måndag som vanligt

ja då var de måndag som vanligt, dock så har den här dagen gått väldigt fort. Har haft besök av Stina och Bella just, trevligt =)

Var i Luleå i helgen, hittade lite på rean men inte så mkt som jag trodde, tänkte att de skulle vara mkt mer men men. Kollade hockey också och matchen var bra, är faktiskt riktigt kul att sitta där och kolla, mkt roligare än att bara se de på tv.

en annan trevlig sak är att vi har bokat resa till Turkiet i maj. De kommer bli riktigt najs, längtar redan nu... Har betalat av en del men ska försöka betala bort allt snart så man kan börja spara pengar på ritkigt =) Sen är jag också sugen på en fjällräven jacka så ska åka imorgon på stan en sväng och kolla. Tycker jag faktiskt är värd de med tanke på allt skit som varit den senaste tiden ;P

Nånå.. Nu snart börjar handbollen sen blir de nog att sova? Fan vad tiden springer iväg efter jobbet...


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




onsdag och trettondagsafton

och jag är fortfarande sjuk. Nu har de mesta snorandet gått över i en psykhosta. Känner dock att jag har börjat bli bättre och de är ju skönt, kanske jag kan gå och jobba på fredag? Är ju iaf ledig imorgon så de är ju skönt. De här senaste dagarna har varit helt händelselösa, endast legat hemma;/

Ikväll blir de iaf lite mys, vi är några st som ska på tropicana och äta =) Blir absolut ingen utgång iaf, vilket de verkar bli för ganska många, men jag skippar de. Skönare och vara pigg imorgon ;)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




sjukling

Såklart var jag tvungen att bli sjuk just när jag skulle tillbaka till jobbet efter några dagars ledighet. Ja de är ju just typiskt, ville verkligen inte bli sjuk nu. Får se om jag är pigg nog för jobb imorgon, vill dock inte smitta någon annan heller.

Julen var mysig och jag fick allt jag hade önskat mig, trots att jag i stort sett inte hade önskat mig något. De enda jag önskade mig var en minidator och de fick jag, skriver på den nu och de är lite svårt när de är så litet tangentbord men förutom de så älskar jag den!! =)

Nyåret gick i lugnt tecken. Var hos mamma och dom och åt middag, sen flängde vi runt överallt med Linn och Daniel och kl 12 var vi tillbaka hos mamma för att smälla lite raketer. När de var klart for vi till en fest och där blev de såklart trauma så vi slutade våran kväll och for hem vid 2 tiden. De var skönt att de blev ett lugnt nyår iaf.

Har iaf ett nyårslöfte men jag tänker inte säga va de är för de är pinsamt om de inte funkar, hehe =)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer