snart semester också.

Igår var jag och Anton hurtiga. Vi var till Markitta och rev bort panelen från köket så vi kunde börja med golvet. De känns som ett evighetsprojekt, men framåt går de iaf..





· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




hej

Det var väääldigt längesen måste jag säga. Det har hunnit vara både msmeet och midsommar, vilket var kaos som vanligt. Men dock helt galet vad tiden går fort. När man var yngre tyckte man alltid att tiden gick så sakta.

Nu jobbar jag dagtid, sen fm och em och sen är de SEMESTER i hela 3 veckor. De blir första gången jag får ha betald semester på sommaren, riktigt najs. Har faktiskt inte planerat in något speciellt så det är bara att vänta och se. Hade varit kul att åka till Umeå en sväng iaf. Kanske att lulekalaset också hade varit något ?? ääh de återstår att se när den tiden kommer.

Imorgon är det onsdag och sen kommer nog tiden bara springa iväg som vanligt. Till helgen är det sommarmarknad, kan ju vara mysigt att gå där och strosa.



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




work work

helst när man får fina övertidstimmar =)

Idag har jag inte fått mkt vettigt gjort. Varit på dollar och köpt onödigt skit , jysk och köpt kuddfodral, kiropraktorn och ätit hos mamma innan jobbet. Hade verkligen behövt vara hemma och göra lite nytta som tvätta, plocka ihop kläderna som jag bara slängt på golvet när vi kom hem, städa för de är verkligen kaos i vårat hem just nu.. Men tyvärr blir de inte mkt gjort när jag har em + jobbar extra och Anton är i Kiruna och jobbar. Tur att de kommer en ledigvecka snart :)

Är lite kluven om jag ska vara ledig på söndag. Hade varit riktigt skönt faktiskt. Känns som att det hade varit kul att fara ut med tjejerna när Julia kommer hem och allt =) eller bara ta en lugn och skön helg i Antons stuga. Jobbar till helgen och sen är de typ många veckor tills jag jobbar helg nästa gång och de känns ju bra =) faktiskt så är det 5 veckor och sen har jag semester 3 veckor och sådär.. Så de blir nog en ganska soft sommar.

Nu blev de massa ordbajs såhär på kvällskvisten.. god natt för er lyckosamma som får sova nu


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




turkiet, maj 2011

Jaaa. Då var man alltså hemkommen från turkiet. Det har varit underbart där. Bra mat, bra party, bra shopping. Alltså allt man kan önska sig. Var guld värt att ha all inclusive på hotellet också. Är väldigt nöjd med resan och sällskapet!! Fixade håret och naglarna där och är super nöjd med båda delarna. Hade varit guld med en till resa i år ;)

Jag och Anton förlovade oss i utlandet. Kändes som ett naturligt steg med tanke på att vi har varit tillsammans i 6,5 år =) Älskar den mannen..



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer