snart snart snart

SNART har jag min efterlängtade semester. Jobbar mitt sista EM skift nu på fredag och sen är de semester i 3 veckor. Faaaan vad najs.....

Har faktiskt inte gjort mkt i veckan som vanligt. Slappat och jobbat. Hunnit käka lunch med Limpan min vän och med mamma en dag, sen inte mkt mer. Tiden går så himla fort när man väntar på jobbet. Har tanketorka så skriver någon annan dag istället:D


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




yeeee

Ja..ha..

Idag är det onsdag, alltså har snart halva veckan gått. Det har gått ganska bra att kliva upp men jag märker att ju tidigare jag lägger mig desto tröttare är jag på morgonen, wierd. 

Igår blev de både övertid efter jobbet och sen på kvällen fick jag fara ut en sväng. Mkt bra med extra ledighet. Förut ville jag ha mkt pengar så då tog jag de alltid betalt, nu tar jag oftast det i ledighet =) Skönt att ha några timmar som man kan ta ut ifall man behöver.

Igår hann jag vara på stan en sväng med E, vi köpte lite nödvändigheter och sen åt vi på thai, mkt gott. Köpte torrschampoo från kicks, undrar om det är bra? Får hoppas på det. 

Är väldigt sugen på att fara på pajalamarknaden till helgen så får se hur det blir med det. Mamma och dom ska ju dit med husvagn och båt så det känns trist för mig att köra hela vägen dit sjäLv och sen hem. Nånå får se hur det blir. Nu längtar jag först och främst till fredag iaf..  


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer